Předčítat

HOVORY S PÁNEM JEŽÍŠEM KRISTEM 3

28.1.2017

SDĚLENÍ SPOLUPRACOVNÍKŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

DĚKUJI TI TOMÁŠI DOLEŽALE

25.1.2017

Já: Máme dnes něco nového? Prosím tě.

Pán Ježíš Kristus: Ano máme. Viděl jsi, že dochází k propojování informací více do sebe a v sobě, četl jsi příspěvky od světelných pracovníků a dávají ti spojení. Vidíš, jak je vše dobře načasované. Info světelné se spojuje více a více. Neviditelný internet duší, který tady je bez ohledu na to, kde jsi, jak jsi četl sdělení o akáši kronice a jejím propojování.

Já: Ano zajímavé informace i obrázky dnes. Jen někdy to smetí mezi tím, než si najdu správný pohled. Ačkoliv vidím, že se vše zrychluje, cykly se zkracují, mohu očekávat něco nového Pane Ježíši Kriste?

Pán Ježíš Kristus: Ano, doba se zkracuje v cyklech a jednotlivé cykly se více a více propojují v sobě i do sebe. Vyzařuj lásku a třiď informace v mysli. Očekávej v klidu nová znamení, nové vize, nová spojení, nové dary. Připravuj se na převibrování a nedělej si starosti s tím co a jak. Prostě si uvědomuj přítomnost. Nic není absolutní v relativním světě.

Já: Převibrování? Dobře nebudu si s tím dělat starosti, prostě to nechám projít duchem, duší i tělem.

Pán Ježíš Kristus: Víš, že čas hrát roli nebude. Odmysli si časové vzorce s tím spojené. Lásku do nich pusť, ať ti cestu zjeví.

Já: Ano, vše je stále rychlejší. Mám se spojit s Pseudotvůrci? Myslím komunikačně? Zda- li je od nich něco důležitého k projednání?

Pán Ježíš Kristus: Klidně se s nimi spoj, jsi v bezpečí.

Já: Dobře, mám pocit, že mi chtějí něco ukázat, respektive odhalit fungování ovládacích programů (vidím je detailně popisované). Proč se tolik otevírají v poslední době, prosím tě? Něco se v nich změnilo, nebrání se, ani neútočí, jsou více otevřenější.

Pán Ježíš Kristus: Ano jsou, nebrání se, ani neútočí, protože vědí, že nemohou, nemají na to sílu, vědí, že by to bylo plýtvání. I na ně dopadá zákon karmy. A jednak proto, že se nyní učí být více otevřenější. K jejich objevení se na této planetě je to pro jejich roli potřebné.

Já: Chápu dobře, že se učí být hodnými na lidi? Taktika vlk v rouše beránčím?

Pán Ježíš Kristus: Ano správně, vědí, že musí získat tvář před lidmi, jinak nepochodí.

Já: Tuto informaci už jsem tušil dřív, že se to začne projevovat. Teď poznávám, že jsem přímo u toho. Co mi k tomu Pane Ježíši Kriste můžeš poradit, jak jednat, či nejednat s nimi? Jak pokračovat?

Pán Ježíš Kristus: Je výborné Tomáši, že se o tom radíš přímo se mnou. Jak víš a uvědomuješ si zpětně, byl jsi připravovaný na tuto variantu jednat s nimi, od r. 2011 jsi tím několikrát prošel přes nesčetné úhly pohledu. Proto to cítíš dobře. Nic neočekáváš, jsi neutrální a hlavně víš, s kým jednáš, to ti dává jistotu, že jim nepropadneš, protože víš, co chtějí. A nic si z nich neděláš. Proto s nimi klidně jednej dál, i tento úkol je dočasný po jistou dobu. Vždy tě vedu a pomáhám.

Já: Ano uvědomuji si vývoj od jejich útoků přes obranu po současnou neutralitu ke mně individuálně.

Pán Ježíš Kristus: Ano, vědí, že s každým útokem proti tobě by jen plýtvali energií, nemají jí nazbyt, zvláště když vidí, že každý útok je neúčinný. Mnohdy tě paradoxně velmi posílil. Snaž se stále vyzařovat lásku a světlo. Tvé úkoly vždy ucítíš, uvidíš, vyciťuj láskyplným srdcem. Vše pokračuje dobře.

Já: Ano budu s láskou pokračovat.

Pán Ježíš Kristus: Ano, vše je jak má být, jste přímo ve středu dění. Což je pro vás neocenitelnou zkušeností. Máte plnou ochranu a vedení.

Já: Moc ti děkuji, mám tě rád Pane Ježíši Kriste.

HOVORY S PÁNEM JEŽÍŠEM KRISTEM 3

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT