Předčítat

ROZHOVOR S PÁNEM JEŽÍŠEM KRISTEM O (NE)LINEARITĚ ČASU PO PŘÍCHODU PSEUDOTVŮRCŮ

17.2.2018

SDĚLENÍ SPOLUPRACOVNÍKŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Děkuji Lukáši

ROZHOVOR S PÁNEM JEŽÍŠEM KRISTEM O (NE)LINEARITĚ ČASU PO PŘÍCHODU PSEUDOTVŮRCŮ A TZV. TISÍCILETÉ ŘÍŠI V REALITĚ ZANECHANÝCH NA PLANETĚ ZEMI/NULE (PAK -1).

Ptal jsem se v nitru asi 14 dní Pána Ježíše Krista na otázku časové nesrovnalosti tzv. 1000 leté říše – tzv. Milénia ze Zjevení Janova.

Otázka zněla: Bude Milénium opravdu trvat „jen 28 let“ po Vytržení? Zde jsou odpovědi nově i ve spojitosti s dobou okolo roku 2052.

Pán Ježíš Kristus: Rok 2052 není nutně konec a soud národů. Pojem 1000leté říše či Milénium, jak se to chápe v Bibli, je mnohem širší, než si myslíš (a jako křesťané se také v tomto směru velmi mýlíte – i Mihál, protože to chápete doslovně).

Já: Ale přeci nezanikne to pokolení, než se to vše stane (Lukáš 21:32, Matouš 24:34, Marek 13:30). Mihál popisuje 64 let od roku 1988 cca jako poslední generaci lidstva.

Pán Ježíš Kristus: To ano, ale pochop, že ti „zanechaní“ budou v jistém čase hledat smrt a nenaleznou ji (Zjevení 9:6). To pokolení bude zachováno – „nezanikne“, tedy opravdu nezemře.

Já: Nepůjde jim zemřít, i když si to třeba budou přát. Bude tedy Pseudotvůrci nalezen (spíše tedy „znovurestaurován“) způsob, aby ti „zanechaní“ lidé žili dlouhodobě (tedy ti s čipy a nanotechnologiemi „na pravé ruce a čele“ ve smyslu Zjevení, kap.13)? Pseudotvůrci budou mít tedy opět možnost „zastavit čas“, anebo spíše způsobit „téměř“ lidskou nesmrtelnost ve smyslu slibu „z ráje“ – „budete jako Bůh“? V lidském pojetí plynutí lineárního času to bude trvat třeba 1000 let, ale v reálu to bude prostě tak dlouho, jak bude třeba k tomu, aby se dostatečně zodpovědně zodpovědělo na otázku, která aktivovala negativní stav – „Jak by vypadal život bez Boha a jeho duchovních zákonů (především tedy lásky)“? Takže pojem „Milénium či tzv. Tisíciletá říše“ = doba trvání 2 paralelních realit odpovídá tomuto a může trvat klidně i déle než „tzv. biblických striktních 1000 let“ – tedy určitě rozhodně déle než 28 lidských let v pojetí našeho lineárního času?

Pán Ježíš Kristus: Ano, bezpochyby, ale ty přeci nejsi neznalý ve věci Transhumanismu.

Já: Aha. Už je mi to jasnější. Takže po roce 2052 de facto nemá smysl řešit náš lineární čas, protože Pseudotvůrci budou usilovat o „nesmrtelnost“ lidstva za použití mj. transhumanismu a ti, kteří budou zanecháni a přijmou „znamení Šelmy = čipy atd.“ budou „žít věčně“ – tzv. slib „z ráje“?

Pán Ježíš Kristus: Ano. Nemá smysl řešit lineární čas po příchodu Pseudotvůrců a hlavně po ustanovení jejich „vlády Antikrista“, finančního bezhotovostního systému vázaného na biometrické nanočipy atd.

Já: Takže až lidé skočí Pseudotvůrci mimo jiné na „transhumánní“ lákadlo slibu dlouhověkosti, zdraví a věčného mládí, nechají se sami dobrovolně očipovat aniž by tušili, že to bude znamenat jejich zotročení na 99.99% a až se z nich stanou kybernetičtí otroci, de facto „zombie“ bez svobodné vůle, tehdy se bude zodpovídat na otázku, která aktivovala negativní stav?

Pán Ježíš Kristus: Ano, přesně tak.

Já: A to bude mj. ten jejich slibovaný Falešný „Úžasný“ Zlatý věk s čipem v hlavě, který bláhoví esoterici toliko nadšeně očekávají v této realitě – Doba falešného míru a bezpečí a potrvá to déle, než jak zobrazuje grafika pana Mihála.

Pán Ježíš Kristus: Ano.

Já: Ale vždyť už mají Pseudotvůrci zákaz zasahovat do běhu času?

Pán Ježíš Kristus: To ano, ale ne v rámci Zóny Vymístění, tam mohou (respektive budou moci, tady jsem pochopil, že se to vztahuje spíše k budoucnosti, protože nyní Pseudotvůrci toto nemohou ani v rámci ZV, pak jim to ale bude na chvíli umožněno mj. v souvislosti s propadem pozice Země/Nuly na -1 pozn.). A ve věci uchvácení nadvlády nad lidstvem využijí vše.

Já: Čili ještě jednou tedy (protože to už nyní není jen k mému pochopení). Transhumanismus Pseudotvůrci tedy způsobí nezávislost na našem současném pojetí lineárního času a lidé budou „žít věčně“ a tzv. „Milénium nebo-li tisíciletá říše“ může trvat tak dlouho, dokud to bude třeba a ti, kteří se toho účastní budou poslední generace lidstva?

Pán Ježíš Kristus: Ano, ale jen do času.

Já: Zase ta pravda v jiném čase.

Pán Ježíš Kristus: Všeho do času.

Já: Do konce cyklu času. Nechceš, aby kdokoli z nich zahynul.

Pán Ježíš Kristus: Asi tak nějak, ale velmi zjednodušeně.

Já: Abych snad také někdy nezblbnul zcela v tom smyslu a pokusu tě pochopit, že.

Pán Ježíš Kristus: Nezblbneš, trénink jsi měl odmala.

Já: Pokud myslíš to, co já (dětská neuróza mezi cca 7-10 pozn.), pak nevím, jestli fakt děkovat, ale dobře, přijímám to, ostatně už je to dávno za mnou. A údajně jsem si to tedy navíc zvolil sám.

Pán Ježíš Kristus: Za čas uvidíte (budete chápat) věci zcela z jiné úrovně.

Já: Počínaje DCBR, což je na Nové Zemi.

Pán Ježíš Kristus: Ano.

Já: Promiň, že stále o všem tolik pochybuji.

Pán Ježíš Kristus: Ty víš, co máš a co nemáš dělat (myšleno ve smyslu listu Jakubova 4:17 – Kdo ví, co je činit dobré, a nečiní, má hřích). Kdybyste opravdu hledali mou tvář na každý den, pak je tady vždy mé nové slovo na každý den.

Já: Ano, vím. Teorie má každý plná ústa, ale praxe je jiná.

Pán Ježíš Kristus: Asi tak.

Já: Sám mám co dělat a řešit.

Pán Ježíš Kristus: Dělej a řeš.

Já: Chápu a děkuji.

Pán Ježíš Kristus: Čtěte Nová Zjevení a přijímejte je nejen teoreticky, aplikujte je do svých životů, pak uvidíte a sami poznáte/prožijete tu proměnu.

Já: Děkuji, nemám další otázky k tomuto tématu a je mi jasné, že si toto nemohu nechat jen pro sebe.

Pán Ježíš Kristus: Dělej, co máš.

ROZHOVOR S PÁNEM JEŽÍŠEM KRISTEM O (NE)LINEARITĚ ČASU PO PŘÍCHODU PSEUDOTVŮRCŮ

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT