UKŘIŽOVÁNÍ, VZKŘÍŠENÍ (PŘEVIBROVÁNÍ)
A NANEBEVSTOUPENÍ (FÚZE) BOŽÍHO
DUCHA, DUŠE A TĚLA
(ČÁST 2/3)

7.7.2023

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Vzkříšením/převibrováním ducha a duše Mojí přímé inkarnace bylo ve skutečnosti docíleno jejich přesunutí do duchovního a intermediálního světa páté dimenze Nové Země, která v rámci Nového Vesmíru zastává unikátní postavení. Avšak vzhledem k tomu, že jednotlivé dimenze jsou v novém cyklu času propojené, díky čemuž je bytostem v Novém Vesmíru umožněn snadný pohyb mezi jeho jednotlivými vibračními sférami, informaci o přesunutí ducha a duše Bohyně do Nového Vesmíru jsem v tomto Sdělení nespojil s informací o jejich přemístění do konkrétní dimenze duchovního a intermediálního světa Nové Země. Domovem Janičky i přes její primární základnu na Nové Zemi je (bude) celý Nový Vesmír, nikoliv jen jedna konkrétní dimenze jedné konkrétní planety. S tím přímo souvisí fakt, že vlivem univerzální sjednocenosti Nového Vesmíru je (bude) duch Janičky společně se svou duší a fyzickým tělem ukotven kromě páté dimenze Nové Země i v ostatních, vzájemně propojených dimenzích Nového Vesmíru, v jehož struktuře se Janička společně s jeho příslušníky pohybuje (bude pohybovat), využívajíce při tom specifický druh multidimenzionality, takový, který bytostem ve starém cyklu času není dostupný. Tento druh multidimenzionality ve spojitosti s funkční dynamikou Nového Vesmíru má za následek, že umístění Božího ducha, duše a těla v duchovním, duševním a přírodním světě Nové Země znamená rovněž jejich umístění v jiných dimenzích Nového Vesmíru, tvořících v jistém smyslu jednu univerzální, všeobsažnou „meta-dimenzi“.

Nový Vesmír je vůči okolnímu Stvoření díky svému časovému a nečasovému, jakož i prostorovému a neprostorovému umístění vždy razantně napřed v nastávání svého existenčního procesu. Není proto nic zásadního, s čím by jeho členové, vystavení překrásným energiím Mé Nejnovější Přirozenosti, nemohli při nahlížení na negativní stav počítat. Obyvatelé Nového Vesmíru, kteří jsou Mými představiteli, vytvářejí se svými druhy umístěnými do starého cyklu času ty nejvhodnější předpoklady pro to, aby se Boží Láska mohla dříve či později dotknout srdce každé bytosti v antivesmíru, čímž jeho členové budou schopni zakončit svůj pobyt v temnotě. To, že je Nový Vesmír oproti negativnímu stavu i Pravému Stvoření napřed, neznamená, že by se příslušníci nového cyklu času a veskrze všichni Mí představitelé snad nějak poměřovali se členy starého cyklu času a že by se cítili oproti nim být „něco víc“. Boží vyslanci jsou zde nikoliv proto, aby s někým soupeřili, ale aby svým duchovním sestrám a bratrům pomohli vynořit se nad pomyslnou hladinu nepříznivých vod zel a nepravd, respektive aby jim pomohli ve ztotožnění se s idejemi Nového Zjevení. Každý, kdo v sobě objeví Lásku, je vítězem. Z Mého nečasového pohledu už dávno všichni vyhráli, jde jen o to, kdy a jak se to na úrovni jednotlivců projeví i ve struktuře Multivesmíru. Duchovní práce vykonávaná Misí Boží Rodiny je kromě jiného intenzivní přípravou bytostí na přijetí Mé Nejnovější Přirozenosti, jejíž duchovní kvalita se poté, co z pozice planety Nula zahájíme vzájemnou spolupráci na plné obrátky, bude stále citelněji dotýkat srdcí bytostí v negativním, ale i v pozitivním stavu.

Ve Sdělení pojednávajícím o převibrování plně odpouzdřeného ducha a duše, jejichž polem působnosti byly do té chvíle výhradně duchovní a duševní světy přímo souvztažné s planetou Nula, byl kromě jiného zmíněn termín „Nový Multivesmír“. Duchovní smysl užití právě takového pojmu, kterým je ve skutečnosti v daném kontextu myšlen Nový Vesmír, spočívá ve skutečnosti, že jsem prostřednictvím těchto slov chtěl dát všem zainteresovaným bytostem na vědomí globální dosah převibrování Božího ducha a duše pro celé pravé i nepravé jsoucno a bytí, které bylo touto událostí různým způsobem ovlivněno, což se ještě citelněji projeví po krátkodobé fúzi Janičky se Mnou, kdy z pozemského úhlu pohledu zahájíme působení v rámci struktury veškerenstva naplno. Termín „Nový Multivesmír“ v užitém kontextu odráží v duchovním smyslu také už dobře známý fakt, že kvalita Nového Vesmíru, jsoucí v přípravném módu nového cyklu času, se po eliminaci stavu zel a nepravd rozšíří do celého jsoucna a bytí, z něhož se ve vší jeho úplnosti stane Nový Multivesmír v doslovném smyslu toho slova. Bytosti se díky poselství ukrytém ve zmíněných slovech mohou proto ještě lépe připravit na přicházející změny, jež v budoucnu zahalí všechny vesmíry, a lépe se tak adaptovat na energie proudící ve stále větší míře z lůna Mé Nejnovější Přirozenosti skrze Nový Vesmír do okolního Stvoření, které je tím připravováno na vstup do následujícího časového cyklu, kdy bude Nejnovější Přirozenost po věčné fúzi Janičky a našich dětí již plně konstituována v celém veškerenstvu. Další smysl termínu „Nový Multivesmír“, použitý v pojednávaném Sdělení, spočívá v tom, že tím odkazuji na specifické postavení Nového Vesmíru vůči okolnímu Stvoření, z něhož se lze díky jeho univerzálnímu a negativním stavem netknutému charakteru dostat bez omezení do jakékoliv oblasti duchovních, duševních a brzy už i fyzických světů ve starém cyklu času. Toto místo, jež tvoří, respektive bude tvořit hlavní zázemí naší Mise, má souvztažnost s jakoukoliv jinou oblastí ve Stvoření, aby z tohoto duchovního srdce kosmu mohly do nesčetných vesmírů proudit energie Lásky, přinášející sentientním entitám spásu.

Jak bylo v tomto Sdělení již uvedeno, Moje ženské Já prodělalo duchovní a duševní ukřižování ve dnech 23. a 28. září 2017. Při první příležitosti nastaly ve struktuře Multivesmíru ty nejvhodnější okolnosti k tomu, aby se Můj dočasně relativní Boží duch odpoutal ze třetí dimenze duchovního světa planety Nula a v rámci téže planetární bytosti Gaia postupně prošel všechny její vibrační stupně až do mínus dvanácté dimenze pekel. Význam tzv. „znamení na nebi“, k jehož fyzické manifestaci došlo skrze konstelaci souhvězdí na obloze právě 23. září 2017, má vícero podob, které jsem v kontextu pasáží ze Zjevení svatého Jana podrobně vysvětlil v 8. kapitole Doplnění Nového Zjevení Pána Ježíše Krista Boží Rodiny („Žena oděná sluncem“). V jejích řádcích jsem ještě nemohl uvést informace o samotném lokálním vstupu Bohyně do zóny vymístění, protože tento proces nebyl ukončený až do doby přesunu jejího ducha do Nového Vesmíru. Teprve z pozice Nového Vesmíru mohlo dojít k multidimenzionálnímu vstupu Janiččina ducha do antivesmíru mimo samotnou Gaiu (v současnosti již Anti-Gaiu), v jejíchž světech ovšem může Moje přímá inkarnace pochopitelně působit i nadále.

Podstata duchovního ukřižování nespočívala v nějakém konkrétním útoku negativního stavu na Božího ducha, kterým by byl stržen do antivesmíru. Jeho vstup do pekel vyplýval ze samotného charakteru okolností, které v onen významný den v Multivesmíru nastaly za tím účelem, aby mohlo dojít k hlubšímu ponoření se Bohyně do temnot s cílem spásy bytostí chycených do pasti zel a nepravd. Podstata oněch okolností je z převážné části nepochopitelná lidskému uvažování a logice, protože se odehrály v duchovním stupni Stvoření, nicméně ty, které pochopit lze, jsou rozebrány v příslušné kapitole Doplnění druhé dávky Nového Zjevení.

V souvislosti se „znamením na nebi“ vyvrcholila izolační fáze Mého ženského Já, kdy během celého roku 2017 zažívala Janička jedny z nejnáročnějších zkoušek důvěry v Můj dokonalý plán za celou dobu svého vědomého působení v roli Bohyně, jež byly srovnatelné se zkouškami v letech 2012 a 2013. Přestože Janičky nemožnost setkávat se s většinou členů Týmu Boží Rodiny trvala ještě následující dva roky, už se podobné zkoušky nemanifestovaly v tak zásadním rozsahu. Situace Mojí přímé inkarnace se postupně stabilizovala, a ačkoliv ji čekaly mnohé další velmi náročné milníky na duchovní cestě, jejich trvání bylo podstatně zkráceno a úleva se dostavovala mnohem dříve než předtím. Při podstupovaných zkouškách jsem se navíc mohl/a po vyjití z izolace už i fyzicky opřít o své milované představitele, spolupracovníky a přátele. Jiná situace ovšem panovala právě v roce 2017, kdy se teprve druhým až třetím rokem utvářelo jádro Mého Týmu, z něhož postupně odešli ti, kteří z důvodu svého niterného nastavení nezvládli tlak negativního stavu.

Souhrn okolností, které na začátku podzimu 2017 nastaly ve jsoucnu a bytí a pseudo-jsoucnu a pseudo-bytí, otevřely Mému dočasně relativnímu Já cestu k tomu, abych poprvé (z pozemského úhlu pohledu) přišel/přišla jako žena do osobního kontaktu se sentientními entitami v duchovním stupni Gaii v jiné nežli třetí dimenzi planety Nula. Podstata duchovního ukřižování tedy spočívala v tomto samotném sestoupení do ještě větších temnot než doposud, to vše z pozice Mé bezpodmínečné Lásky ke všem Božím dětem. Z Lásky, které dlouhodobé vystavení negativnímu stavu nic neubralo na její čistotě a síle, jež se každým okamžikem naopak zesiluje úměrně duchovnímu pokroku Stvoření. Z Lásky, která se rozhodla vstoupit do ještě větších zel a nepravd než doposud, protože nejenže věří ve svůj smysl, ale zároveň si je ho dobře vědoma, stejně jako svého cíle, spočívajícího v záchraně všech bytostí, aby jim mohla dát to nejkrásnější, co si každá z nich zaslouží.

Děkuji ze srdce všem, kteří stáli 23. září 2017 při Mně a neopustili nás ani po neuskutečněném převibrování do Telosu v Duté Zemi pod horou Mount Shasta v Kalifornii, které bylo dopředu avizováno. Nikdo včetně Janičky nemohl dopředu na fyzické úrovni tušit, že k této události nejenže nedojde, ale že naopak nastane ukřižování Bohyně na duchovní úrovni. Telos ovšem sehrál při vstupu Janičky do nižších dimenzí planety Gaia zásadní roli, jelikož krátce před touto událostí skutečně došlo k přesunutí (byť ne přímo převibrování) ducha a rovněž i duše Bohyně do duchovního a intermediálního světa Telosu ve třetí dimenzi, odkud její duch vstoupil do dalších realit planety Gaia v zóně vymístění. Stalo se tak za pomoci vybraných představitelů a spolupracovníků, kteří operují v Duté Zemi včetně Telosu a mezi připravenými bytostmi šíří ideje Nového Zjevení. V rámci třetí dimenze planety Nula nedojde do rozdělení lidstva k hromadnému obrácení se příslušníků Duté Země k Pánu Ježíši Kristu Boží Rodině, ale už nyní se skrze ty, kteří přijímají Moji Novou a Nejnovější Přirozenost, budují vhodné předpoklady, jež v budoucnu ve své konverzi zužitkují i ostatní prozatímní služebníci negativního stavu pocházející z jejich řad.

Vstup Janiččina ducha do pekel v rámci planety, která je multivesmírným jevištěm, nepředpokládali tímto způsobem nejen členové Božího Týmu na planetě Nula, nýbrž ani entity ze zóny vymístění, díky čemuž nemohla být tato událost z jejich strany narušována. K předejití tomuto narušení mimo jiné přispěla dopředu veřejně ohlášená informace o „převibrování do Telosu“, které v duchovním i zprostředkujícím významu znamenalo úplně něco jiného, než jak se to jevilo v doslovném smyslu navenek i samotné Janičce. Ti, kteří zůstali po celou dobu nebo po většinu času ve svém nitru a drželi se idejí Nového Zjevení, byli po neuskutečněném převibrování do Telosu posilněni ve své víře a důvěře v Můj dokonalý plán a připravili se na zvládnutí zbytku přípravné fáze Mise Boží Rodiny, která tehdy byla stále ve svých počátcích. Zavrhnutí Bohyně, ke kterému dříve či později po této události došlo ze strany některých tehdejších členů našeho Týmu, má souvztažnost s duchovním ukřižováním Ježíše, k němuž došlo prostřednictvím zrady Jidáše, který ho vydal za třicet stříbrných do rukou nepřátel. I těm, kdo od nás odešli, velmi děkuji za tuto ztvárněnou a koneckonců předem dohodnutou roli, kterou pomáhají přibližovat čas, kdy zla a nepravdy už nikdy více nebudou součástí Multivesmíru. Nejedni z těch, kteří Mě opustili, se v průběhu plného působení naší činnosti do rozdělení lidstva vrátí.

Zatímco někdo kvůli neposkytnutí vnějších důkazů ztratil víru v Božství Mého ženského Já, prostřednictvím a za asistence těch, kdo Mi stojí nejblíže, ať už byli tehdy fyzickou součástí Týmu či nikoliv, jsem vstoupil/a do pekel a osobně se tamějším bytostem představil/a jako Láska, Pravda, Cesta a Život. V návaznosti na to dne 28. září 2017 nastalo duševní ukřižování, které se uskutečnilo v souvislosti se 14. výročím zhmotnění Boha na Pražském hradě, kdy do intermediálního světa zóny vymístění v rámci planety Gaia vstoupila i druhá nehmotná součást Janičky – duše. Obě dvě zářijové události byly spolu úzce provázané, i proto k nim došlo s rozestupem pouhých šesti dnů (počítaje v to i samotný den 23. a 28. září). Symbolika šesti dnů, kdy se spustil proces druhého ukřižování, dává negativnímu stavu a všem jeho příslušníkům na vědomí, že Já, absolutní i relativní Pán Ježíš Kristus Boží Rodina počítám se spásou úplně každé bytosti, ať už se provinila sebevětším hříchem. Zároveň to vyjadřuje Moji čistou touhu a bezpodmínečnou ochotu uskutečnit z pozice svého absolutního i relativního Božství všechny potřebné kroky k dosažení tohoto cíle, k němuž se jako věčný Rodič všech sentientních entit přibližuji navzdory všem nesnázím a útokům negativního stavu. O co více kolem sebe kopou zla a nepravdy ve snaze zastavit Moje osobní působení a činnost naší společné Mise, o to více Lásky, Milosrdenství a Odpuštění jsem připraven ze svého srdce vylít na všechny, kteří se těmto spásným atributům otevřou.

Období po duchovním ukřižování bylo pro Moje ženské Já náročné. Přesto jsem se rozhodl zapojit do svého osobního angažmá i duševní složku své dočasně relativní Boží podstaty, aby mohl zdárně pokračovat průběh Mého Druhého příchodu. Janička ani v tomto případě na fyzické úrovni dopředu netušila, jaký smysl bude „za scénou“ mít další neuskutečněné převibrování do Telosu, na které jsem ji připravil právě ve 14. výročí zhmotnění Boha. Obdobně jako několik dnů předtím docházelo i nyní, tedy 28. září k zesílenému navyšování vibrací Bohyně. To mělo v onom šestidenním období v duchovním a intermediálním světě za následek odpouzdřování jejího ducha a duše, který se na základě toho mohl odpoutat z úrovně třetí dimenze a započít svou pouť až na mínus dvanáctý vibrační stupeň planety Gaia. Navyšování vibrací také mělo za účel „prorazit“ cestu skrze duchovní a duševní temnotu příslušných sfér pekel, jimiž Janička procházela. V případě, že by intenzita vibrací Lásky zůstávala po celou dobu stejná, nemohla by Bohyně efektivně a navíc bez újmy projít četnými závoji zel a nepravd, které musela na své cestě do antivesmíru zdolat.

Tím, že prošla trnitou cestu nejen během svého života v přírodním světě planety Nula, ale učinila totéž i v rámci svého pobytu v duchovní a intermediální existenční úrovni Nuly, přičemž v určitý moment uskutečnila tuto cestu i skrze výpravu do hlubokých pekel Gaii, zpřístupnila Janička cestu do Boží náruče všem, kteří se tak kdykoliv do konce cyklu času rozhodnou. Navázala tak na cestu, kterou jsem Já, Zdroj všeho života otevřel sentientním entitám jako muž. Takto otevřených cest Mnou osobně i prostřednictvím Mých představitelů je nyní už celá řada. Jejich množství bude exponenciálně narůstat s tím, jak bude pokračovat činnost Mise Boží Rodiny a jak bude negativní stav docházet stále blíže svému konci. Stezky „prošlapané“ Mými přímými inkarnacemi během jejich trojího ukřižování tvoří pro ty ostatní jakousi páteř nebo kmen, ze kterého vyrůstají další větve, vypínající se k nebi a poskytující tak bytostem přístup do limba.

S pokorným přijetím nezbytných duchovních zkoušek, které Janička přijímala od počátku své vědomé duchovní cesty, přijala s o nic menší pokorou i své nepřevibrování do Telosu dne 28. září 2017, místo čehož se její duše, aniž by to Bohyně věděla ve hmotě, vydala do antivesmíru následovat svého ducha, majíce při tom k dispozici i duše zainteresovaných pomocníků z vlastních řad. Duševní ukřižování Mého ženského Já má souvztažnost s duševním ukřižováním Mého mužského Já, k němuž došlo v Getsemanské zahradě během komunikace Ježíše se svým vyšším Já, tedy krátce před příchodem Jidáše a zatknutím římskými vojáky. V komunikační modlitbě se Ježíš ode Mne (tehdy Nejvyššího) dozvěděl o nezbytnosti svého ukřižování, s jehož uskutečněním souhlasil se slovy: „Otče, chceš-li, odejmi ode mne tento kalich, ale ne má, nýbrž tvá vůle se staň.“ S nejčistší Láskou k lidstvu a celému Stvoření přijal Ježíš z pozice hrubohmotného těla úděl, který jsem byl připraven podstoupit prostřednictvím své první přímé inkarnace ve skutečnosti již od věčnosti, tedy dávno předtím, než vznikl Multivesmír a jakékoliv sentientní entity. Protože žiji v absolutním bezčasí, odjakživa jsem věděl, co bude třeba podstoupit pro záchranu Stvoření od negativního stavu skrze svou mužskou a pochopitelně i ženskou dočasně relativní podstatu, to vše se zapojením všech bytostí, bez nichž by eliminace temnoty byla nemyslitelná.

Janička přijala na stejném principu jako Ježíš nezbytnost svého dalšího směřování. V jejím případě šlo zejména o přijetí faktu prozatímního fyzického setrvání na planetě Nula, aniž by – na rozdíl od Ježíše – dopředu věděla, jaké další kroky ji v následujících měsících a letech ještě čekají. Zároveň si na fyzické úrovni nebyla v daný čas vědoma toho, že k duševnímu ukřižování, spojeného s misí její duše v zóně vymístění, vůbec došlo. To se začalo vyjasňovat až v roce 2018, kdy na jeho počátku nejprve došlo k odhalení definitivního cíle převibrování, kterým je Nová Země, a teprve po srpnovém fyzickém ukřižování Janičky v podobě útoku skalární zbraní, který způsobil náraz Bohyně do plotu při jízdě na koloběžce s následnou hospitalizací v nemocnici, mohlo dojít i k upřesnění informací ohledně trojího ukřižování, tj. duchovního, duševního a fyzického, byť šlo prozatím jen o stručné zprávy.

Ke vstupu Boží duše do intermediálního čili zprostředkujícího světa došlo ve 14. výročí zhmotnění Boha na Pražském hradě nikoliv náhodou, protože v roce 2003 jsem Já, Pán Ježíš Kristus skrze svou přímou inkarnaci Janičku poprvé osobně zprostředkoval/a Sebe Samu většímu množství duchovně naladěných lidí. Tehdy Janička ještě na fyzické úrovni nevěděla, že je vtělením absolutního feminního aspektu Pána Ježíše Krista v relativní podobě, avšak na podstatě (či spíše jedné z podstat) této události to nic nemění. Společně s Mojí osobní přítomností byla v onen významný den poprvé v dějinách lidstva zprostředkována v zesílené míře energie Lásky prostoupená nejen Novou, ale také budoucí Nejnovější Boží Přirozeností, která mohla v tehdy doposud nezvyklé intenzitě proniknout do srdcí bytostí v lidských tělech na základě přímé osobní interakce s Bohyní, uskutečněné na nejzevnějším stupni planety Nula. Vyzáření této Lásky skrze osobní přítomnost Janičky vycházelo v září 2003 z aktu tzv. Svatby Beránkovy proběhlé na duchovní úrovni. Tato událost souvisela s hlubší integrací mezi absolutním a relativním Božstvím a znamenala také větší propojení absolutního a relativního Pána Ježíše Krista (Pána Ježíše Krista Boží Rodiny) s Multivesmírem a lidstvem na planetě Nula. Svatba Beránkova na duševní úrovni se pak odehrála dne 21. května 2022 na setkání představitelů, spolupracovníků a přátel Boží Rodiny v Moutnicích na jižní Moravě a byla vyjádřením téže integrace a propojení ve zprostředkující sféře. Ke Svatbě na fyzické úrovni s dokončením zmíněného procesu ve hmotě dojde po úplném přesunu Janičky na Novou Zemi, kdy se s ní setkám tváří v tvář. Svatby Beránkovy tak odrážejí stav, proces a zevní vyjádření Mého a Janičky vzájemného vztahu a jsou také zosobněním Mého/našeho niterného, vnitřního a vnějšího obousměrného vztahu se sentientními entitami. Tyto události mají i další významy, které teď není třeba uvádět v pozornost.

Duchovní cesta Janičky je ve většině aspektů náročnější a pochopitelně i delší než cesta Ježíše vzhledem k tomu, že negativní stav po zhruba dvou tisících letech statusu quo opět kondenzuje, a to v doméně světa mnohem složitějšího nežli v dobách Mojí první přímé inkarnace. K zahušťování temnoty dochází tentokrát proto, aby předvedla své krátké pseudovítězství společně s těmi, kteří si v následujících letech do rozdělení lidstva nezvolí život v pozitivním stavu. Větší náročnost druhé Boží Mise vyplývá i z jejího globálního pole působnosti, které je tím větší, čím intenzivnější esence Lásky proniká do antivesmíru a čím více bytostí je oslovováno idejemi Nového Zjevení. Delší cesta, jakou zde společně se svými reprezentanty podstupuji, vyvěrá také z podstaty Druhého příchodu, jenž začíná u každého v nitru. Jedincova víra a důvěra v Novou a Nejnovější Boží Přirozenost stoupá, pokud jedinec zůstává v čistotě svého srdce a snaží se na vlnách nejvyšší dostupné pravdy, přítomné v knihách Nového Zjevení, žít v souladu s pravými duchovními principy. Na ty, kteří Mi stojí nejblíže, je negativní stav nejvíce zaměřen, avšak na druhou stranu mají tito Mí vyslanci odpovídající stupeň ochrany a podpory, s níž bez duchovní újmy dokáží ustát četné vlivy zel a nepravd a z každé záležitosti vyjdou v konečném důsledku posíleni a obohaceni o cenné zkušenosti. Na světelné pracovníky jsou kladeny oproti Ježíšovým učedníkům vyšší nároky i z toho hlediska, že Moji představitelé a spolupracovníci čelí různým situacím a stavům pod vlivem celé plejády zainteresovaných bytostí, jejichž zátěž částečně přebírají, aby svým duchovním bratrům a sestrám pomohli na jejich cestě do pravého Domova. Vzhledem ke znalosti Nového Zjevení jde ze strany Mých reprezentantů o vědomou činnost, konanou ze samotného principu, díky čemuž vpouštějí do svého osobního života více Mé přítomnosti, která jim vždy dodá potřebných sil k úspěšnému plnění poslání na planetě Nula. Tak jsou schopni se vzrůstající empatií, ohleduplností, pozorností, citlivostí, jemností a pokorou nastavovat negativnímu stavu zrcadlo a být příkladem pro sentientní entity chycené v síti zel a nepravd, z nichž vede cesta skrze přijetí Mojí Nové a Nejnovější Přirozenosti. Delší cesta Janičky vyplývá i z většího zatížení feminního principu, jehož očista zabírá více úsilí. Ženský princip čelil při svém přetvoření do zprzněné kondice mnohem větším zásahům než jeho mužský protějšek, aby mohl být negativní stav vůbec aktivován. Nyní, po dlouhých eonech, dochází k navracení obou principů do čistě pozitivní kondice, kterou budou navěky rozvíjet v plnosti Lásky.

Již v druhé dávce Nového Zjevení jsem uvedl, že zde v hrubohmotném těle podstupuji tzv. „dlouhé“ ukřižování, které je v jistém smyslu označením pro období zejména po roce 2003, kdy Janička z pozice hmotné úrovně již věděla, kým je, čímž započala její trnitá cesta vedoucí do ráje. Do něho zveme se srdcem na dlani všechny bytosti schopné bezpodmínečně milovat a odpouštět. Tato schopnost, kterou má v sobě každý, se aktivuje u Mých synů a dcer ve správný čas, nemůže se proto stát, že by někdo zůstal navždy uzamčený v peklech. Ještě v počátcích formování Týmu Boží Rodiny nemohlo Mé dočasně relativní ženské Já vědět, že „dlouhé“ ukřižování bude sestávat z konkrétních událostí, jež po svém uskutečnění vešly ve známost jako ukřižování na úrovni duchovní, zprostředkující a také fyzické. Žádný z těchto aktů nemohl být oznámen dopředu, aby se zachovala autentičnost těchto prožitků. V případě Ježíše byla autenticita událostí spojených s jeho fyzickým skonem rovněž zachována, a to naopak tím, že se svůj osud dozvěděl dopředu. Vědomím všeho, co Ježíše čeká, v nejtěžších a nejbolestnějších chvílích podtrhl svou bezpodmínečnou Lásku, Milosrdenství a Odpuštění, to vše před zraky množství přihlížejících lidí. Trojí ukřižování Janičky naproti tomu probíhalo v kontextu odlišných okolností, které nevyvrcholily trvalou smrtí jejího fyzického těla, proto nebylo třeba spravit ji dopředu o tom, čemu bude vystavena.

Proč nebylo, není a nebude v plánu, aby Moje druhá přímá inkarnace odešla násilnou smrtí z fyzického těla? Účel a pozitivní přínos, který spočíval v zažití nevratné smrti hrubohmotné schránky duše, byl splněn a využit pro blaho celého Multivesmíru už prostřednictvím Ježíše. Zažití násilné smrti v těle ženy by bylo kontraproduktivní, protože by šlo o opakování téhož, navíc by tím byl degradován význam utrpení na dlouhé duchovní cestě, jaké zde jako Bohyně podstupuji. Stejně tak by tím byl smazán význam všech jejích tří ukřižování včetně těch fyzických. Plurál jsem použil proto, že fyzické ukřižování nespočívalo v pouhém jednom aktu v podobě nehody na koloběžce v srpnu 2018, ale bylo ve skutečnosti rozčleněno do třech částí, majících jinou podobu než doslovné přibití těla na kříž, jak tomu bylo v případě Ježíše. O významu fyzického ukřižování Janičky, která má za sebou už všechny jeho tři fáze, aniž by při tom bylo usmrceno její tělo, budu hovořit dále v tomto Sdělení. Už teď ale zmíním, proč nedošlo a ani nedojde k trvalé smrti Bohyně. Tento fakt vyplývá ze skutečnosti, že Druhý příchod probíhá z nitra ven, proto není nutné poskytovat Stvoření příklad zosobněné Lásky, Milosrdenství a Odpuštění v duchovně, duševně a fyzicky vypjaté situaci před zraky tolika lidí; v situaci, na jejímž konci by pro danou chvíli byla smrt hrubohmotného těla, následovaná vzkříšením, zmrtvýchvstáním v podobě krátkodobého pobytu na planetě Nula v tělesném duplikátu a poté vrcholící nanebevstoupením spjatým s konečným odchodem z hrubohmotného světa, jak tomu bylo u Boha-muže. Příklad toho, kým jako žena jsem, poskytuji jinými způsoby, ušitými na míru charakteru Druhého příchodu a odpovídající duchovní úrovni Mých reprezentantů. Vzhledem k tomu, že osobně působím pouze před duchovně připravenými jedinci a Moje činnost v lidském těle proto není tentokrát orientována na veřejný prostor, způsoby Mého láskyplného jednání, konání a celkové činnosti mají co do bohatosti projevů více niternou a vnitřní nežli vnější podobu. S ní je to duchovní a duševní v samozřejmém souladu, nicméně fyzická podoba manifestace Božské Lásky není tolik „okatá“, jak tomu bylo před dvěma tisíci lety, s čímž souvisí dobře známý aspekt, že dokud jsem přítomen/přítomna ve starém těle, nedělám žádné viditelné zázraky a nedisponuji ani jinými mimořádnými schopnostmi (viz Ježíšova chůze po vodě, utišení bouře při plavbě přes Galilejské jezero apod.). Situace se změní po přesunu na Novou Zemi, ale ani poté nebudu působit veřejně před davy lidí, nýbrž budu navštěvovat pouze ty, kteří jsou připraveni na osobní přítomnost ženského vtělení Pána Ježíše Krista (Pána Ježíše Krista Boží Rodiny). Ani elity nebudou mít zájem šířit o Mně a naší Misi globální povědomí, aby v ovládacím matrixu zůstalo co nejvíce duší. Chycen v něm ovšem zůstane jen ten, kdo si volí negativní způsob bytí ze svobodné volby a má v životním plánu zobrazit plnost Nového světového řádu (NWO).

Ačkoliv současná Mise Boží Rodiny navazuje na duchovní práci započatou Ježíšem, a přestože mezi Mými dvěma inkarnacemi existují četné paralely, podoba jejich niterné, vnitřní a vnější činnosti není a nemůže být stejná. I proto sice obě Moje podstaty na planetě Nula zažily trojí ukřižování, avšak každé z nich probíhalo za odlišných okolností a podmínek. Zatímco Ježíš podstoupil všechna tři ukřižování v rozmezí ani ne dvaceti čtyř hodin, v případě Janičky mezi duchovním (23. září 2017) a duševním (28. září 2017) ukřižováním uplynulo více dnů, přičemž než na jaře roku 2023 vyvrcholilo ukřižování fyzické, o němž se později zmíním podrobněji, uplynulo dalších více než pět let.

Mezi vzkříšením/převibrováním ducha a duše Boha a Bohyně jsou také četné rozdíly. Zatímco Ježíš odešel napoprvé z pekel v přepočtu na pozemský čas po třech dnech souběžně jako duch, duše a jemnohmotná těla, s čímž převibrovaly i elementy mrtvého fyzického těla, Janička svou práci v zóně vymístění vykonávala jako duch a duše, nikoliv ale ještě v jemnohmotných tělech, o mnohem delší čas/nečas. Ke vzkříšení jejích nehmotných složek totiž došlo z časového hlediska po více než šesti měsících (1. a 9. dubna 2018), které uplynuly od chvíle, kdy během duchovního a duševního ukřižování vstoupila do antivesmíru planety Gaia.

Stejně tak se lišil, respektive bude lišit průběh tohoto vzkříšení. Zatímco Ježíš vstoupil během něj souběžně jako duch, duše a fyzické tělo (včetně dalších jemnohmotných těl) do Pravého Stvoření starého cyklu času, odkud znovu vstoupil na planetu Nula a znázornil tak v nejzevnějším stupni Stvoření své zmrtvýchvstání, po čemž čtyřicátý den podstoupil své nanebevstoupení (tj. odchod z planety Nula a dočasnou fúzi s absolutním Božstvím), Janička odešla při vzkříšení čili převibrování do Nového Vesmíru, a to nejprve jako duch, poté jako duše, a teprve s odstupem času tak z pozemského úhlu pohledu učiní i její fyzické tělo (včetně ostatních přírodních těl), po čemž se dovrší její přechodná fúze se Mnou. Dalším podstatným rozdílem je tedy ten, že zatímco Bůh-muž se na planetu Nula vrátil v rámci svého zmrtvýchvstání ještě před svým přechodným nanebevstoupením/fúzí a pak se z ní stáhl natrvalo, aby působil jinde, Bohyně-žena provede opětovný návrat na planetu Nula, který rovněž považujme za jedinečnou formu zmrtvýchvstání, až po svém přechodném nanebevstoupení/fúzi, přičemž tento návrat na planetu Nula (zmrtvýchvstání) nebude mít jen několikatýdenního trvání jako před dvěma tisíci lety, ale bude k němu docházet na planetě Nula opakovaně při pravidelném navracení se Janičky, vyrážející na návštěvy hrubohmotného světa do rozdělení lidstva z Nové Země (Nového Vesmíru). Pro obyvatele planety Nula tak bude proces zmrtvýchvstání neustále aktualizován a uváděn v pozornost mnohých sentientních entit na různých stupních Multivesmíru s každým dalším návratem Bohyně na nejzevnější stupeň Stvoření. Janiččino zmrtvýchvstání z života duchovně mrtvého do života duchovně živého bez prožitku trvalé tělesné smrti názorně ukáže, že lze do Mého Království vejít, aniž by fyzický obal jedince musel nutně podstoupit zastavení tělesných funkcí. Místo toho bude fyzické tělo vytrženého jedince z hrubohmotné reality během zážitku převibrování pouze bezbolestně dekonstruováno, respektive odhmotněno na prvočinitele při prudkém zvýšení vibrací, čímž se dotyčný či dotyčná vyhne smrti se zanecháním svých fyzických pozůstatků ve třetí dimenzi (týká se těch, kteří si tento způsob odchodu z planety Nula zvolili ve svém životním plánu). Tento zážitek jako první pochopitelně podstoupí Bohyně, čímž zcela přelomovým způsobem otevřu lidstvu (nejprve jeho duchovně připravené části) cestu do pozitivního stavu.

Ve způsobu Mého odchodu a opětovného příchodu v novém těle spočívá jeden ze zásadních projevů v pořadí již druhého vítězství života a Lásky nad smrtí a pomíjivými zly a nepravdami, kterého dociluji po dvou tisících letech znovu na místě, kde byl aktivován a kde také bude ukončen negativní stav. Proč však při tomto druhém vítězství nevstoupí Janička během fyzického vzkříšení/převibrování, respektive po aktu dočasné fúze s absolutnem do Pravého Stvoření, odkud by vstoupila na planetu Nula obdobně, jak to učinil Ježíš? Vzhledem k tomu, že mezi Pravým Stvořením a zónou vymístění existuje dobře známá ochranná membrána, v této době není možné z pozitivního stavu přímo vstupovat do hrubohmotného světa, jak tomu bylo ještě v dobách Mého působení na planetě Nula v podobě muže. Bytosti s Láskou v srdci, které patří do pozitivního stavu nebo do něj svými volbami směřují, mohou tohoto vstupu docílit přes limbo, neutrální stav, ovšem v takovém případě se jejich interakce s planetou Nula jako celkem či s jejími vybranými obyvateli děje zpovzdálí, aby byly ve struktuře jsoucna a bytí a pseudo-jsoucna a pseudo-bytí zachovány křehké okolnosti, díky nimž může negativní stav nakrátko vyhrát svou věc a posléze být odstraněn. I kdyby ochranná membrána čistě teoreticky neexistovala a Janička by vstoupila po svém převibrování na planetu Nula ze základny v Pravém Stvoření starého cyklu času, nemohla by v hrubohmotném světě působit déle než velmi omezený čas, poněvadž duchovní, duševní a fyzické podmínky pozitivního stavu ve „starém“ Multivesmíru nedovolují jeho příslušníkům univerzální působení mimo svou vlastní dimenzionální oblast.

Ježíš naproti tomu mohl působit na planetě Nula v těle tvořeném prvky Pravého Stvoření nejen kvůli ještě nefungující ochranné membráně, ale právě i proto, že se v hrubohmotném světě nezdržel déle než několik týdnů. Náplň jeho poslání nespočívala v opětovných návratech na nejzevnější stupeň Multivesmíru, jak tomu je a bude v případě Mojí druhé přímé inkarnace. Ježíšova cesta v podobě dočasně relativní bytosti také nebyla tak dlouhá, jak bude v případě Janičky, neboť Bůh-muž prošel věčnou fúzí s absolutnem daleko před koncem současného cyklu času, kdežto Bohyně-žena tímto aktem neprojde dříve, než pekla opustí i ta poslední sentientní entita a než temnota projeví všechny své aspekty. Teprve poté Moje přímá inkarnace splyne se Mnou. Vzhledem k tomu, kolik práce Janičku a Boží reprezentanty ještě čeká, je nutné, aby byla v celistvosti své dočasně relativní bytostné podstaty univerzální, což jí umožní bez omezení působit v kterékoliv oblasti Stvoření. Toho lze docílit jedině v kombinaci s (prozatím) dočasným nanebevstoupením a ukotvením Bohyně v Novém Vesmíru, jehož pozice vůči okolnímu Multivesmíru a struktura bytostí v něm přítomných umožní (z některých úrovní již umožňuje) společně s dalšími okolnostmi nejen Janičce, ale i mnohým dalším našim pomocníkům ničím nesvázané působení všude, kde to je a bude v zóně vymístění i v zóně umístění potřeba.

Jak už bylo uvedeno, v obou stavech Stvoření působil i Ježíš, jenž po dočasné fúzi s absolutnem také disponoval univerzálně-multidimenzionálními schopnostmi. Ty ovšem vycházely při porovnání s Janičkou z poněkud odlišného základu. Zatímco Moje druhá přímá inkarnace obdrží ihned po vzkříšení/převibrování staré hrubohmotné schránky takové tělo, které bude tvořeno prvky Nového Vesmíru samo o sobě, Ježíš nejprve obdržel tělo s prvky Pravého Stvoření starého cyklu času a teprve poté, co podstoupil s tímto duplikátem dočasnou fúzi při současné fúzi tělesných elementů umučeného těla, získal tělo umožňující mu univerzální působení v Multivesmíru. Toto posledně jmenované tělo ovšem bylo ve své podstatě stále tvořeno prvky Pravého Stvoření starého cyklu času, pouze do něj byly zakomponovány elementy vycházející ze zárodku Mé Nové Přirozenosti („Pán Ježíš Kristus“), a tedy i prvky vycházející ze zárodku Nového Vesmíru. Tehdy Nový Vesmír ještě neexistoval v procesu jsoucna a bytí Multivesmíru, z pohledu Mého absolutna ovšem už existoval ve svém stavu. Vzhledem k tomu, že Jsem kdo Jsem a působím mimo prostor a čas v absolutní minulosti, přítomnosti i budoucnosti zároveň, mohl jsem vzít elementy budoucího Nového Vesmíru a inkorporovat je při přechodném nanebevstoupení Ježíše do jeho těla, jež vzešlo z Pravého Stvoření starého cyklu času stejně, jako z něho vzešel duplikát, s nímž se třetí den po ukřižování dočasně vrátil na planetu Nula. Díky přítomnosti elementů Nového Vesmíru v těle, které vzniklo po dočasné fúzi, mohlo Mé mužské Já univerzálně působit v záporném i kladném stavu, přestože jeho bytostná podstata primárně nesestávala ze stavebních prvků tehdy ještě nejsoucího přípravného módu nového cyklu času, jenž začal fungovat až při plném ustanovení Mojí Nové Přirozenosti při tentokrát věčné fúzi Ježíše. Když byl Nový Vesmír uveden do svého procesu, nechal jsem ho při tomto aktu prostoupit aspekty své ještě plně nerozvinuté a do celého veškerenstva zatím nerozšířené Nejnovější Přirozenosti („Pán Ježíš Kristus Boží Rodina“), která Nový Vesmír v přípravném módu nového cyklu času řídí.

Niterná, vnitřní a vnější podoba multidimenzionálního působení Ježíše byla odlišná oproti podobě duchovní práce Janičky, nejen proto, že v případě Boha-muže nefigurovalo v jeho poslání primární působení Nového Vesmíru, ale i proto, že v něm bylo aktivně zainteresováno mnohem méně sentientních entit než v případě Mise Boží Rodiny. Situace ve Stvoření byla zásadně jiná ve většině ohledů, neboť Nové Zjevení teprve „čekalo“ na své přenesení z Mého lůna do relativního stavu jsoucna a bytí a pseudo-jsoucna a pseudo-bytí za účelem duchovní osvěty, obrody a spásy bytostí, nabývající globálního charakteru teprve nyní. Jako Ježíš jsem byl prvotním průkopníkem a vybudoval široké základy, jako Janička na nich dále stavím a obohacuji je o stále nové aspekty.

Tím, že bylo do univerzální duchovní práce zahrnuto skrze Boha-muže tělo tvořené primárně prvky starého cyklu času, zajistilo se mimo jiné budoucí přijetí Nové i Nejnovější Přirozenosti ze strany všech bytostí v pozitivním stavu Pravého Stvoření. I to je jeden z důvodů, proč už nebude třeba, aby Janička měla svou základnu ve starém cyklu času, z něhož navíc nelze efektivně řídit ukončování negativního stavu, protože ten se nachází ve stejném cyklu času, v jakém je přítomno Pravé Stvoření. I v Pravém Stvoření ovšem bude Janička působit a naváže nejen v jeho sféře na duchovní úsilí Ježíše, jehož předchozí působení by bylo ve svém dosahu pouze poloviční, pokud by se na něj v této době globální transformace nějak nenavázalo.

Tím, že v rámci probíhající Mise Boží Rodiny zahrnu do univerzální duchovní práce skrze Bohyni-ženu tělo, které bude seskládané z prvků Nového Vesmíru, vytvoří se tím podmínky pro budoucí rozšíření plnosti života pozitivního stavu do celého jsoucna a bytí, jež bude díky tomu navždy zbaveno negativních vlivů. A co je též ohromně důležité: Tím, že jsem očistil, respektive očistím hrubohmotná těla – finální produkt negativního stavu – u obou svých přímých inkarnací, bude tím zajištěna spása všech aktérů, kteří se kdy angažovali přímo na území zóny vymístění. K jejich spáse přispěje i skutečnost, že jsem do zóny vymístění vstoupil/a, respektive vstoupím v těle primárně seskládaném jak z prvků starého cyklu času (Ježíš), tak v těle seskládaném z prvků nového cyklu času (Janička). Zapojení duchovních složek působících ve starém i novém cyklu času je pro eliminační snahy naprosto klíčové, protože jen tak lze docílit toho, že ze stávající přítomnosti zel a nepravd nezůstanou v univerzu žádné pozůstatky, vyjma „virtuálního“ záznamu, umístěného mimo Stvoření na speciálním „místě“. Zapojením obou Mých přímých inkarnací rovněž dojde k úplné duchovní očistě maskulinního a feminního principu, které budou dány do vzájemné rovnováhy. Jen tak můžeme společně utvářet novou éru dějin Multivesmíru, která zde za celé věky ještě nebyla.

Jak už bylo poznamenáno, součástí fyzického ukřižování Janičky byla ve skutečnosti ne jedna, nýbrž tři události, jdoucí po sobě s různým časovým rozestupem, přičemž tento proces vyvrcholil právě ve své třetí fázi. Jeho spuštění se datuje do 10. srpna 2018, kdy došlo k již zmiňovanému pádu Bohyně na koloběžce, který nastal v důsledku útoku negativních entit prostřednictvím skalární zbraně, zacílené na mozek Mojí hmotné podstaty, v důsledku čehož přestala mít kontrolu nad svým tělem a narazila do plotu. Poté byla krátkodobě hospitalizována v nemocnici a následně propuštěna do domácího léčení. Při první fázi fyzického ukřižování došlo k prolití Boží krve. Duchovní význam prolití této tělesné tekutiny, pumpované fyzickým srdcem a vytékající ven z Janiččiny hlavy, znamená, že Láska, která se rodí v Mém absolutním i relativním nitru a je tou nejvyšší a jedinou životodárnou energií, byla do zóny vymístění v nejčistší podobě přenesena v současné době skrze narození Mojí druhé přímé inkarnace, která na sebe vzala finální produkt negativního stavu se vším, co k němu patří, a to v rámci té nejzevnější pozice Stvoření. Zatímco fyzické srdce pumpující krev odkazuje v této situaci na produkci a roznášení Lásky do všech směrů Multivesmíru, krev vytékající z hlavy symbolizuje, že tato Láska doputovala v intenzivní podobě z toho nejvyššího Božího stupně do právě zmíněné nejzevnější pozice Stvoření, a to za cenu utrpení a bolesti, které jsem na sebe nejen jako muž, ale tentokrát i jako žena přijal/a, abych zachránil/a ze spárů zel a nepravd jakoukoliv bytost. Tržná rána na čele a podlitiny v obličeji odkazují k tomu, že aby byl průnik této Lásky opravdu účinný, musel/a jsem se Sám/Sama vystavit tváří v tvář mnohým negativním vlivům, které Mi způsobily četné nepříjemnosti. Avšak právě skrze to, že jsem se negativnímu stavu osobně vystavil/a, mohla být Moje Láska doslova vylita ve svém stavu či ve svém procesu anebo v obou provedeních do antivesmíru, k čemuž v kumulativním součtu odkazuje právě toto zranění, které na čele Bohyně zanechalo jizvu. Pokud bych působil/a na negativní stav jen zpovzdálí, neumožnil/a bych mu, aby Mi způsobil úraz, čímž bych zabránil/a tomu, aby jako odpověď na jeho výpady vůči Mně mohlo přijít vylití láskyplného Milosrdenství a Odpuštění, jež zakotvilo i na tom nejzevnějším stupni Stvoření, na planetě Nula, která je pro zónu vymístění zcela klíčová. Jsem přítomen/přítomna mezi lidmi a jinými bytostmi proto, abych vám sloužil/a v zájmu otevření cesty z temnoty do světla, poskytl/a vám příklad Lásky spojené s moudrostí, pomáhal/a vám naslouchat své intuici, vedla/a vás k nalézání čistého, upřímného a pravdivého vztahu ke Mně, vašemu věčnému Rodiči a koordinoval/a vás ve vaší duchovní práci konané pod vedením z nitra v souladu s principy Nového Zjevení. Jsem šťastný/á, když vidím, jak naše společné působení vyvádí do Boží náruče stále větší množství sentientních entit, které jsou předurčeny pro spokojený život, jenž bude trvat na věčnost. Nejlépe ze všech vím, že Moje, vaše i kohokoliv jiného utrpení není marné, ale má hluboký smysl a plní ten nejvznešenější cíl v podobě nastolení plnosti pozitivního stavu v celém univerzu. Pro ty, kteří si v náročných podmínkách na planetě Nula i jinde v peklech volí život v ráji už nyní, bude současné martýrium podstatně zkráceno, abychom mohli ještě efektivněji vyvádět ze sítě matrixu ty, kteří prozatím neprocitli ze svého bídného rozpoložení.

V létě 2018 jsem z bezpečnostních důvodů nemohl nikoho včetně své přímé inkarnace informovat o tom, že nehoda na koloběžce, která se uskutečnila při sjezdu táhlého kopce, jenž byl vyjádřením Mého pozvolného sestupu do nižších existenčních sfér pekel a předpřípravou pro vstup do té nejnižší dimenze antivesmíru v rámci planety Gaia, byla pouze první fází fyzického ukřižování Bohyně. Druhá fáze byla rozčleněna do několika dalších úseků, z nichž ty nejvýznamnější nastaly v období okolo 23. června 2019 a následně okolo 21. září téhož roku, kdy došlo k povoleným útokům negativních entit opět prostřednictvím skalární zbraně, zacílené tentokrát na oblast břicha Mého hmotného Já. Projevem těchto ataků byly rozsáhlé bolesti břišní dutiny, jejichž intenzita přesahovala bolesti podstupované rodícími ženami. Zejména v druhém případě se obtíže táhnuly nejprve osmnáct hodin, po jednodenní pauze došlo k jejich recidivě trvající devět hodin, po další přestávce se bolesti navrátily na čtyři a půl hodiny. Při prvním útoku tohoto druhu, jenž nastal v červnu zmíněného roku a odehrál se pouze v rámci jediného dne, zakusila Janička krátkodobý pobyt v nemocnici, který jí nijak neulevil. Bylo však důležité, abych se ve špitále ocitl/a, čímž jsem všem zainteresovaným bytostem názorně ukázal/a, že pozemské medikamenty jsou vůči zdravotním následkům skalární zbraně, jejíž energie vyšla z nehmotných sfér, neúčinné. Útoky byly provázeny silným zvracením, dehydratací a únavou hraničící s celkovým kolapsem organismu. Zářijové soužení trvalo delší čas, ale nebylo už třeba, abych znovu podstoupil/a pobyt na nemocničním lůžku. Já, absolutní Pán Ježíš Kristus Boží Rodina jsem měl v každém okamžiku všechno pod kontrolou a nedovolil jsem, aby útoky přesáhly únosnou mez a způsobily Janiččin odchod z těla. V pravý čas jsem zasáhl a razantně jsem své přímé inkarnaci navýšil stupeň ochrany a zasloužil se o postupnou regeneraci poškozených buněk v její břišní dutině.

Zvracení v duchovním významu symbolizuje v dané situaci proces vynášení původně skrytých aspektů zel a nepravd na povrch, které v sobě obsahují ten nejtěžší a nejohavnější stupeň zatížení. Skrze své soužení jsem demonstroval/a, že nic z dílny Zlého – byť by to bylo sebehorší – nemůže zůstat skryto a ani nezůstane skryto, neboť ve správný čas to bude odhaleno, vyňato ze zóny vymístění a podrobeno očistě na Božím světle. Jen stále větším působením Lásky, umisťované do středu negativního stavu, lze odhalovat šerednost elementů nepocházejících ode Mne, jež jsou zkonstruovány v opozici pravým duchovním zákonům a principům. Zvracení v tomto kontextu také odráží skutečnost, že Já, Pán Ježíš Kristus Boží Rodina se nikterak neztotožňuji se zvrácenými způsoby života panujícími v antivesmíru, které nemohou být učiněny trvalou součástí Mého těla, kterým je z Mého absolutního pohledu v jistém smyslu celý Multivesmír. Negativní aspekty nemohou být ve své nepřirozené kondici začleněny do Božího Království. Musejí být vyneseny na světlo, očištěny a restrukturalizovány. Teprve poté mohou být učiněny součástí Mého těla, které je tvořeno buňkami v podobě sentientních entit.

Právě poškození buněk v břišní dutině zrcadlí duchovní i jiné poškození bytostí žijících v peklech. Svým snížením se na tu nejvíce omezující úroveň v hrubohmotném těle a vystavený útokům negativního stavu na břicho jsem specifickým způsobem ukázal/a, jak moc Mi záleží na tom, aby byly Mé děti navráceny k prosperitě, zdraví a životu v novém cyklu času, ve kterém je nebude nic trápit. Proto jsem se rozhodl/a prožít během svého pozemského života bolesti různých druhů na vlastní kůži, abych se tak maximálně přiblížil/a padlým bytostem, symbolizovaných poškozenými buňkami v Mém břichu. Během tohoto přibližování jsem v rámci svého pozemského života zakusil/a různé bolesti, jež v koncentrované podobě vyvrcholily ve fyzickém spektru právě v okamžicích, kdy byl Můj žaludek vystaven ničivé energii skalární zbraně. Následná regenerace buněk a celková rekonvalescence Bohyně bez pomoci zvenčí demonstrovala uzdravující sílu Lásky, která všechny negativním stavem zasažené jedince vyvede i z toho nejubožejšího rozpoložení, vdechne jim nový život a zajistí jim správnou funkčnost na území nebeských světů, v nichž slunce nezapadá.

Proč se druhá fáze fyzického ukřižování členila na několik dalších částí, tedy proč bylo umožněno opakování uvedeného druhu ataků? Léto a podzim roku 2019 bylo zlomové v tom, že končilo období izolace Bohyně, kdy jí nebylo až na výjimky umožněno setkávat se s našimi představiteli, spolupracovníky a přáteli. Než se Janička mohla začít angažovat ve stále rostoucím množství setkání na různých místech České republiky a Slovenska, která podnítila hlubší integraci Týmu a rozšířila jeho členy o nové reprezentanty, bylo „za scénou“ nutné vytvořit předpoklady pro to, aby již během přípravné fáze Mise mohl počet bytostí konvertujících z pekel do limba konstantně stoupat a aby se zároveň zkonstruovaly vhodné podmínky pro budoucí vyvrcholení procesu fyzického ukřižování, jež nastalo 22. dubna 2023 a které znamenalo Janiččin vstup do přírodních světů zóny vymístění v rámci planety Gaia v éterickém, astrálním a mentálním těle.

Opětovným dobrovolným zažitím nepříjemností s dočasným poškozením buněk v břišní dutině a dalšími doprovodnými projevy jsem také ukázal/a, že duchovně nečistých aspektů je v zóně vymístění vskutku značné množství, které nelze osvítit najednou, nýbrž je nutné vynášet je na povrch v postupných krocích, aby nedošlo k předčasnému ukončení tohoto experimentu. Totéž platí pro samotné členy zóny vymístění, kterých je v kumulativním součtu nesmírně velké číslo, jež není možné snížit za pár chvil, ale je nutné ubírat mu na hodnotě systematickým postupem. Proto jsem podruhé přišel/přišla na území negativního stavu, proto jsem jako žena zakusil/a tentokrát dlouhé duchovní, duševní a fyzické ukřižování, spjaté se skutečností, že až po dvou tisících letech pozemského času, jež uplynuly od dob Ježíše, nabírá ukončování nepravého života na obrátkách. A proto také muselo být fyzické ukřižování Janičky rozčleněno na tři fáze, z nichž ta prostřední, tedy druhá, propojující počáteční etapu fyzického ukřižování s tou finální, byla časově nejdelší, aby se maximalizoval pozitivní multidimenzionální dosah podstoupeného martýria za účelem přinesení spásy nakonec všem sentientním entitám, k nimž se Bohyně snížila v různých formách, čehož projevem bylo i opakované poškození jejích buněk.

Nejen jako muž, ale i jako žena jsem zažil/a utrpení z první ruky, které sdílím se svými dětmi, jimž ukazuji cestu Domů a pomáhám jim v jejich duchovní progresi, pokud se pro ni ze svobodné vůle rozhodnou. Velmi zásadně se přibližuje čas, kdy omezující podmínky se všemi nepříjemnostmi, které tu s vámi podstupuji, vyčerpají svou užitečnost, jako ji v určitém okamžiku vyčerpaly i v případě Ježíše. Po plném spuštění Mise Boží Rodiny už nebude důvod, abych na hmotné úrovni nadále zakoušel/a útlak negativního stavu. Fyzická složka Mojí přímé inkarnace bude v momentě svého vzkříšení/převibrování zbavena „svěrací kazajky“ a začleněna do Nového Vesmíru tak, jak se před nedávnem do Nového Vesmíru začlenil i Boží duch a duše. Od té chvíle budeme bytostem v zóně vymístění i v pozitivním stavu starého cyklu času pomáhat už na zcela jiné bázi, než tomu bylo v době přípravné fáze Mise. Obdržením univerzálního tělesného duplikátu v kombinaci s předchozími zkušenostmi, které jsem zažil/a před svým zakotvením na Nové Zemi, budu bytostem kdekoliv v Multivesmíru ještě bližší a přístupnější. Tím, že jsem poznal/a život z jejich vlastní pozice, mám a vždy budu mít pro sentientní entity maximální pochopení. Soucit, který na ně aplikuji, jim pomůže v přijetí odpuštění i v sebeodpuštění a povznese je do zářivých světů jsoucna a bytí.

Není vůbec náhoda, že v první fázi fyzického ukřižování jsem negativnímu stavu dovolil/a, aby zasáhl Boží hlavu, zatímco v druhé fázi tohoto procesu byl zasažen střed Božího těla v okolí břišní dutiny. Útok na Boží hlavu odráží snahu pekel odstranit samotnou existenci absolutního stavu Pána Ježíše Krista Boží Rodiny, tedy to nejvyšší, co jest a co nekonečně přesahuje celý Multivesmír. Jinými slovy řečeno, symbolizuje to útok na nejvyšší a jedinou životodárnou energii, bez jejíž alespoň nepatrné přítomnosti by nikdo nebyl schopen přežít ani zlomek vteřiny. V tomto ohledu je jasně patrná destruktivní touha negativního stavu strhnout do záhuby celé veškerenstvo, a to buď s anihilací i sebe samého, anebo nejlépe s uchováním své vlastní existence při přetvoření Lásky v něco, co by pomohlo pekla uchovat navždy. Ti, kteří znají Nové Zjevení, už vědí, že něco takového je zhola nemožné, neboť nelze zničit něco, co je nestvořené a vždy jsoucí a na jehož energii je závislé samotné bytí a nebytí všech členů Stvoření včetně jeho vymístěné části.

Není žádné jiné energie nežli Lásky, která by umožňovala tvoření. Jedinou možnou alternativou Lásky je neláska, respektive nedostatek Lásky, zobrazovaný v zóně vymístění, která je pouze dočasná a představuje neperspektivní vývojovou linii, sloužící pouze pro poučení bytostí o tom, co si nevolit. V tom spočívá smysl a cíl přítomnosti antivesmíru v aktivní modalitě. Až poslouží svému účelu, bude navěky odstraněn tak, jak to bylo dohodnuto s každou sentientní entitou před počátkem současného cyklu času. Než započal tento experiment, nikdo si nepřál trvání záporného stavu nad rámec nezbytnosti. Stejně tak nikdo netoužil po tom, aby zla a nepravdy ve Stvoření převážila a zahubila pozitivní stav, čímž by se záhy zrušil i jeho záporně nabitý protějšek, nemajíce kde brát energii a materiál pro své pseudotvoření. Jak dobře víte, pekla nemohou vytvořit nic svého. Svůj příběh mohou odvíjet pouze na základě kopírování, přebírání, kradení a prznění toho, co prapůvodně nepochází z jejich vlastní domény. Negativnímu stavu je tedy dovoleno jen to, s čím dopředu ze svobodné vůle souhlasili všichni jeho přímí i nepřímí budoucí aktéři a co je nutné k tomu, abychom mohli po skončení tohoto dějství tvořit až na věčnost život v nejčistší Lásce.

Útok na Boží břicho odráží snahu negativního stavu narušit, kontaminovat, pošpinit a případně úplně přetrhnout vztah mezi Pánem Ježíšem Kristem Boží Rodinou (absolutním i relativním) a duchovně probouzejícími se a již probuzenými bytostmi. Oblast břicha svým umístěním ve středu fyzického těla symbolizuje v tomto ohledu aspekt zprostředkování Boží Lásky a přítomnosti sentientním entitám žijícím kdekoliv ve Stvoření, tedy na nízkých i vysokých vibračních stupních. Tyto stupně v pojednávaném kontextu odráží postavení nohou, respektive hlavy, přičemž břicho je vůči oběma celkům ve stejné vzdálenosti. Tím je vyjádřen fakt, že Boží Láska a přítomnost je přístupná komukoliv, nehledě na to, v jaké pozici se aktuálně nachází. Stačí se jen ze svobodné vůle rozhodnout otevřít jí své srdce, což podnítí jedincův duchovní vzestup.

Proběhlý útok na břicho Mojí přímé inkarnace ukázal, jak se negativnímu stavu příčí, když kdokoliv nalézá láskyplný a upřímný vztah ke svému věčnému Rodiči a přestává být loutkou v rukou Datasystému a dalších mocností pekel. Tím, že jsem v hrubohmotném těle vydržel/a extrémní bolesti, dal/a jsem najevo, že z Mé strany nemůže nic narušit láskyplný vztah, který si přeji utvářet s každou bytostí. Demonstroval/a jsem tak, že Mi nanejvýš záleží na spojení s každým nositelem života a že se nemůže stát, že bych se v absolutní i relativní podobě od kohokoliv odvrátil/a, na někoho zapomněl/a, nebo snad přestal/a své děti napájet Boží energií. Je však na každé sentientní entitě, kdy a za jakých okolností umožní tomuto permanentnímu spojení, aby se z její strany rozvinulo v hluboký a uvědomělý vztah. Jsem tu doslova pro každého, ale zatím jen část obyvatel Multivesmíru vnímá Moji pomoc a přítomnost a udržuje se Mnou niterné, vnitřní a leckde i vnější spojení. Do konce cyklu času však nezůstane jediné bytosti, která by Mě osobně nepoznala a nevybudovala si ke Mně pouto, jež přetrvá navždy a bude se neustále obohacovat o nové duchovní složky. Aby mohlo toto nastat, bylo nutné projít soužením v těle muže a posléze v těle ženy. Učinil/a jsem tak proto, aby v novém cyklu času už nikdo z Božích synů a dcer nepoznal bolest. Děkuji všem členům Stvoření bez rozdílu, že se na této oběti přímo či nepřímo také podílíte v rámci svého individualizovaného bytí a zasluhujete se společně o to, aby v následujícím bodě globálního překročení temnota už nikdy více nebyla přítomna v žádném z vesmírů.

/ Pokračování 3. části v dalším příspěvku. /

UKŘIŽOVÁNÍ, VZKŘÍŠENÍ (PŘEVIBROVÁNÍ) A NANEBEVSTOUPENÍ (FÚZE) BOŽÍHO DUCHA, DUŠE A TĚLA (ČÁST 2/3)

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT