Předčítat

PUTIN JE UŽ TŘETÍ KLON

27.6.2017

SDĚLENÍ SPOLUPRACOVNÍKŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Nestárnutí Vladimira Putina nezpůsobují pravidelné dávky botoxu, které vyhlazují vrásky, nýbrž skutečnost, že prezident Ruské federace je už třetím klonem, stejně jako mnoho dalších současných i minulých politiků (Merkelová, Obama,…). Tito na dálku řízení bioroboti jsou na první pohled k nerozeznání od svých originálů, od nichž byli okopírováni, protože do těchto klonů byla přehrána jejich osobnost (tzv. životní páska) v celé své celistvosti. Jejich fyzickou schránku neobývá živá duše s boží jiskrou, nýbrž jsou to jen prázdné schránky s neschopností cítit lásku.

Ti, co jsou již probuzení z tohoto matrixu, vědí, že elity s „obyčejnými“ lidmi hrají hru na „hodného a zlého policajta“, kdy dochází k umělému rozdělování světa na Západ a Východ, přičemž Západ (zastupovaný USA a EU) a Východ (zastupovaný zejm. Ruskem a Čínou) spolu zápasí téměř ve všech aspektech zdejšího žití. Chtějí uchvátit moc nad co největším územím toho druhého, podmanit si nic netušící obyvatele, rozmístit své základny co nejblíže k nepříteli, vyvolávat revoluce, krize, nepokoje a války. Pro mnohé obyvatele střední Evropy může vystupovat Rusko v čele s Putinem jako zachránce a spasitel, jenž nás ochrání před dobyvačnými zájmy Spojených států a jeho vazalů.

Nic není dále od pravdy. Copak nechápete, že toto je jen dobře promyšlená hra přisluhovačů negativních entit, kteří stojí za oponou a tahají za nitky, aby se co nejvíce lidí nechalo vlákat do pasti? Na planetě Zemi dochází k budování Nového světového řádu (NWO), přičemž každá dosazená vláda používá jiné metody. Nikdo z loutek Pseudotvůrců si v žádném případě nepřeje rovnost a spravedlnost, ale ještě větší rozdělení, chaos a prosazení vlastních sobeckých zájmů. Proto nedávejte energii žádné straně konfliktu, ale zaměřte se především na sebe, na své nitro, abyste si zvyšovali vibrace, nenechali se ovládat a předešli svému pádu do propasti.

Většina z vás, kdo přečetli toto sdělení do konce, ví, že řešení situace přichází v podobě rozdělení lidstva do dvou směrů – pozitivního a negativního. Lidé s dostatečně vysokými vibracemi, kteří si už nepřejí žít ve stále zhoršujících se podmínkách, budou v pravý čas vytrženi z této reality na Novou Zemi v 5. dimenzi, zbytek zůstane zde, aby pod vládou Pseudotvůrců s čipem pod kůží zobrazilo nezbytné vítězství negativního stavu. Posléze (bez ohledu na plynutí lineárního času) dojde k vysvobození všech bytostí z pekel, jež ztratí motivaci pokračovat v mrtvém životě zóny vymístění.

Více o současném vývoji lidstva ve vztahu k Multivesmíru:

• Nové Zjevení Pána Ježíše Krista Boží rodiny
• Aktuální světové dění

www.bozirodina.cz

Michal Rafael – FACEBOOKOVÝ PROFIL

PUTIN JE UŽ TŘETÍ KLON

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT