Předčítat

ROZHOVOR HELENKY S GAIOU

31.3.2017

SDĚLENÍ SPOLUPRACOVNÍKŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Děkuji Helenko a Gaio za rozhovor

Já : Ahoj Gaio miluji tě.

Gaia : Ahoj Helenko, také tě miluji,jsem ráda, že jsi za mnou přišla, necítím se zrovna nejlíp.

Já : Proč Gaio, co tě trápí?

Gaia : Trápí mě to, že mě chtějí pořád zabít, zničit, uškodit atd..

Mezitím jsem si představila, jak objímám Gaiu a kolem ní dělám ochranu zlaté a bílé barvy, přes kterou se ke Gaie nic negativního nemůže už dostat.

Gaia: Děkuji ti Helenko za tvou pomoc, už je mi lépe, udělala jsi mi ochranné energetické pole spojené s tvým objetím a energií Pána Ježíše Krista. Bylo to moc krásné, jsem ti za to vděčná, miluji tě.

Já : Jsem ráda, že ti je lépe,nebyla jsem si vůbec jistá, jestli to dělám správně a jestli ti to pomůže. Byla to jen má představa, ale pokud ti je lépe, jsem moc ráda. Cítila jsem tvůj smutek, také tě miluji Gaio.

Gaia: Udělala jsi vše správně Helenko, vůbec o sobě nepochybuj, vedeš si úžasně.

Já : Moc ti děkuji Gaio, je mi hlavně odměnou, že mohu cítit, že ti je skutečně lépe. Gaio, chtěla jsem se tě ale zeptat, co se to vlastně stalo?

Gaia : Stalo se Helenko to , že tu opět bylo trio a chtěli mi uškodit. Chtěli destabilizovat mé jádro, zničit mou jinsei energetickou zbraní. Ale ty jsi mi pomohla, ještě jednou ti děkuji.

Já : Jsem z toho trošku v šoku Gaio, stále tohle čtu od holek Siri a Thory Kaminari a je to pro mě neuvěřitelné, že i já tohle už vlastně dělám. Moc ráda jsem ti pomohla, asi mi to ještě ale úplně nedochází. A co to trio na to vlastně? Nevnímám je a ani nemám potřebu se s nimi spojovat, cítím se unavená ale klidná.

Gaia : To proto, že máš ochranu Pána Ježíše Krista Helenko a trio opět zuří. Ale to není vůbec podstatné, svůj úkol jsi splnila dobře.

Já : Děkuji ti Gaio, moc tě miluji.

Gaia: I já tě moc miluji Helenko, teď už si jdi odpočinout.

Ráda bych poděkovala Adamovi, že mi řekl, že si mám hned promluvit s Gaiou a též chci poděkovat mé sestřičce Magdalence Simonové, která mě navedla k dnešnímu povídání s Adamou. Děkuji, miluji vás.

ROZHOVOR HELENKY S GAIOU

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT