Předčítat

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

20.2.2018

SDĚLENÍ SPOLUPRACOVNÍKŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Děkuji Helenko

19. února 2018

Moji/Naši milovaní, nejbližší spolupracovníci mé přímé inkarnace Jany Kyslíkové v těle na planetě Nula. Rád/Ráda bych vám, sdělil/sdělila následující a to z důvodu posledních událostí obzvláště mezi vámi. Čím dál častěji dochází mezi vámi k dohadům v Boží Rodině osobně a také o to, kdy bude ten očekávaný termín převibrování na Novou Zemi v 5D, což je též důsledek negativního stavu a snahy pseudotvůrců vás rozdělit a tím co nejvíce poškodit misi Boží Rodiny. Věřte, že i toto má své velmi významné duchovní důvody a důsledky, které ještě nemůžete plně v těchto tělech pochopit. Vše dovoluji/dovolujeme z lásky k vám i celému pozitivnímu stvoření, aby již brzy bylo odpovězeno na otázku: Jak by vypadal život bez Boha – Pána Ježíše Krista.

VCHÁZEJTE DO SVÉHO SRDCE – NITRA, KDE NALEZNETE MĚ, PÁNA JEŽÍŠE KRISTA, KDE SPOLEČNĚ MŮŽEME O ČEMKOLIV MLUVIT BEZ ZKRESLENÝCH INFORMACÍ KONTAMINOVANÝCH NEGATIVNÍM STAVEM A BEZ PROSTŘEDNÍKŮ. ČILI BUDETE MÍT TY NEJPŘESNĚJŠÍ INFORMACE Z PRVNÍ RUKY PŘÍMO ODE MĚ, PÁN JEŽÍŠ KRISTUS.

Již brzy započne mise Boží Rodiny naplno v nových podmínkách Duchovního centra Boží Rodiny na Nové Zemi v 5. dimenzi. Velmi se na vás těším/těšíme, až vás šťastně přivítám/přivítáme společně s Janičkou v nových, zdravých a krásných, zcela výjimečných tělech, rozzářené láskou a zbavené veškerého utrpení, které jste tu prožili na planetě Nula pro blaho celého Multivesmiru.

PLNĚ DŮVĚŘUJTE MĚ, PÁNU JEŽÍŠI KRISTU, I MÉMU DOKONALÉMU PLÁNU A ZCELA PŘESNÉMU NAČASOVÁNÍ.



Zvonky štěstí

Láska světem zavoní,
zvonky štěstí zazvoní.

Zaznívá nám písnička,
již čeká na vás Nová Zemička.

Přivítám vás dětičky,
pozitivní stav rozzáří se celičký.

Svatba Boží Rodiny,
je počátek nové etapy.

Miluji vás děti mé,
brzičko doma budete.



S láskou váš Pán Ježíš Kristus.

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT