Předčítat

VYTRŽENÍ III - 2 PARALELNÍ REALITY - ARMAGEDON - OBKLÍČENÝ IZRAEL

24.1.2018

SDĚLENÍ SPOLUPRACOVNÍKŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Děkuji Lukáši

Poté, co Antikrist (Pseudotvůrci) ovládne všechny národy a po odchodu 2 svědků – Henocha a Elijáše, kteří chránili Izrael, potáhne na něj Antikrist s mohutnou armádou (opět s cílem jeho vymazání z mapy světa). Lid smlouvy už bude znát svého Mesiáše a bude volat: „Přijď, Pane Ježíši Kriste.“ Naplní tím podmínku, která byla vyslovena ohledně 2. Příchodu na zemi (Lukáš 13:35). Od roku 1945, kdy Bůh navrátil Izrael do země jejich otců, uplynulo už 70 let. Bůh řekl, že v těch dnech a v tom čase shromáždí i všechny národy a zavede je do údolí Jóšafata. Na východ od Jeruzaléma se rozprostírá Olivová hora a od města ji odděluje právě toto údolí. Je to místo mnoha hřbitovů, kde jsou kromě jiných pohřbeni i král Jóšafat a proroci Zacharjáš, Izajáš a Malachiáš. Tomuto údolí dal Bůh jméno „Údolí rozhodnutí“. Tam najdou totální porážku a hrob nepřátelé Izraele. Židé budou ke konci v nerovném boji proti totální přesile velmi oslabení. Jejich porážka se bude zdát neodvratná. Ale právě tehdy přijde do hry sám Pán Ježíš Kristus – v tom čase opravdu Bůh Izraele. Jejich jediný a skutečný Zachránce – Mesiáš (Spasitel). Pán Ježíš Kristus svým příchodem na Olivovou horu změní porážku Židů ve velké vítězství a zjeví svou slávu všem.

(Matouš 24:21-22) „Neboť tehdy nastane hrozné soužení, jaké nebylo od počátku světa až do nynějška a nikdy již nebude. A kdyby nebyly ty dny zkráceny, nebyl by spasen žádný člověk; ale kvůli vyvoleným budou tyto dny zkráceny“.

Nyní za sebou spojíme několik textů, které se týkají toho času a které Bůh skrze své proroky předpověděl tisíce let předtím, než se naplní. Z těch písem jde velký respekt.

(Jóel 4:1-2) „Hle, v oněch dnech a v onom čase, kdy změním úděl Judy a Jeruzaléma (poté, co Izrael přijme PJK jako svého Mesiáše pozn.), shromáždím všechny pronárody, svedu je do Doliny Jóšafatu (to je Panovník bude soudit) a budu je tam soudit kvůli svému lidu, kvůli svému dědictví, kvůli Izraeli, kterého rozehnali mezi pronárody.

(Zacharjáš 14:1-9) Hle, přichází den Páně. Budou se mezi vámi o tebe dělit jako o kořist. Shromáždím k Jeruzalému do boje všechny pronárody. Město bude dobyto, domy vypleněny, ženy zhanobeny. Polovina města bude vysídlena, zbytek lidu však nebude z města vyhlazen. Panovník vytáhne a bude bojovat proti oněm pronárodům, jako bojoval kdysi v den bitvy. V onen den stanou jeho nohy na hoře Olivové, ležící na východ od Jeruzaléma. Olivová hora se rozpoltí vpůli od východu na západ velmi širokým údolím. Polovina hory uhne k severu a polovina k jihu.Vy pak budete utíkat údolím mezi těmito mými horami, neboť to horské údolí bude sahat až k Asalu. Budete utíkat, jako jste utíkali před zemětřesením za dnů judského krále Uzijáše. Pak přijde Pán, můj Bůh, a s tebou všichni svatí, Bože. V onen den nebude světlo, vše vzácné ztuhne mrazem. A Nastane den jediný, známý jen Pánu, kdy nebude ani den noc; i za večerního času bude světlo. V onen den poplynou z Jeruzaléma živé vody, polovina k moři východnímu, polovina k západnímu, v létě jako v zimě. Panovník bude Králem nad celou zemí; v onen den bude Pán jediný a jeho jméno jediné.

Následujícím prorockým slovem oslovuje Nejvyšší (nyní PJK) armádu, která v obrovské přesile potáhne na Izrael.

(Ezechiel 38:14-18) Proto prorokuj, lidský synu, a řekni Gógovi: Toto praví Panovník: Což se nedozvíš v onen den, že Izrael, můj lid, sídlí v bezpečí? Vyjdeš ze svého místa, z nejzazšího severu, ty i mnoho národů s tebou, všichni jezdci na koních, velké shromáždění, velké vojsko. Potáhneš na Izraele, můj lid a pokryješ zemi jako mrak. Na sklonku dnů tě přivedu na svou zemi, aby mě pronárody poznaly, až ukážu svou svatost před jejich očima na tobě, Gógu!“ Toto praví Panovník: „Což to nejsi ty, o kterém jsem mluvil v dávných dobách skrze izraelské proroky, své služebníky, kteří prorokovali v oněch dnech, po léta, že tě na ně přivedu? I stane se v onen den, v den, kdy přijde Góg na izraelskou zemi, je výrok Panovníka, že se zvedne mé rozhořčení.

(Ezechiel 39:11-13) Onoho dne se stane, že určím Gógovi místo pro hrob v Izraeli tam v Údolí nájezdníků na východ od moře. To uzavře nájezdníkům cestu. Tam pohřbí Góga i všechen jeho hlučící dav a nazvou je Údolí Gógova hlučícího davu. Po sedm měsíců je bude dům izraelský pohřbívat, aby očistil zemi. Bude je pohřbívat všechen lid země a získají si tím jméno.

Pán Ježíš Kristus připraví „Gógovi“ totální porážku.

Text je výtažkem z knihy Sergej Mihál – Vytržení plus doplnění Tyrona pod vedením Pána Ježíše Krista.

VYTRŽENÍ III - 2 PARALELNÍ REALITY - ARMAGEDON - OBKLÍČENÝ IZRAEL

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT