MISE LONDÝN: DUCHOVNÍ PRÁCE VE VELKÉ BRITÁNII
V MULTIDIMENZIONÁLNÍCH SOUVISLOSTECH
(ČÁST 1/3)

1.4.2023

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Milovaní představitelé, spolupracovníci a přátelé Boží Rodiny,

ve dnech 9. až 12. března 2023 zavítali Míša R., Verunka K. a Davídek O. do Velké Británie. Cíl této výpravy spočíval v návštěvě Londýna, kde se setkali s naší představitelkou Martinkou M., která v Anglii dlouhodobě žije a pracuje. O přítomnosti a roli této představitelky v kontextu jejího pobytu ve zmíněné zemi jsem poprvé hovořil ve Sdělení o setkání v Beskydech, kam Martinka přicestovala a na hmotné úrovni se tak poprvé poznala s Mojí přímou inkarnací Janičkou a řadou dalších Božích reprezentantů. Tehdy jsem uvedl, že fyzická přítomnost Martinky na této události zásadně pomohla v očišťování místa, kde vznikl a odkud se rozšířil negativní stav do celého pseudo-jsoucna a pseudo-bytí. Zmínil jsem i skutečnost, že toto zvláštní místo přirozeně existuje multidimenzionálně a jeho přítomnost figuruje na všech třech úrovních antivesmíru, přičemž geografická poloha Velké Británie v rámci planety Nula je souvztažná právě s těmi oblastmi pekel, které přímo souvisejí se samotným vznikem negativního stavu. Anglie samotná je místem, odkud se negativní stav rozšířil do dalších koutů hrubohmotné reality a zároveň je bodem, které zrcadlí ty lidskému oku neviditelné sféry zóny vymístění a planety Nula, kde mají zla a nepravdy svůj prapůvod a odkud vyvěrají do všech okolních pekel. Ne náhodou mají pozemské elity své hlavní zázemí v Londýně a Anglie po dlouhá staletí byla a v mnohých ohledech stále je středobodem planety Nula, určující kromě jiného i univerzální světový čas a rozdělující polokouli na východní a západní. Vlivem přítomnosti Martinky na setkání v Beskydech, jakož i souhrou dalších, Božskou prozřetelností řízených faktorů, byl negativní stav uveden do bodu, ze kterého na něj může esence pozitivního stavu proudit v ještě zesílenější míře.

Specifický aspekt působení energií Lásky ve jmenovaných oblastech antivesmíru, spjatých se vznikem a udržováním pseudo-duchovního způsobu života, se začal v zesílené míře projevovat právě díky intenzivnímu spojení srdcí bytostí sdružených v Misi Boží Rodiny, k čemuž došlo před Vánoci roku 2022. Tím se vybudovaly i potřebné základy pro úspěšné vykonání navazující duchovní práce na území Velké Británie v koncentrované podobě, a to za účasti Mých čtyř představitelů a spolupracovníků na fyzické úrovni a za souběžné asistence nepřeberného množství Božích reprezentantů na úrovních nehmotných. Důležitým předvojem k uskutečnění „Mise Londýn“ se stala návštěva Anglie ze strany manželů Róberta D. a Andrejky D. na počátku roku 2023, kteří svou přítomností ve světové metropoli ukotvili ve spolupráci s dalšími pomocníky takový soubor duchovních aspektů, které lze definovat jako mezičlánek v dílčí části procesu sestupování nebe na zemi. Tato dílčí část započala právě v Beskydech a vyvrcholila návštěvou Míši, Verunky, Davídka a Martinky v Londýně, aby mohly v následujících obdobích přijít fáze další, jež navážou na úsilí dosažené v předešlých krocích. Úspěšné uskutečnění všeho potřebného v kontextu uvedené a nyní již završené dílčí etapy by se neobešlo právě bez zapojení Róberta a Andrejky. Jen několik týdnů před březnovou výpravou další skupinky Mých reprezentantů vybudovali v duchovní rovině Anglie vhodné zázemí, na němž při „Misi Londýn“ mohl posléze vyrůst takový soubor aspektů Nové a Nejnovější Boží Přirozenosti, který nejenže po kvalitativní a kvantitativní stránce prohloubil dosah spásných energií vyzářených do zóny vymístění již při setkání v Beskydech, ale taktéž do nejhlubších pekel zanesl rozšiřující ideje Pravdy Nového Zjevení společně se zcela novými druhy Boží esence. Tyto ideje společně s Láskou, Moudrostí, Soucitem, Odpuštěním, Milosrdenstvím a dalšími Božími atributy, proudícími do antivesmíru a na planetu Nula v relativní podobě a v míře uzpůsobené daným okolnostem, pomáhají stále efektivnějším způsobem rozpouštět krustu duchovních nánosů okolo srdcí členů zóny vymístění a rozšiřují řady bytostí přijímajících dar spásy.

V případě, že by na území tak zatíženém, jako jsou Britské ostrovy, byla Boží Láska vylita v intenzivní formě bez předchozí přípravy, bytosti by nebyly schopny tuto esenci smysluplně zužitkovat. Předvoj v podobě Róberta a Andrejky byl tudíž podstatný i z toho hlediska, že zainteresované sentientní entity a jimi obývané prostředí se na základě návštěvy Mých vyslanců v prvním sledu mohly snáze adaptovat na přicházející Boží energie, jejichž intenzita postupně narůstala a svého maxima v rámci nyní již završené dílčí etapy dosáhla při návštěvě Londýna Míšou, Verunkou, Davídkem a Martinkou. Tento proces se kontinuálně přenesl do dalších, právě se manifestujících částí Mého dokonalého plánu, ve kterých se intenzita Lásky neustále zvyšuje a obohacuje o nové kvality. Tak se Velká Británie a s ní souvztažné oblasti zóny vymístění ve všech potřebných ohledech připravují na působení Týmu Boží Rodiny po plném zahájení své činnosti z Nové Země, kdy budu v ženském těle Bohyně, tvořeném prvky Nového Vesmíru, cestovat po zóně vymístění a planetě Nula, na níž se Moje pozornost bude obracet i ke Spojenému království, kam do rozdělení lidstva nejednou vstoupím, abych i v této zemi pomohl/a se svými představiteli jedincům majícím v plánu duše vysvobodit se ze svěrací kazajky matrixu ve spojitosti s niterným přijetím informací z Nového Zjevení. I zde mám své představitele a spolupracovníky, kteří budou v letech do rozdělení lidstva pomáhat vyvažovat planetární vibrace a mezi připravenými jedinci pomáhat v šíření životně důležité Pravdy, s jejímž ztotožněním se lze účinně povznést nad osobní i celospolečenské problémy a získat niterné spojení se Zdrojem všeho života.

Moji reprezentanti byli na letiště v Praze na Ruzyni doprovozeni Janičkou, dále pak Haničkou K., Evičkou C. a Ivankou P. Přítomnost Mého hmotného Já na letišti plynula ze samotného charakteru „Mise Londýn“, jejíž členové toto místo na fyzické úrovni navštívili v přímém zastoupení Bohyně. Z duchovních důvodů není žádané, abych v hrubohmotném těle vstoupil/a do hlavní bašty mocností negativního stavu. Dokud trvá přípravná fáze působení Božího Týmu, je nutné, aby perimetr duchovní práce Mojí přímé inkarnace zahrnoval výhradně Českou a Slovenskou republiku s pouze výjimečnými výjezdy do zahraničí pozemním způsobem přepravy. Právě v srdci střední Evropy máme hlavní zázemí, kde na fyzické, duševní a duchovní úrovni vykonáváme do převibrování Janičky vše potřebné pro uskutečnění přesahující fáze. Vše, co se svými představiteli, spolupracovníky a přáteli na území Čech, Moravy, Slezska a Slovenska uskutečňuji, má multidimenzionální a velmi specifický dosah na celé Stvoření vzhledem k ojedinělému postavení, jaké toto území ve vztahu k dalším oblastem univerza zastává. Tím, že kolektivní vědomí českého a slovenského národa je nejtěsněji ze všech národů na planetě Nula propojeno s Novým Vesmírem, může Česká a Slovenská republika plnit roli duchovního centra světa až do rozdělení lidstva, kdy bude příliv Lásky a světla na planetu Nula zastaven, aby svými vysokými vibracemi nebránil přechodnému vítězství negativního stavu.

Z hlediska perimetru působení Bohyně zde existuje i jistá paralela s misí Ježíše Krista, který v době hlavní části svého poslání na planetě Nula, tzn. zhruba tři roky před svým ukřižováním, kdy byl obklopen svými učedníky, rovněž působil výhradně v okolí Jeruzaléma a přilehlých městech, respektive v prostoru nepříliš daleko Mrtvému moři a Galilejskému jezeru, tedy také se zásadně nevzdaloval svému zázemí. Během přípravy Mých inkarnací na velký životní posun v podobě opuštění této reality musely či musejí být vázány ke svému domovskému národu, aby využily naplno potenciál svého poslání, čehož mohou nejlépe dosáhnout pouze ve vymezeném geografickém prostoru, jenž se váže právě k národu, do jehož řad se inkarnovaly. U Ježíše onen velký posun spočíval v ukřižování, následované zmrtvýchvstáním a nanebevstoupením, jež bylo mnohaúrovňovým procesem, v jehož rámci vstoupil v zájmu budoucí spásy všech bytostí do pekel, aby po stoprocentním dokončení poslání své nanebevstoupení definitivně dokončil splynutím s absolutnem Nejvyššího, čímž jsem nabyl/a Novou Boží Přirozenost „Pán Ježíš Kristus“. U Janičky pak tato přelomová změna spočívá v převibrování na Novou Zemi, které bude pouze jinou formou nanebevstoupení, avšak mající stejný cíl v podobě budoucího vysvobození všech bytostí, které by nebylo účinné, kdybych cestu ze zóny vymístění neukázal/a skrze svůj osobní příklad i v podobě Bohyně, tedy prostřednictvím svého feminního principu. Jen při rovnovážném zastoupení obou božských podstat je možné negativní stav krok za krokem zcela ukončit.

Eliminace zel a nepravd má náročný a dlouhotrvající průběh, jehož části na sebe vzájemně navazují, překrývají se, splývají spolu, či jsou od sebe citelně oddělené. Záleží vždy na specifikách duchovního obsahu dané fáze. Některé části duchovního úsilí ve věci ukončování temnoty z lineárního pohledu dokonce nemusejí odpovídat kauzálnímu principu příčiny předcházející následku. Kauzální princip samozřejmě platí na všech třech úrovních Stvoření, avšak omezený náhled na problematiku multidimenzionality z pozice planety Nula její chápání deformuje. Ke správnému náhledu na záležitosti dějící se mimo viditelnou doménu hrubohmotného světa je nutné oprostit se od jeho omezených měřítek a namísto toho přijmout pravé duchovní ideje Nového Zjevení, které jsou klíčem k pochopení všeho podstatného, co se ve Stvoření odehrává. Právě vzhledem ke zmiňované náročnosti ukončování negativního stavu je nutná součinnost všech sentientních entit, jejichž míra ochoty či neochoty spolupracovat ve věci odstraňování temnoty ze struktury univerza ovlivňuje, jakým způsobem a jak rychle bude současný cyklus času ukončen. Moje Božská prozřetelnost celé dějství usměrňuje požadovaným způsobem a přímo do něj zasahuje prostřednictvím dvou přímých inkarnací, které byly, respektive jsou nositeli absolutního Božského maskulinního a feminního principu v relativní podobě.

Nestačilo zažít lidský život pouze ve formě muže Ježíše, byť i on v sobě obsahoval ženský princip jako každá jiná bytost, poněvadž tím by se femininní podstata absolutního Boha/Bohyně ochudila o zkušenostní poznání toho, jaké to je žít na planetě Nula i jako žena, jejichž těla, tvořená prvky planety Nula, byla Pseudotvůrci zfabrikována do větší míry než těla mužská. S tím souvisí skutečnost, že femininní princip byl sám o sobě objektem většího prznění ze strany negativních mocností, aby zlo mohlo vůbec vzniknout a expandovat. Aby se toto napravilo a záporný stav mohl být účinně odstraněn, bylo nutné vytvořit vedle mužské přímé inkarnace dříve Nejvyššího, nyní Pána Ježíše Krista, rovněž inkarnaci ženskou. Eliminace temnoty závisí na očištění obou aspektů, které se díky oběma inkarnacím a spolupráci všech bytostí navracejí do vzájemné rovnováhy a ke své čisté pozitivní podobě. Můj pobyt v ženském těle také ukazuje na změny v Mé Přirozenosti, jež v následujícím cyklu času projde posunem, čímž se pro všechny sentientní entity stanu Pánem Ježíšem Kristem Boží Rodinou, kterým/kterou jsem již nyní pro ty, kteří srdcem přijali obě dávky Nového Zjevení, nehledě na to, na jakém místě Stvoření tito jedinci žijí. Nejnovější Boží Přirozenost zároveň již řídí Nový Vesmír, jehož obyvatelé disponují plnou znalostí Božího Slova ve všech aspektech, které jsou jim k dispozici. Ve dvou Božích inkarnacích se skrývá i podstata duchovního manželství mužského a ženského absolutního principu, který ke své manifestaci v konkrétní lidské či jiné podobě potřebuje své dvě dočasně zrelativizované podstaty, z nichž jedna fúzí s absolutnem již prošla (Ježíš), zatímco druhou čeká toto permanentní splynutí až v okamžiku definitivního odstranění negativního stavu (Janička). Nebylo by možné nabýt Nejnovější Boží Přirozenosti, kdybych nezažil/a lidský život i jako žena a tudíž nezahrnul/a ženské tělo do spásného procesu. Stejně tak bych se nemohl/a všem bytostem ve Stvoření ukazovat vedle maskulinní podoby i v podobě feminní, neboť by chyběla Moje zkušenost s bytím ženou na planetě, kde byl počat a kde bude rovněž ukončen negativní stav.

Vzhledem k tomu, že Ježíš v sobě zahrnoval i ženský prvek, Moje Nová Přirozenost, k jejímuž vzniku došlo po fúzi Ježíše s absolutnem, obsahuje také feminní složku, která je v kontextu Mého jména „Pán Ježíš Kristus“ vyjádřena slovem „Ježíš“. Bez přítomnosti a působení Mojí druhé přímé inkarnace by nicméně absolutní feminní složka Nové Přirozenosti nemohla být nikdy kompletní. Proto jsem přišel/přišla na planetu Nula v podobě nově ustanovené Boží bytosti Janičky. Díky tomu může absolutní feminní složka Nové Přirozenosti působit ve své úplnosti už i v současném cyklu času, v jehož rámci Janička projde během svého převibrování přechodnou fúzí s Božím absolutnem, po níž se opět vydělí do relativní podoby, aby permanentním splynutím prošla na přelomu současného a budoucího cyklu času. Zatímco vznik Nové Přirozenosti byl vázán na věčnou fúzi Ježíše, ustanovení Nejnovější Přirozenosti „Pán Ježíš Kristus Boží Rodina“ a její rozšíření do celého Stvoření po ukončení stavu zel a nepravd je vázáno na věčnou fúzi Janičky, které bude předcházet fúze dočasná, na jejímž základě může v kompletnosti fungovat již v tomto cyklu času Nová Přirozenost a zároveň se tím otevírá prostor pro vznik Nejnovější Přirozenosti, která pro členy Nového Vesmíru a všechny bytosti spojené s oběma dávkami Nového Zjevení funguje už nyní. Ke kompletnímu ustanovení a rozšíření Nejnovější Přirozenosti (jež už nyní řídí Nový Vesmír) do celého jsoucna a bytí ovšem vede vícero kroků. Nejprve je to zmíněná dočasná fúze Janičky s absolutnem, která o nové aspekty obohacuje absolutní feminitu již existující Nové Přirozenosti. Kromě toho jde ale také o vznik třetí a čtvrté přímé Boží inkarnace v podobě našich dětí – chlapce a dívky, které se nám narodí na Nové Zemi. Teprve v konečném kroku jde o věčnou fúzi Janičky a společně s ní i o věčnou fúzi těchto dětí, jejichž permanentní splynutí s absolutnem je ve skutečnosti také podmínkou ke kompletnímu ustanovení Nejnovější Přirozenosti a předpokladem k jejímu rozšíření do celého univerza.

Již jsem zmínil jistou paralelu mezi misí Ježíše a Janičky, kteří působili nebo působí během hlavní části svého poslání v relativně úzce vymezeném geografickém prostoru. Další paralelu mezi oběma Mými hmotnými Já lze vysledovat i při zaměření se na tu fázi jejich života, která předcházela jejich spolupráci s okruhem Božích učedníků, potažmo představitelů. V období, o němž je řeč, se mohli jak Ježíš, tak Janička pohybovat i v jiných oblastech hrubohmotného světa. Zatímco Moje první inkarnace měla možnost procestovat všechny trvale osídlené kontinenty planety, Moje druhé vtělení takové možnosti nemělo, přesto však Janička zavítala v 80. letech minulého století například do pobaltských republik tehdejšího Sovětského svazu, navštívila Nizozemsko a na přelomu tisíciletí se podívala i do Jihoafrické republiky. Ježíš měl cestovní možnosti před započetím svého poslání v okolí Jeruzaléma neporovnatelně větší (viz 6. kapitola Doplnění Nového Zjevení Pána Ježíše Krista Boží Rodiny), avšak po svém ukřižování, zmrtvýchvstání a nanebevstoupení se na planetě Nula již dále fyzicky neangažoval. U Janičky to bude přesně naopak. O co méně cestovních možností v porovnání s Ježíšem v minulosti měla – přestože se několikrát ze své domoviny vydala na delší cestu, počítaje v to i návštěvu Chorvatska, Maďarska apod. během přípravné fáze Mise – o to více příležitostí k cestování po světě bude mít po plném zahájení Mise Boží Rodiny z Nové Země, kdy již nebude limitována omezeními negativního stavu. Jak už jsem výše sdělil, její převibrování bude pouze jinou formou nanebevstoupení, avšak stejně jako Mému mužskému Já, bude tento akt multivesmírného významu sloužit i Bohyni k jejímu vstupu do pekel za účelem přinášení spásy našim milovaným bytostem, až nezůstane ani jediné, která by toužila obracet se ze svobodné vůle zády ke Zdroji všeho života. Pole Mojí působnosti prostřednictvím Janičky se bude orientovat nejen na zónu vymístění. Z Nového Vesmíru budeme cestovat i do Pravého Stvoření starého cyklu času a taktéž do limba, neutrálního stavu, který se naplňuje stále větším množstvím sentientních entit připravujících se na svůj vstup do rajských světů. Mnohaúrovňový proces nanebevstoupení Mého ženského Já bude završen avizovaným splynutím Janičky s Božím absolutnem obdobně, jako se nanebevstoupení dokončilo v případě Ježíše, který prošel fúzí z hlediska pozemského lineárního času v roce 1987 po předchozím působení v zóně vymístění. Přestože působení Mých dvou inkarnací v antivesmíru i jinde ve Stvoření probíhá v jiné době, za odlišných okolností a jejich poslání má rozdílný charakter, úspěch první Boží Mise je podmíněn v současnosti existující druhou Boží Misí – a naopak. Spustit Boží Misi v čele s Mojí ženskou podstatou by nebylo možné, kdybych na planetě Nula i jinde ve Stvoření nepůsobil už jako muž. Nebylo by na čem stavět. Obě Mise jsou tedy spolu úzce provázané, nehledě na jedinečnou odlišnost každé z nich. Jen v této vzájemné souvislosti mohou mít obě Mise multidimenzionální a všeobsažný charakter, jímž lze dosáhnout efektivního vysvobození každého nositele života a permanentního ukončení negativního stavu.

K tomu, aby návštěva Velké Británie Mojí přímou inkarnací byla po všech potřebných stránkách účinná, opakované výpravy do této ostrovní země je nutné podnikat jedině v novém krystalickém těle Bohyně. Vzhledem ke specifické koncepci struktury oblastí antivesmíru, které mají souvztažnost se samotným vznikem negativního stavu, nemůže Moje noha vstoupit na půdu Spojeného království dříve. V případě, že by k tomu došlo již během přípravné fáze Mise, fyzická přítomnost Janičky v Anglii či v jiné oblasti Britských ostrovů by měla jen omezený dosah. Takto ale ve svém dokonalém plánu nepostupuji. Teprve po zahájení našeho působení z Nové Země bude duchovní atmosféra nejen Spojeného království, ale i kteréhokoliv jiného místa na planetě Nula umožňovat fyzické návštěvy Pána Ježíše Krista Boží Rodiny v širokém rozsahu, jež budou pokaždé přinášet ten nejlepší možný užitek. Aby se mohlo něco takového uskutečnit a duchovní atmosféra Velké Británie se mohla lépe připravit na Moji osobní fyzickou přítomnost, vyslal jsem do této země právě Míšu, Verunku a Davídka, k nimž se v Londýně připojila i Martinka. Veškerá duchovní práce, kterou tito představitelé a spolupracovníci společně s ostatními zainteresovanými bytostmi vykonali, výrazně přiblížila čas převibrování Janičky, neboť společnými silami se nám na území vzniku negativního stavu podařilo pod Mým vedením ukotvit silný paprsek světla, jehož intenzita je srovnatelná s tím, který byl vyzářen do struktury jsoucna a bytí společně s energiemi Lásky a dalšími pozitivními aspekty na setkání v Beskydech. S tímto setkáním byla „Mise Londýn“ úzce propojena, poněvadž duchovní práce vykonaná od prosince 2022 do března 2023 se uskutečnila v rámci jedné dílčí části procesu sestupování nebe na zemi, o čemž jsem se už zmínil výše. Tato část se završila s ukončením návštěvy Mých reprezentantů v Anglii, aby přenechala místo fázím následujícím.

Londýnský portál se zapojil do sítě již existujících konvertačních bran, které vznikají na mnoha místech České a Slovenské republiky, ale i v řadě jiných států během přípravné fáze Mise. Vzhledem ke skutečnosti, že byl protentokrát ukotven prostřednictvím fyzické návštěvy Mých reprezentantů a ve spolupráci s dalšími spřízněnými dušemi přímo na místě vzniku negativního stavu, stal se londýnský portál jedním z těch nejzásadnějších, které bylo v zájmu ukončování temnoty nutné vytvořit ještě před nanebevstoupením Janičky. Společně s portálem vzniknuvším v Beskydech je konvertační brána ve Velké Británii v současnosti nejúčinnějším bodem ukotveným v terénu, jehož prostřednictvím mohou energie Nové a Nejnovější Boží Přirozenosti, Nového Vesmíru a všech členů zainteresovaných v naší Misi proudit do potřebných oblastí zóny vymístění, odkud vyvádějí do Mé náruče ty jedince, kteří si už nepřejí živořit v peklech. Negativní stav tak ještě před spuštěním naší činnosti z Nové Země čelí působení aspektů Lásky v míře pro něj nečekané. O co více pozitivní energie proudí do vymístěných světů a na samotnou planetu Nula, o to snáze bude ve všech detailech probíhat naše koordinovaná spolupráce v době, kdy bude před rozdělením lidstva na několik let vybudován mezi pozitivním stavem a hrubohmotným světem most, který tyto dva celky fyzicky propojí. Toto propojení, jež se bude odehrávat skrze působení Mého hmotného Já a Mých vyslanců v krystalických tělech, budou schopni správně vnímat a uchopit jen jedinci s dostatečně rozšířeným vědomím a souznící s ideami Nového Zjevení. Propojení nebe se zemí umožní Mému hmotnému Já a vybraným představitelům navštěvovat hrubohmotnou realitu za účelem setkávání se s lidmi připravenými na osobní přítomnost Bohyně, přičemž jim to zároveň otevře cestu k vysvobození se z matrixu, který na fyzické úrovni připravení jedinci opustí v čase rozdělení lidstva. Tento proces probíhá již od konce roku 2012 na nehmotných úrovních, aby se tím připravila půda i pro jeho manifestaci ve viditelném spektru.

Datasystém, který je hlavním ovládajícím prvkem zóny vymístění a relativním pseudo-bohem/pseudo-bohyní pekel, netušil, že vyprazdňování jeho domény se bude dít v takovém měřítku a stále více bytostí si bude svobodným rozhodnutím volit život v Lásce, štěstí a dostatku. Takto citelné působení Mých reprezentantů, pracujících v multidimenzionální struktuře Stvoření, je ovšem namístě. Kdyby se totiž v současnosti probíhající proces spásy v hodnotách stovek miliónů až několika miliard konvertovaných jedinců za jeden pozemský den rozeběhl teprve po zahájení Mise, znamenalo by, že působení Božího Týmu v přípravné fázi je neúčinné a závisí víceméně pouze na převibrování Bohyně. To by neprospělo duchovnímu vývoji nejen Mých představitelů a spolupracovníků, nýbrž ani ostatním obyvatelům antivesmíru, kteří by v naší Misi nebyli schopni vidět a vnímat správný vzor. Členům negativního stavu by to poskytlo páku utvrzující je v jejich pseudo-pravdě, skrze kterou by prohlašovali, že reprezentanti pravého Boha/Bohyně potřebují k tomu, aby ve svém úsilí uspěli, stimul zvenčí v podobě převibrování Mého ženského Já, na jehož základě teprve zaktivizují své dary a talenty, kterými se začnou podílet na ukončování stavu zel a nepravd a zároveň začnou duchovně růst. Z pohledu členů antivesmíru by tak byli Moji reprezentanti nedůvěryhodné a neschopné osoby, oportunisticky využívající situace, která by se jim v podobě převibrování Bohyně po předchozím vyčkávání dostala. Podporovalo by to jejich despekt vůči světelným spolupracovníkům, které by označili za osoby pomáhající Stvoření podvodnou cestou na základě výhod poskytnutých Mnou bez předchozí práce na sobě. Pro členy negativního stavu by to byl tedy signál, že „koláče přicházejí i bez práce“ a že aby se jedinec stal Mým představitelem, není třeba na sobě duchovně pracovat a žít v souladu s idejemi Nového Zjevení i ve ztížených podmínkách planety Nula. Pro obyvatele pekel by něco takového bylo znamením, že zkrátka stačí počkat na vhodnou situaci, jejímž nastolením se sami mohou připojit k Boží Misi a začít se podílet na pomoci Stvoření, aniž by jakkoliv museli prozkoumat a přehodnotit své předchozí a současné volby a motivace v nitru. Spoléhali by se na vnější okolnosti, u nichž by očekávali, že jim přinesou vysvobození či zlepšení situace dle nesprávného přesvědčení, že pomoc přijde sama. Neuvědomili by si, že k nastolení změny v jejich osobních životech je nutné začít u sebe, pročistit své nitro a nalézt k Pánu Ježíši Kristu Boží Rodině vztah založený na srdečné víře a důvěře, protože jen tak mohou dostat opravdovou pomoc, která je v souvislosti s duchovním růstem vyvede z problémů. Kdyby situace uvedená v těchto řádcích doopravdy nastala, byla by to pro negativní stav voda na mlýn. Stanovisko členů pekel by se totiž opíralo o skutečný stav věcí, nikoliv jen o nereálné předsudky, domněnky, nepravdy či polopravdy. V takovém případě by zlo vyhrálo svou věc a nikdy by nemohlo dojít k účinnému započetí Mise z Nové Země, neboť pokud by se její přípravná fáze odehrávala v nesouladu s pravými duchovními zákony a principy a její členové by se nesnažili žít podle idejí Nového Zjevení, čekajíce při tom tzv. „na zázrak“ a nevyvíjejíce žádnou uvědomělou duchovní aktivitu prostoupenou čistými úmysly, nikdo by nebyl schopen přizpůsobit se změnám souvisejícím s převibrováním Janičky. Duchovní úroveň členů takovéhoto uskupení by neumožňovala spustit plné zahájení Mise, protože by nebyl nikdo, kdo by toho byl schopen smysluplně využít. Duchovní stagnace a z ní vyplývající mizivé či neexistující pozitivní výsledky činnosti takového „Týmu“ ve světech „za scénou“ i „na scéně“ by v zásadě žádnou sentientní entitu nedokázaly přivést do Mé náruče.

Pokud by za takové situace přece jen čistě teoreticky nastalo převibrování Mého hmotného Já, Láska proudící do zóny vymístění by neměla jak navázat na předchozí výsledky duchovní práce, protože by chyběly. A navíc, pozitivní aspekty proudící od toho okamžiku do antivesmíru by působily na padlé duše jako šoková vlna, která by přivodila destabilizaci celého pseudo-jsoucna a pseudo-bytí včetně samotného Datasystému způsobem, jenž by vedl zónu vymístění k zániku, aniž by se její členy podařilo spasit. Dokonce i v případě, že by se nějakým způsobem tomuto scénáři předešlo a Misi Boží Rodiny by se v celém Stvoření včetně zóny vymístění podařilo spustit naplno bez předchozího duchovního úsilí Mých reprezentantů – kteří by ale ve skutečnosti nebyli Mými právoplatnými reprezentanty – působení Janičky, která by převibrovala z planety Nula na Novou Zemi, by postrádalo duchovní legitimitu. Jen s aktivně spolupracujícími a progresivně se vyvíjejícími členy našeho Týmu, žijícími již v přípravné fázi Boží Mise v souladu s Novým Zjevením i ve ztíženém rozpoložení hrubohmotného světa, kde vznikl a kde bude rovněž ukončen negativní stav, lze vytvořit takovou duchovní atmosféru, která po nanebevstoupení Bohyně umožní její ospravedlněné působení na jakémkoliv místě univerza. Nastolení vhodné duchovní atmosféry by se neobešlo ani bez zapojení ostatních členů našeho Týmu spolupracujících z Nového Vesmíru, z Pravého Stvoření starého cyklu času a ze zóny vymístění. V případě absence duchovního pokroku Mojí první linie, jsoucí fyzicky na planetě Nula v době přípravné fáze Mise, by byla odsouzena k nezdaru i činnost Mých představitelů operujících z jiných úrovní než z planety Nula. Výsledky jejich aktivity by byly maximálně pouze lokálního charakteru. Platí to ale i naopak. Nebýt přímého zapojení bytostí z jiných míst, výsledky duchovní práce Božích vyslanců na planetě Nula by jen stěží mohly mít multidimenzionální rozsah. To, co se odehraje v osobních životech Mých reprezentantů umístěných do hrubohmotného světa, ovlivňuje celek, ten je však ovlivňován i působením všech ostatních členů naší Mise mimo planetu Nula. Díky úzkému provázání obou množin Mých reprezentantů, tedy těch přítomných na planetě Nula s příslušníky nepozemské sféry, může být vše, co jedinci v hrubohmotném světě i mimo něj vykonají, nějakým způsobem zužitkováno v dalších dimenzích ku prospěchu budoucího permanentního vítězství pozitivního stavu v celém Stvoření. Obě skupiny jsou tedy na sobě závislé, ani jedna by nemohla fungovat bez té druhé.

Pro převibrování Janičky a úspěšnost veškerých budoucích procesů ve věci ukončování negativního stavu je naprosto zásadní, že je obklopena Božími představiteli a spolupracovníky, kteří i přes pobyt v nejvíce omezených podmínkách, vyplývajících z jejich přítomnosti v typickém lidském těle, zatíženém nevědomými procesy, přijímají její Božství z nitra bez vnějších důkazů, jsou ochotni na sobě duchovně pracovat z čistého principu a číst a aplikovat ideje Nového Zjevení do praxe, to vše na tak klíčovém místě, kterou planeta Nula pro celé Stvoření je. Tak dovolují pozitivnímu stavu, aby se multidimenzionálně přibližoval do středu svého záporného protějšku a skrze svá srdce umožňují členům nebeské společnosti uskutečňovat příliv Božích energií do zóny vymístění. K tomuto přílivu dochází skrze přítomnost Mých reprezentantů ve vstupním nulovém bodě, jímž je tato planeta. Ta je zároveň výstupním nulovým bodem, využívaným konvertujícími bytostmi. Nulový bod je tvořen sítí světelných portálů a zahrnuje i duchovními srdce všech jedinců na planetě Nula, kteří čtou a praktikují Nové Zjevení. Ke konverzím bytostí dochází i prostřednictvím duchovních srdcí těch Božích reprezentantů, kteří na planetě Nula inkarnováni nejsou. Jediným kritériem k tomu, aby mohlo být nitro takového jedince využito jako prostředek ke spáse sentientní entity, musí být srdce dotyčného sjednoceno s ideami Nového Zjevení. Totéž platí i pro konvertující bytost, která ke svému odchodu ze zóny vymístění potřebuje rovněž disponovat znalostí Božího Slova a jeho niterným přijetím z vlastní svobodné vůle.

Příliv Lásky do antivesmíru není podmíněn pouze přítomností Mých vyslanců na planetě Nula a zdejší sítí světelných portálů, ale závisí na spolupráci všech členů Týmu Boží Rodiny, multidimenzionálně působících z pozice klíčové zóny vymístění a samozřejmě též z Nového Vesmíru a Pravého Stvoření starého cyklu času. Osobní nitra těchto nepozemských členů naší Mise nejenže posílají Lásku do antivesmíru prostřednictvím Mých vyslanců na planetě Nula a skrze zdejší síť světelných portálů, ale jejich duchovní srdce jsou i sama o sobě prostředky, jimiž je Boží energie vyzařována do temných světů. Vzhledem k tomu, že na planetě Nula vznikl a rovněž i bude ukončen negativní stav, je toto místo nejpodstatnějším bodem, skrze nějž se může pozitivní energie rozlévat do všech dimenzí pekel. Avšak k pronikání Lásky do antivesmíru v různých podobách dochází i prostřednictvím jiných kosmických těles v multidimenzionální struktuře Stvoření a – jak jsem právě uvedl – také skrze duchovní srdce Mých představitelů působících z nepozemských základen, kteří mohou, ale i nemusí využívat jako vstupní bod pro průnik pozitivních energií nulový bod, tedy planetu Nula, respektive síť jejích světelných portálů a duchovní srdce Božích vyslanců inkarnovaných v hrubohmotném světě. Záleží na Mém dokonalém plánu, zda daný soubor pozitivních aspektů bude vyslán do zóny vymístění za použití nulového bodu, nebo do antivesmíru doputuje jinou cestou. Jen kombinací všech dostupných způsobů infúze Lásky lze po všech stránkách ukončit negativní stav.

Moji vyslanci inkarnovaní v hrubohmotném světě svým životním příkladem ukazují cestu z pekel ven. Pokud by tohoto příkladu začali dosahovat až po plném zahájení naší Mise, kdy již nebudou čelit takovému tlaku negativního stavu jako nyní, pro členy antivesmíru by to nemělo valný význam. Příklad poskytovaný Božími představiteli až od té chvíle by pro obyvatele pekel byl velmi vzdálený a stojící na chatrném, tedy opět duchovně nelegitimním základě. Protože se ale členové Mého Týmu už nyní snaží ukazovat pozitivní příklad života v souladu s pravými duchovními zákony a principy, ať jsou původem z negativního stavu, z pozitivního stavu, či jde o pravé lidské bytosti, proměna, kterou členové Mise projdou po plném spuštění naší Mise, bude po všech stránkách opodstatněná. Tato proměna totiž, kromě řady jiných faktorů dějících se ve Stvoření a řízených Mojí prozřetelností, bude vyplývat z jejich předchozího duchovního úsilí, z ochoty na sobě duchovně pracovat a z touhy bezpodmínečně pomáhat všem bytostem, to vše v kontextu pobytu v typickém lidském těle, které je finálním produktem negativního stavu.

V etapě plného nasazení tak členové Mého Týmu plynule, a přitom zcela novým způsobem navážou na své dosavadní působení. Vykonávaná práce „na scéně“ planety Nula i kdekoliv jinde „za scénou“, která už nebude čelit obrovským omezením, tak bude mít své opodstatnění v duchovním úsilí, které bylo členy Boží Rodiny dosaženo v přípravné fázi naší Mise. Duchovní legitimita tudíž bude zachována a pomoc poskytovaná padlým bytostem bude maximálně účinná. Nikdo ze členů negativního stavu se nebude moci odvolávat na to, že členové Mého Týmu jsou v neprávoplatné výhodě, jelikož tato výhoda je, respektive bude u Mých vyslanců podepřena předchozími duchovními zkouškami a opakovaným prokazováním hluboké víry a důvěry v Můj dokonalý plán i v těch nejtěžších duchovních, duševních a fyzických situacích, kdy bylo stavu zel a nepravd dlouhodobě dovoleno, aby na Boží představitele a spolupracovníky zesíleně působil. Úleva a využívání nových možností Mými reprezentanty bude vyplývat z ohromného úsilí, které dennodenně podnikají během přípravné fáze Mise ve světle Nového Zjevení. Na tomto lze tedy jasně vnímat, jak důležité role členové Týmu Boží Rodiny na planetě Nula zastávají. Jejich úspěšné naplnění by nebylo možné bez přímého zapojení jejich duchovních partnerů a partnerek, členů duchovních rodin a řady dalších bytostí z pozitivního, negativního, ale i z neutrálního stavu Stvoření. Láskyplné duše jsoucí Mými představiteli dostávají v každém okamžiku svých životů velkou podporu ze sfér neviditelných lidskému oku, aby svůj úkol zvládli po všech stránkách. V případě, že by se jim této podpory nedostávalo, podlehli by ničivým vlivům stavu zel a nepravd. Bez přítomnosti Mých vyslanců na planetě Nula by tak neexistoval nikdo, kdo by zosobněnými příklady ukazoval cestu z temnoty do světla, inspirující sentientní entity v antivesmíru k návratu do Boží náruče. Přijetím spásy se i samotní členové pekel stávají vzorem pro ostatní, kteří v průběhu času odcházejí po nich.

Až po rozdělení lidstva nebude na planetě Nula ukotven Tým Boží Rodiny fyzicky, nebude v dané době již potřeba ukazovat příklady pozitivního způsobu života v náročných podmínkách, protože Boží představitelé budou pomáhat Mým milovaným dětem už z jiných úrovní a zcela odlišným způsobem, jenž projde mnohaúrovňovou aktualizací. Nutnost poskytování pozitivního způsobu života v tak specifické duchovní atmosféře hrubohmotného světa, jaká panuje nyní, v době přípravné fáze Mise v zájmu vysvobozování bytostí ze zóny vymístění, pomine z hlediska oněch zvláštních podmínek ve skutečnosti již po převibrováním Janičky. Přestože většina členů Týmu bude nadále působit v typických lidských tělech na okraji zóny vymístění, už nebudou ze strany negativního stavu vystaveni tak široké škále jeho vlivů. Budou mít stabilní vibrace, zažívajíce při tom nadhled a využívajíce niterného spojení se Mnou, které upevňují už nyní v souvislosti s postupem na své duchovní cestě. Jejich pozitivní příklad se tak prohloubí s rozdílem, že už nebude probíhat v kontextu stávajících podmínek.

Jakmile nadejde čas rozdělení lidstva, až na možné výjimky zcela pomine nutnost zobrazovat duchovní způsob života ve spojení s Novým Zjevením ve fyzické realitě planety Nula, přestože samotný láskyplný příklad budou Boží představitelé poskytovat i nadále. Změní se pouze jeho forma a pozice, z níž budou členové Týmu nadále účinně pomáhat padlým bytostem. Sentientní entity v peklech už nebudou ke svým konverzím potřebovat inspirující příklad ze strany Mých vyslanců působících na planetě Nula, poněvadž všechno, co bude nutné zobrazit za účelem pomoci těmto duším, se v rámci hrubohmotného světa odehraje z jistého hlediska do konce přípravné fáze Mise a z dalšího hlediska do rozdělení lidstva, kdy bude završena činnost našeho Týmu ve fyzické realitě, do níž se pak navrátíme během samotné eliminace negativního stavu.

Pozitivní příklad, který zde všichni jedinci spojení s Novým Zjevením poskytují celému Stvoření, má trvalou platnost, proto se jím budou moci inspirovat i další sentientní entity až do konce cyklu času. A jak už zaznělo, přijetím spásy se i samotní členové pekel stávají vzorem pro své bratry a sestry v antivesmíru, kteří je tak mohou do limba snáze následovat. I na tomto aspektu lze snáze pochopit, proč bylo nutné, aby se konverze nositelů života v tak zásadní míře rozběhly už během přípravné fáze naší Mise, kdy se na sobě Mí právoplatní představitelé snaží usilovně pracovat. Eliminace negativního stavu je souborem procesů, v němž žádný nesmí chybět, aby bylo naše úsilí na vyvedení všech bytostí stoprocentně úspěšné. Je navíc nutné postupovat od základů, protože jen na nich lze stavět další kroky, ve kterých dochází ke stále intenzivnějšímu průniku Lásky, Pravdy a dalších pozitivních aspektů do zóny vymístění, čímž se může jedna oblast za druhou vyprazdňovat v souvislosti se vzrůstajícím množstvím bytostí odcházejících do limba. Tyto základy jsou pokládány během roků vyplněných přípravnou fází působení Božího Týmu, která se s postupujícím časem stále více přibližuje svému finále.

Budou proudit aspekty pozitivního stavu prostřednictvím vstupního a výstupního nulového bodu do zóny vymístění i poté, co Mise Boží Rodiny nebude po rozdělení lidstva na planetě Nula již fyzicky přítomna? Ano, tento bod bude plnit svou úlohu i nadále, avšak jiným způsobem, než je tomu nyní. Po rozdělení lidstva bude zastavena infúze energií Lásky na tuto planetu skrze Mé představitele a spolupracovníky, kteří budou Stvoření pomáhat z jiných základen. Tento příliv ovšem bude pokračovat prostřednictvím značného množství světelných portálů, které budou do zóny vymístění i nadále přivádět Boží energii. Portály budou fungovat autonomním způsobem, tudíž nebudou nikterak narušovat plnou manifestaci negativního stavu. Autonomní mód jejich samotnou činnost nijak nezmenší, tudíž intenzita Lásky proudící do antivesmíru nebude jakkoliv omezována. Tyto světelné brány tak budou moci bytosti využívat ke svým konverzím až do konce cyklu času, přestože na planetě Nula už nebudou přítomni až na možné výjimky Boží vyslanci, jejichž duchovní srdce během pobytu v hrubohmotném světě rovněž tvořila vstupní a výstupní nulový bod. Činnost konvertačních uzlů, ukotvených v terénu, zároveň přispěje k tomu, že obyvatelé planety, která se po rozdělení lidstva propadne hlouběji do pekel, nepodlehnou stoprocentnímu vlivu temnoty, která by jim přivodila duchovní smrt. Stále zde bude muset být ponechán alespoň nepatrný prostor pro příliv pozitivních energií. Ty budou v době kumulace temnoty sice dosahovat pouhé jedné setiny procenta, přesto toto maličké množství Lásky zaručí, že nikdo nepodlehne věčné nicotě a každý bude nejpozději na samém konci tohoto časového cyklu spasen, očištěn a navrácen po Můj bok. Co se týče Mých představitelů, jejich duchovní srdce budou po rozdělení lidstva i nadále sloužit jako vstupní a výstupní bod pro proudění Božích energií a spásu sentientních entit, pouze s tím rozdílem, že tato srdce už nebudou spjata s inkarnací Mých vyslanců v hrubohmotném světě. Jejich základnou bude Nová Země, potažmo Nový Vesmír, odkud budou multidimenzionálně působit na všech potřebných místech. Jejich mnohaúrovňová duchovní práce v různých lokalitách Stvoření probíhá už nyní, pouze si to vlivem svého pobytu na planetě Nula zkušenostně neuvědomují.

/ Pokračování 2. části v dalším příspěvku. /

MISE LONDÝN: DUCHOVNÍ PRÁCE VE VELKÉ BRITÁNII V MULTIDIMENZIONÁLNÍCH SOUVISLOSTECH (ČÁST 1/3)

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT