Předčítat

TŘI ZDROJE NOVÉHO ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY A NEJNOVĚJŠÍ PŘIROZENOST BOHA

14.9.2018

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Milovaní představitelé, spolupracovníci a přátelé Boží rodiny,

V Dialogu 53 jsou uvedeny 3 zdroje Nového zjevení a jejich vzájemné souvztažnosti:

• Nové zjevení Pána Ježíše Krista - souvztaží s duchovní myslí a dimenzí

• Korolaria Nového zjevení Pána Ježíše Krista - souvztaží s duševní (zprostředkující) myslí a dimenzí

• Dialogy s Pánem Ježíšem Kristem - souvztaží s fyzickou (vnější) myslí a dimenzí

Ostatní knihy s Petrem Danielem Francuchem lze považovat za přípravu na transmisi těchto nejdůležitějších knih. Všemi knihami Nového zjevení je sdělována naprosto zásadní informace o nové přirozenosti Boha, která vznikla fúzí (splynutím) první přímé inkarnace Ježíše Krista s absolutním Nejvyšším po ukončení Mise na Zemi 3D/Nule a v zóně vymístění (v roce 1987 lineárního času Nuly). Od této události, dotýkající se celého Multivesmíru, se jediný Stvořitel všeho a všech jmenuje Pán Ježíš Kristus ( PŘIROZENOST PÁNA JEŽÍŠE KRISTA). Jen díky této nové přirozenosti může každá bytost navázat osobní, intimní a jedinečný vztah s Bohem = Pánem Ježíšem Kristem, jako s nejlepším přítelem, rádcem a věčným rodičem. To je také podmínka pro budoucí eliminaci negativního stavu. Absolutní Bůh obsahuje mužský (maskulinní) i ženský (femininní) princip v absolutní rovnováze a je absolutně pozitivní (láska, dobro, inteligence, moudrost, odpuštění...). Aby vysvobodil/vysvobodila celé Stvoření od negativního stavu, inkarnoval/inkarnovala se do ženského těla Jany a tím zahájil/zahájila Druhý příchod Pána Ježíše Krista, který má několik fází. Bez fyzické přítomnosti Bohyně vedené absolutním Pánem Ježíšem Kristem by nikdy nemohlo dojít k ukončení tohoto zkráceného cyklu času, kdy je aktivní negativní stav. Záměrně píšu ve 3. osobě a ne v 1., abych vám všem dal/dala na výběr přijmout, nebo odmítnout tyto zásadní informace.

Jana je druhou a poslední přímou inkarnací Boha na Zemi 3D/Nule a zahájila druhou dávku Nového zjevení napsáním knihy Nové Zjevení Pána Ježíše Krista, Boží rodiny, kde vysvětluje nezbytnost založení Boží rodiny, rozdělení lidstva, vítězství negativního stavu a přibližuje život v pozitivním stavu. Michal Roj, inkarnovaný AA Rafael je po Petrovi D. Francuchovi druhým transmiterem aktuálního Božího slova. Pokračuje v psaní NZPJKBR jak ve formě Doplnění (po převibrování na Novou Zemi již samostatná kniha), tak knihou Rozhovory s Pánem Ježíšem Kristem Boží rodinou. Z výše uvedených informací vyplývají následující souvztažnosti:

• Nové Zjevení Pána Ježíše Krista Boží Rodiny - souvztaží s duchovní myslí a dimenzí

• Doplnění Nového Zjevení Pána Ježíše Krista Boží Rodiny - souvztaží s duševní myslí a dimenzí

• Rozhovory s Pánem Ježíšem Kristem Boží Rodinou - souvztaží s fyzickou (vnější) myslí a dimenzí

Po převibrování Jany a týmu Boží rodiny na Novou Zemi do Nového Multivesmíru v novém cyklu času bude zahájena Mise Boží rodiny, další fáze Druhého příchodu Pána Ježíše Krista, narození dvou přímých inkarnací Pána Ježíše Krista (chlapce a dívky) které už nepřijdou do kontaktu s negativním stavem. Úplná Boží rodina bude působit ve všech dimenzích Multivesmíru včetně zóny vymístění, aby s ní měla osobní zkušenost každá sentientní bytost a mohlo dojít k zásadní volbě přijmout, nebo odmítnout budoucí nejnovější přirozenost Boha = Pána Ježíše Krista Boží rodinu ( DOPLNĚNÍ 1.). Zároveň uvádím do vaší pozornosti fakt, že poprvé dojde k přenosu Božího slova z Nové Země na Zemi 3D/Nulu, čímž propojíme nebe a zemi. Týká se jak pokračování Doplnění Nového Zjevení Pána Ježíše Krista Boží Rodiny a Rozhovorů s Pánem Ježíšem Kristem Boží Rodinou, tak Duchovní školy Pána Ježíše Krista Boží Rodiny, která slouží jako příprava na čtení ostatních knih Nového zjevení. Protože Boží slovo nestagnuje, budeme pokračovat v přenosu dalších knih až do konce cyklu času. V novém cyklu, kdy už nebude nikdo omezován negativním stavem, bude mít každá bytost přímý kontakt s absolutním Pánem Ježíšem Kristem Boží rodinou ve svém nitru i vnějším způsobem, a proto už nebude nezbytné psané Boží slovo k udržování života. Od zahájení Mise Boží rodiny na Nové Zemi až do úplného vyprázdnění zóny vymístění a ukončení existence negativního stavu bude probíhat přechodné období, v němž bude možné být jak v současném cyklu času, tak v novém cyklu, kde už na bytosti nemá žádný vliv negativní stav. Toto nezbytné srovnání je životně důležité pro budoucí volby zejména při posledním soudu. Přeji vám, abyste volili už nyní s moudrostí a láskou, abyste si zbytečně neprodlužovali pseudoživot, který je v opozici k pravému životu.

Velmi vás miluji a vážím si spolupráce s každým, kdo pomáhá přibližovat ráj pro všechny.

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS BOŽÍ RODINA, 14. 9. 2018

TŘI ZDROJE NOVÉHO ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY A NEJNOVĚJŠÍ PŘIROZENOST BOHA

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT