Předčítat

MARUŠKA V NEBI

12.3.2018

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Milovaní spolupracovníci a přátelé Boží rodiny,

v únoru byla k mojí přímé inkarnaci Janičce přivedena Marie, maminka 3 dětí, z toho dvou postižených. Nejmladší dcera Maruška trpěla od narození Downovým syndromem a prodělala mnoho operací. Její život v tomto poškozeném a nemocném těle byl velikým utrpením, přesto byla velmi milována nejen svou maminkou, ale i dalšími členy rodiny. Dostávala tolik lásky, jako málokteré zdravé děti na této planetě, kde se zobrazuje život v negativním stavu. Začátkem března se zdravotní stav Marušky výrazně zhoršil a maminka Marie mě prosila jak prostřednictvím Mojí modlitby (z Nového Zjevení Pána Ježíše Krista, kterou přijala už po prvních chatech s Janičkou a vyzkoušela, že opravdu funguje), tak komunikací s mojí přímou inkarnací, abych její dceru zachránil a vrátil jí zdraví. Uklidňoval/Uklidňovala jsem ji, že vše dobře dopadne, ať neztrácí svou víru v dokonalost mého plánu. Ve čtvrtek 8. 3. 2018 jsem vzal Marušku k sobě, vysvobodil jsem ji z vězení toho nemocného zmrzačeného těla, objal ji a zahrnul svou nekonečnou láskou. Nyní je šťastná, plná radosti a vděčnosti, žije i s dalšími dušemi v ráji. Mamince Marii jsem umožnil, aby ji viděla svým vnitřním zrakem a tím zmírnil její bolest z odchodu milované dcery. Díky tomu zvládá nejen přípravu posledního rozloučení, ale přenáší svou sílu a víru i na další členy své rodiny. Je příkladem pro všechny, kdo mají strach ze smrti své i blízkých, ukazuje, že víra ve Mne Pána Ježíše Krista, Boží rodinu přináší nejúčinnější pomoc v těžkých životních situacích.

Citát z chatu s Marií:

Marie: Jo děkuji ti dnes jsem mluvila z Maruškou popsala mi že k ni přišel pan vzal ji do náručí a ona mi řekla že je zdravá že ji nic nebolí a že nemáme brečet že je šťastná za toto vám moc děkuji z celého srdce a chválim Pána Ježíše Krista.
Já: Ahoj Marie, to je skvělá zpráva, moc ti děkuji.
Marie: Ja děkuji opravdu je zdravá krásná vyděla jsem ji úplně živé a konečně zdravou a šťastnou a netrpí za to sem moc ráda až u srdce cítím dobro.
Já: Jsem moc ráda, že to máš potvrzené a s touto zkušeností se ti bude mnohem lépe žít a můžeš tak pomáhat těm, kdo trpí kvůli odchodu někoho blízkého. Smrt není, pouze přechod do jiného života.

Děkuji Marii i její rodině, také všem spolupracovníkům a přátelům za důvěru v Můj dokonalý plán. Velmi vás miluji a těším se na objetí s každým z vás.

Váš Pán Ježíš Kristus Boží rodina. 12. 3. 2018

MARUŠKA V NEBI

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT