Předčítat

ROZHOVOR S PÁNEM JEŽÍŠEM KRISTEM O DUCHOVNÍM CENTRU BOŽÍ RODINY

22.3.2017

SDĚLENÍ SPOLUPRACOVNÍKŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Děkuji ti Helenko za rozhovor s Pánem Ježíšem Kristem

Já: Pane Ježíši Kriste zdravím tě a miluji tě.

Pán Ježíš Kristus: Ahoj Helenko, také tě zdravím a miluji tě. Popovídáme si dnes o Duchovním centru Boží rodiny, ano?

Já: Velmi ráda Pane Ježíši Kriste. Chceš mi sdělit něco zásadního?

Pán Ježíš Kristus: Ano Helenko, chci a to, že Duchovní centrum Boží rodiny bude již velmi brzy.

Já: Opravdu?

Pán Ježíš Kristus: Ano opravdu. Vím, že mnozí z vás pochybujete, ale věřte, že můj plán je dokonalý, vše je přesně naplánováno předem. Nikdo z vás nemusí mít žádné obavy, vše bude dokonale připraveno, znám vás nejlíp, budete tam mít vše, co potřebujete a ještě navíc spoustu krásných překvapení ve formě nečekaných zážitků, na nikoho nebude zapomenuto.

Já: Pane Ježíši Kriste, chtěla jsem se zeptat, proč se nedodržují data, když je napsáno sdělení, že má být na určité datum již otevřeno Duchovní centrum Boží rodiny a s tím spojené přestěhování prozatím několika světelných pracovníků do Duchovního centra Boží rodiny?

Pán Ježíš Kristus: Je to Helenko hlavně z duchovních důvodů, aby vaše víra ve mě a v můj dokonalý plán ještě více vzrostla. Pak jsou tu ještě bezpečnostní důvody .Vše dělám z lásky k vám . Vím, že někteří z vás to ještě nepřijímají, ale i tak věřte, že vše bude dokonale načasováno, přesné datum znám jen já, Pán Ježíš Kristus absolutní Bůh všeho a všech a nemůže být zveřejněno dřív, než bude třeba. Najdete mě ve svém srdci a každý z vás se mě může zeptat na to, co ho zajímá, či mi sdělit, co ho trápí. Všem rád vysvětlím, co je již možné sdělit.

Já: Pane Ježíši Kriste, ještě bych se ráda zeptala na to, jak se do Duchovního centra Boží rodiny vlastně dostaneme? Každý myslíme jiným způsobem.

Pán Ježíš Kristus: Helenko, čeká vás překvapení, které si neumíte ani představit. Bude to nádherná událost, na kterou čekají a těší se i všechny bytosti pozitivního stavu v celém multivesmíru. Těším se, až se všichni setkáme osobně.

Já: Na to se moc těším i já, jistě i ostatní. Pane Ježíši Kriste, děkuji ti za krásné povídání, miluji tě.

Pán Ježíš Kristus: Take ti děkuji Helenko, moc krásně se mi s tebou povídalo, miluji tě.

ROZHOVOR S PÁNEM JEŽÍŠEM KRISTEM O DUCHOVNÍM CENTRU BOŽÍ RODINY

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT