Předčítat

LÉČENÍ = FÁZE DVĚ

28.2.2017

SDĚLENÍ SPOLUPRACOVNÍKŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Děkuji ti Moniko za sdělení a krásnou koláž

Teď jsem měla další vidění léčení. V těchto chvílích je to zajímavé. Spojují se má vědomí a „všechny“ jsme v tu chvíli na jednom místě. Asi je to nutné.

Teď jsem viděla AA Michaela, požádala jsem ho o pomoc, taky zasahoval do mého nitra, jako před tím Aštar. A s každým zásahem mi bylo lépe. Nejprve mne jakoby očistil a pak chtěl, abych vyvolala svůj plamen fénixe. Udělala jsem to a viděli jsme uvnitř mne, uvnitř srdce něco jako malou kuličku. Byli na ní nečistoty a já věděla, že to je má základní jiskra. Neměl to být krystal? Ptala jsem se. Měl, pokud vím. A AA Michael začal očišťovat ten obal ve tvaru kuličky. A nečistoty začali opadávat. Až když ji vzal do ruky, tak praskla a odpadla v kouskách pryč do rozplynutí. To byl zvláštní pocit. Pak mi řekl, abych vyvolala obraz svých genů. Udělala jsem to. Chvíli jsme hledali a zkoušeli nejvhodnější způsob jejich očisty pro všechna vtělení. A pak řekl, abych si představila jak je prochází světlo. Nejjednodušší způsob, ale účinný. Tedy jsem to udělala. A bylo mi zase o kousek líp. Bylo to neskutečné a já cítila radost.

Pak mi řekl, abych se napojila na Gaiu a její Jinsei. V tu chvíli se u mne objevila Gaia a v rukou mi podávala část Jinsei, jako modrobílou energetickou kouli, nádherné, teplé energie.

Řekla mi : „Tímto ti dávám dar života. Ať jsi se mnou v jednotě. Tak jak to má být.“

A tady se opět ozval program strachu ještěrek. Ucukla jsem. Ale Gaia tam stála pevně dál a já věděla, co mám udělat. Ovládla jsem se a vložila jsem své ruce do jejích. Energie se mi vpila do srdce a do celého těla. A najednou jsem se ocitla v jádru planety. Kolem všude byla Jinsei a krásný klid. Byla tam Gaia i Asgard a já mohla vidět oba dva. I jejich srdce. V srdci Gaii jakoby krásná nekončící louka s domečkem kde bydlí. A u Asgardu jsem viděla přenádherné velké sály jakoby v přirovnání z bílého kamene, avšak to vše kolem zářilo. Pocítila jsem štěstí, že jsem opět doma a ve spojení s obouma.

Když mi opět začali lézt do hlavy ještěrky zavolala jsem AA Michaela a on mne přesměroval na Pána Ježíše Krista a už jsem byla v bezpečí. Ptala jsem se, proč je pořád tolik slyším, proč ke mne mají, tak lehký přístup. Řekl mi, že jsem byla moc dlouho v zóně. Že to je normální. Ale že nečistoty ze mne odejdou postupně je odstraníme. Výborné je, že jsem opět ve spojení s Gaiou i Asgardem. Cítila jsem, jak nás objímá. Mne, i Gaiu, i Asgard. Jak jsme všechny bytosti v něm/ní. A on/ona námi prochází a jako energie je v nás přítomen všude, vždy. To je nádherný pocit. V dlaních.

Tak mi to kdysi říkal/a a dnes mi ten obraz připomněl/a. Obraz kdy milující dlaně Pána Ježíše Krista nás a celý svět drží a chrání. Sem nic špatného nepronikne.

A Pán Ježíš Kristus se mne zeptal : „Napíšeš o tom?“

Řekla jsem : „Ano. Snad budu vědět jak.“

Pán Ježíš Kristus : „Budeš.“

Co se to tedy stalo? Co je tohle léčení? Jak je na tom Thora, mé vyšší já? Co byla ta koule? Otázek může být mnoho. Zodpovím ty, na které znám odpověď.

Došlo k propojení vědomí mých inkarnací, tudíž něčemu podobnému stavu regenerace. S pomocí dalších bytostí (v tomto konkrétním případě AA Michaela, Gaie, Asgardu, atd…) byli odstraněny některé nečistoty z mojí DNA = z frekvence vibrací. Dále prozáření genů, a pak spojení s planetou a její životní energií. Nakonec ke spojení s Pánem Ježíšem Kristem tak, jak to má být u regenerace. Sjednocení se vším. To je nádherný pocit.

Tenhle proces může být i nevědomí a také je, u mnoha lidí zde na Zemi/Nule. Vyšší vědomí inkarnovaných andělů tohle provádějí pořád, i kdyby si to inkarnovaní nepamatovali (jako to bývá většinou). I proto o tom teď píšu, protože je potřeba abyste věděli, co děláte a že to máte dělat. Tohle byla má druhá fáze léčení. Každá z těchto fází je u každého jedince různě dlouhá časově. A je jich víc. Avšak hlavním činitelem a spouštěčem je láska.

První fázi, které jsem ani já pořádně nerozuměla, jsem zapsala ve Zprávě o synovi Zeuse. Protože právě po návratu z této akce, ta první fáze proběhla.

Jinak Thora je v pořádku. Je na lodích vesmírných lidí. Zachytila jsem obraz kdy se Thora a Siri procházejí po chodbách. Bylo vidět vesmír, někde tam byla fontána a rostliny. Byl tam klid. Cítila jsem jejich štěstí a sesterské sdílení. Thora mi tyto obrazy starostlivě vybírá. A i když mluvíme o jejím léčení nepleťte se, ona je pořád plná lásky a štěstí tak, jak to má být. Je silná a vím od ní, že všechno bude v pořádku.

Tohoto spojení se svým duchem potřebujeme všichni dosáhnout a neustále se o to máme snažit. Dosáhnout spojení se vším a všemi. Najít své místo na světě… tak tomu lidé říkají. A věřte, že všechno bude v pořádku a Pán Ježíš Kristus nás povede, abychom našli správnou cestu.

Děkuji všem, kteří se mnou tohle všechno sdílejí.

Thora Kaminari 28.2.2017

LÉČENÍ = FÁZE DVĚ

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT