Předčítat

PARTNERSKÁ LÁSKA

18.4.2017

SDĚLENÍ SPOLUPRACOVNÍKŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Děkuji ti Martinko (Siri Kaminari) za sdělení

Láska spojuje. V této třetí dimenzi se muž a žena, kteří se milují, a chtějí spolu sdílet lásku, mohou rozhodnout, jestli budou žít jako druh a družka ve společné domácnosti, nebo se rozhodnou vzít. Ve vyšších dimenzích je to tak, že když se dva lidé milují a chtějí být spolu, tak se propojí na všech úrovních. Je to chvíle, kdy duše dvou milenců na pár okamžiků splynou v jednu. Nejde o nic soukromého, jak by se to v této dimenzi dalo nazvat. Naopak, je u toho přítomná celá rodina a v určité chvíli se zapojí do spojení. Energie všech se propojí, doprovází to pocit lásky, radosti, jednoty a přijetí do rodiny.

Partneři pak zůstávají stále propojeni, vzdálenost mezi nimi ani rozdíl dimenzí pak nehrají žádnou roli. Sdílí spolu pocity a myšlenky, stávají se součástí jeden druhého. V každém okamžiku cítí, jak je na tom ten druhý.

Když bylo několik členů naší rodiny zajato, byli partneři od sebe rozděleni a nakaženi virem, který způsoboval, že spojení mezi nimi bylo zpřetrháno a převráceno. Takže když se spolu setkali, jejich vlastní energie jim nedovolila se k sobě přiblížit.

S pomocí Pána Ježíše Krista byli všichni vyléčeni, ale přesto si byli cizí, pro završení léčení bylo potřeba znovu projít procesem propojení u všech bytostí, které byli na té základně temných zajati.

Prožila jsem to dnes ráno s Raidenem. Provázely to pocity lásky, radosti, štěstí a přijetí do rodiny. Bylo to něco úžasného, ty nádherné pocity nejdou popsat slovy, protože žádná slova je nevystihují přesně. Propojení všech milujících se bytostí dosáhlo ještě vyšší úrovně, než tomu bylo předtím.

PARTNERSKÁ LÁSKA

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT