MISE BOŽÍ RODINY V ITÁLII(ČÁST 2/2)

19.10.2023

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Po návštěvě chrámu se členové výpravy vydali k rodnému domu Františka z Assisi, kde jsou zachovány přes osm set let staré dveře, jimiž tento zakladatel církevního řádu odešel hlásat své učení do světa. Zde se na Moji představitelku Marcelku, která je s Itálií provázána podstatnou část svého života na planetě Nula, napojil z limba svatý František společně se svatou Klárou. Jejich přesun do limba nastal v přepočtu na pozemský lineární čas právě v období italské mise, kdy se vlivem posunů „za scénou“, jež nastaly na globální úrovni i v rovině jejich osobních životů, na základě svobodné volby odebrali ke svému věčnému Rodiči. Během interakce s fyzicky přítomnými Božími reprezentanty vyjádřili svou hlubokou radost z jejich návštěvy tohoto místa. Také dali najevo neskonalé štěstí z toho, že se již nacházejí v náruči Pána Ježíše Krista Boží Rodiny a že mají definitivně za sebou svůj pobyt v zóně vymístění. Poté, co přijali dar spásy, ukázal jsem jim smysl a pozitivní přínos jejich rolí ztvárněných v hrubohmotném světě i ve sféře pekel, jimiž významně přispěli k vyčerpání užitečnosti negativního stavu. Zatímco během pobytu na planetě Nula a v zóně vymístění zobrazili, jaký duchovní přístup k Bohu si nevolit, svým rozhodnutím přijmout do svého srdce Novou a Nejnovější Boží Přirozenost naopak ukázali vymístěné části Multivesmíru cestu hodnou následování. Duchovní prací na sobě, touhou ze sebe shodit četné nánosy, rozhodnutím odvrhnout své staré učení a namísto něj vpustit do svých niter ideje Nového Zjevení, zároveň pomohli odevzdat do Mých rukou velmi pestrý soubor negativních aspektů spojených s řádovým životem v askezi a odříkání a zároveň souvztažných i s církevním pojetím víry jako takové. Oba Mí milovaní, kteří v rámci limba obdrželi nové identity, se stali vědomou součástí našeho Týmu a velmi se těší na život v hojnosti rajských světů Pravého a v následujícím cyklu času už jediného Stvoření. Vzhledem k tomu, že svatý František byl milovníkem zvířat, přispěla jeho konverze i k pomoci kolektivním vědomím různých druhů nesentientních, tj. nesebeuvědomělých entit – především zvířat. Tuto pomoc podtrhla i skutečnost, že v posledních dnech pobytu v Itálii trávila Janička v Marcelli čas na tzv. psí pláži, která byla o poznání klidnější než jiné pláže. Tato byla specifická tím, že na ní měli přístup i domácí mazlíčci rekreantů. Psí pláž byla zároveň jediným místem, kde se 24. srpna sešlo všech 27 příslušníků Mise Boží Rodiny, kteří jinak obvykle trávili svůj čas u moře v menších skupinkách na území svých „domovských“ městeček.

Po návštěvě Assisi se Moje výprava vydala na zalesněnou apeninskou horu Monte Subasio, kde František často přebýval a zdejší jeskyni, okolo níž vznikl klášter, si vybral za svou noclehárnu. Místo, kde na tvrdém kamenném podloží spával, je dodnes zachováno. Touto návštěvou na fyzické úrovni bylo završeno přinesení pravé Boží energie do všech potřebných míst spojených nejen s řádem františkánů. Při cestě z regionu Umbrie do přímořského regionu Marche, kde se nachází Sirolo, Numana a Marcelli, uskutečnili výletníci ještě jednu zastávku, a to ve městě Loreto, kde ještě naposledy v rámci svého pobytu v Itálii navštívili interiér římskokatolického svatostánku, v němž si ženy musely zahalovat odkrytá ramena. Stejně tomu bylo i v Assisi. Při této příležitosti tak skrze nitra Mých představitelů došlo k připomenutí, že Já, Pán Ježíš Kristus Boží Rodina na území pozitivního stavu nikomu nedávám takováto či jiná omezení, která negativní stav ukládá bytostem na planetě Nula i jinde v antivesmíru. Zahalování různých částí těl dle určitých konvencí nemá nic společného se svobodou v Pravém Stvoření. Nositelé ženského i mužského principu nejsou v rajských světech nijak pošlapáváni a svazováni. Svůj tvořivý potenciál rozvíjejí naplno a zušlechťují svou pravou přirozenost, rostoucí do duchovní krásy. Návštěvou Loreta i dalších míst spojených s římskokatolickou konfesí bylo na příslušných místech pekel skrze ideje Nového Zjevení rovněž dáno sentientním entitám na vědomí, že nepotřebují bohoslužeb a jiných rituálů ke spojení se s Bohem, ani nemusejí vyhledávat vnější prostředníky. K navázání kontaktu s pravým Zdrojem života totiž vede rozhodnutí v srdci, protkané čistými a dobrými úmysly, zbavenými strachu a sebepodceňování.

Zprzněná kondice obou principů se na planetě Nula projevuje na nepřeberné množství způsobů v závislosti na historických, kulturních a socioekonomických podmínkách dané země, vyplývajících z toho, na jakou oblast zóny vymístění je její území napojeno a co má kolektivní vědomí určitého státu v plánu zobrazit uvnitř domény negativního stavu. Italská mentalita je zajímavou směsicí zahrnující aspekty většinového sepjetí s římskokatolickou vírou, do nichž jsou na druhou stranu přimíchány aspekty zvýšené temperamentnosti, emocionálnosti, energičnosti, rychlosti a překotnosti, ale také je v této mentalitě patrný důraz na zevnějšnosti ve snaze zalíbit se druhým a posilovat své soupeřivé a porovnávající ego, které v různých situacích cítí žárlivost, dotčenost, zraněnost apod. Tato směs elementů, do nichž jsou zapojeny kromě mnoha jiného třeba aspekty liberální výchovy, společenskosti, veselosti a pohostinnosti, utváří různým a individuálním způsobem charakter všech oblastí života Italů včetně mezilidských vztahů v kontextu přátelství, partnerství, rodiny i pracoviště. Systém hodnot vyznávaných příslušníky tohoto národa a způsob jejich života velmi zásadně obohacuje poznání Multivesmíru o podstatě typické lidské existence, ať už je v jednotlivých poučných záležitostech zahrnuto více negativních či více pozitivních aspektů. Žádný národ na planetě Nula totiž nezobrazuje pouze černé nebo jen striktně bílé záležitosti vzhledem k tomu, jakou duchovní pozici tato planeta mezi záporným a kladným stavem Stvoření zastává. V každé společnosti na úrovni jednotlivců i celých států se dá najít mnoho dobrého, ale pochopitelně i řada špatného. To ze záporného spektra pochopitelně převažuje v důsledku umístění hrubohmotného světa, spadajícího na okraj temného panství, do jehož hlubších sfér se propadne ta část lidstva, která si prozatím nezvolí život na Nové Zemi. Já, Pán Ježíš Kristus Boží Rodina jsem vděčný všem kolektivním vědomím národů hrubohmotného světa za to, že se jejich sentientní příslušníci, jejichž energiemi a zkušenostmi jsou tato vědomí tvořena, rozhodli zakusit z první ruky různé druhy zkušeností, díky nimž se už nikdy více nebude muset opakovat experiment dávající odpověď na otázku, jak by vypadal život bez Boha. Na tomto místě proto děkuji i milované Itálii za vše, čím v průběhu odvíjení svého příběhu přispívá k budoucímu nastolení plnosti pozitivního stavu. Těším se, až přivítám i toho posledního Itala a poslední Italku ve své náruči a začlením je do svého Království, v němž už nebudou přítomny pozemské národy, neboť ty příslušejí starému cyklu času. V nekonečné éře všeobjímající Lásky nebude mít místa nic staré.

Uskutečněním cesty vybraných členů Mise Boží Rodiny do Itálie a zakušením individuálních zkušeností, které měl každý z nich v plánu své duše poznat, poznalo kolektivní vědomí tohoto jihoevropského národa, jak v praxi vypadá správný přístup k Pánu Ježíši Kristu Boží Rodině, pakliže dotyčný přicestoval na Apeninský poloostrov jako Můj právoplatný představitel, žijící bez ohledu na svou přidruženou zátěž v souladu s Láskou. Zainteresované bytosti na různých úrovních Multivesmíru, zdaleka nejen ty přímo spjaté s kolektivním vědomím Itálie, měly možnost skrze srdce Mých reprezentantů poznat, kým Já jsem a jakými konkrétními způsoby se v různých situacích projevuje síla nejen zmiňované Boží Lásky, ale i k ní se vážící Moudrosti, Soucitu, Milosrdenství a Odpuštění, bez něhož by nebylo možné eliminovat negativní stav. Přebíráním souborů všemožných aspektů, plynoucích z energií navštívených míst a italského národa jako takového, byli Moji představitelé a spolupracovníci vystaveni pestré škále pocitů a vibračních rozpoložení, plynoucích z vnitřních i vnějších faktorů. Mnohdy byli postaveni před určitý problém nebo se dostali do výměny názorů. Snahou řešit tyto problémy ve většině případů na bázi aplikace znalostí Nového Zjevení v ochotě řešit je buď průběžně, či je vyřešit najednou kumulativně, a také sdílením svých myšlenkových pochodů, preferencí a postojů navenek při působící duchovní zátěži, avšak s přetrvávajícím ukotvením Mých představitelů ve světle Božích Přirozeností – nehledě na aktuální míru útoků ze strany negativního stavu, kterou zakoušeli – se díky jejich zosobněným příkladům velmi významně pomohlo nesčetnému množství sentientních entit. Reprezentanti pravého Boha, pravé Bohyně v kontextu specifického duchovního klimatu Itálie ukázali, jak vypadá pravá, čistá a ničím nepodmiňovaná víra v jediného skutečného a věčného Rodiče všech bytostí, jaké pozitivní důsledky přináší jejich ryzí duchovní vědoucnost a jejich hluboká důvěra v dokonalý Boží plán, a jakými konkrétními způsoby se překonávají nástrahy kladené jim do cesty stavem zel a nepravd, při nichž Moji drazí pomocníci inkarnovaní na planetě Nula rozpouštějí v součinnosti s ostatními zosobňovateli Lásky obrovské množství negativních aspektů, jež po úplném očištění poslouží k novému tvůrčímu úsilí. Bytosti tedy skrze Mé představitele a do určité míry i prostřednictvím Mých spolupracovníků dostali odpověď na to, jak se žije na vlnách pravé duchovnosti, jak vypadá správný vztah k jedinému Zdroji života, k druhým i k sobě samým, jak se projevuje skutečná duchovní Láska a jakým způsobem lze pod niterným vedením a ochranou ustát různé podoby niterného, vnitřního i vnějšího martýria, z něhož je jedinec schopen v sepjetí se Mnou v pravý čas vždycky vybřednout, čímž se opětovně dostává do příznivých vibrací, nadhledu a stability. Boží vyslanci na Apeninském poloostrově manifestovali, v čem spočívá podstata pozitivních hodnot, na jejichž vlnách se mohou lidé dobré vůle i jakékoliv jiné, takto zaměřené sentientní entity dostat do věčného života v pozitivním stavu, na jehož území se budou moci tyto hodnoty společně se svými nositeli nerušeně rozvíjet.

Převážná část členů výpravy v podmínkách hustého duchovního klimatu v plné šíři ukázala – buďto průběžně, anebo s časovým odstupem po zpracování různorodých rolí a z nich vyplývajících uvědomění – že vítězí nikoliv povrchnost, přetvářka a faleš, nýbrž srdečnost, upřímnost a pravdivost. Tak byla otevřena sentientním entitám další cesta do limba, na níž mohou při následování poskytnutých příkladů vyřešit spory, které měly s jinými jedinci, napravit pokřivené vztahy, jež bytosti v lidských tělech udržovaly v oblasti zmiňovaného přátelství, partnerství, rodiny i pracoviště během svého pobytu na planetě Nula, respektive kterým byly či jsou vystaveny v příslušných peklech i po odchodu z hrubohmotného světa. Se zpřístupněním vlastního nitra mohou nyní odejít za nehynoucím světlem další skupiny mužů a žen, stávajících se vědomými Božími dětmi, které se pohrouží do klidu, míru, rozvahy, harmonie a uvolnění. Navždy tak za sebou zanechají své nepříjemné ego a vůbec celou svou starou povahu, obnášející například prudkost, ráznost, panovačnost, hlučnost, narcismus, velikášství, lpění na vnějších faktorech své existence, ale i cokoliv jiného, s čím se v rámci ztvárněné role na území negativního stavu tyto bytosti potýkaly. Objeví v sobě své dary a talenty, krásné a jedinečné, darované Mnou, Pánem Ježíšem Kristem Boží Rodinou, které si nezadají s ničím, co mělo jejich typické lidské „Já“ přidáno do vínku ze strany zel a nepravd, nebo čím byl obdařen jejich duch se svou duší během pobytu v antivesmíru. Už nikdy se nebudou chtít vrátit do toho, co poznaly předtím, neboť kdokoliv překročí práh limba a pravých rajských světů, nic ho netáhne stát se znovu součástí bezbožného způsobu bytí, které tak jako tak dochází ke svému konci. Všechny „vymoženosti“ zóny vymístění se každé sentientní entitě jednou omrzí, a to v momentě počátku jejího návratu ke Mně. I ti, kdo se nyní vyžívají v zevnějšnostech a své ego postavili na piedestal, při své cestě z pekel ven poznají a v limbu již naplno pochopí, že návrat k niternostem, z jejichž podstaty budou v pozitivním stavu fungovat a při tom navazovat a rozvíjet vztahy s ostatními, je ta nejlepší koncepce života, v jakém se ocitli, aby mohli být už napořád šťastní. Hrubost a tvrdost ve viditelné i maskované podobě se stane neznámým pojmem, kdežto jemnocit bude součástí všech vazeb mezi obyvateli nového věku, které nebudou nikterak limitující, ale naopak budou garantem svobody každé sebeuvědomělé součástky Multivesmíru. Tato volnost bude naplňovat i partnerské vztahy mezi muži a ženami, ve kterých nikdo nebude povyšován ani pošlapáván. Vzájemná Láska už nebude žádným způsobem vystavena tradicím, dogmatům a představám typické lidské éry, jelikož pravé lidstvo bude žít v plném souladu s duchovností nadělenou Pánem Ježíšem Kristem Boží Rodinou, který/která si přeje pro všechny jen to nejlepší. Je opravdu na co se těšit.

Jak se postupně přibližujeme k závěru tohoto Sdělení, přišel čas shrnout duchovní optikou vybrané záležitosti historického vývoje Apeninského poloostrova, abych vám na příkladu jednoho konkrétního územního celku poodhalil podstatu zásahů negativních entit do vývoje lidstva. Za účelem budoucího rozšíření vlivů z této oblasti dále do Evropy a potažmo i na jiné kontinenty vyvinuli Pseudotvůrci značné úsilí pro vytvoření Římské říše, která si postupujícím časem podmanila rozsáhlá území, na severozápadě sahající až do dnešní Anglie. Říše, ustanovená sjednocením různých italických kmenů, se tímto způsobem na fyzické úrovni propojila s budoucím mocenským centrem světových elit, kde založila Londýn. Něco takového bylo výsledkem posunů dějících se v příslušných oblastech zóny vymístění a planety Nula, v jejichž rámci se negativní stav připravoval na budoucí rozkvět typické lidské éry, jejíž příběh začal poté, co současná lidská rasa osídlila hrubohmotnou realitu tohoto světa po zahlazení stop po předchozích vysoce vyspělých civilizacích. Vývoj skrytých, velmi dávných dějin planety Nula před příchodem současného typu lidské rasy nelze mapovat lineárně a na základě běžných pozemských metod současného poznání, jejichž provedení už od samého základu vylučuje nalezení takového relevantního výsledku, který by byl v souladu s tím, jak se věci doopravdy staly. Existují pouze výjimky lidí, kteří dokáží nějakými způsoby poodhalit mlžný závoj negativního stavu, nicméně i v tomto případě jde pouze o nepatrné střípky poznání s absencí pravé duchovní hodnoty, která může působit jedině tehdy, když je na danou problematiku nazíráno prostřednictvím Nového Zjevení. Avšak kolik z tzv. vědců v hrubohmotné realitě má tento nástroj k dispozici a kolik jedinců se s ním ztotožňuje? Praktikanti Božího Slova, které je jimi uváděno do života, tak jako jediní na styčném místě negativního a pozitivního stavu disponují Pravdou o minulém i budoucím vývoji lidstva a Multivesmíru, aniž by k tomu museli používat vědecké principy, které jsou z hlediska pravé duchovnosti slepou uličkou bádání.

Samotný úpadek Římské říše, jehož hlavní příčinou bylo odebrání velké části schopností Pseudotvůrců poté, co jsem je separoval od vládnoucích pozic, posléze vytvořilo podmínky pro postupnou dezintegraci prostoru a vznik nových státních útvarů, z nichž vzešly nové politické, sociokulturní a ekonomické koncepce. Ať už byly v opozici starému Římu, nebo se na něj snažily z větší či menší části navázat, otisk esence kdysi mocné říše byl do nich vetkán v každém případě, a to na základě působení řady souvislostí panujících na duchovní, zprostředkující i fyzické úrovni. Něco takového bylo součástí plánu Pseudotvůrců k tomu, aby jejich odkaz v různých podobách pokračoval dál i za jejich osobní nepřítomnosti na planetě Nula. Na její jednotlivé části v průběhu celých dějin, před i po jejich stažení z tohoto světa, aplikovali pestrou škálu ovládacích metod, vždy uzpůsobených jednak duchovnímu klimatu kolektivního vědomí určitého společenství, ale též ušitých na míru zprostředkujícím faktorům jeho jsoucna a bytí a rovněž adaptovaných na fyzické podmínky jeho rozvoje. Římský stát nemohl být tím jediným nejdůležitějším za celé dějiny typické lidské éry, když běh událostí nestál a nepadal pouze na jednom útvaru, nicméně ve společné mozaice všech existujících říší zaujímal a v rámci svého odkazu nadále zaujímá specificky významné postavení, přispívající k zobrazení podstaty negativního stavu v celé plejádě aspektů, jejichž míra převyšuje většinu jiných historických celků. Souhrnem projevených aspektů na všech úrovních planety Nula a zóny vymístění se Stvoření rychleji posouvá do bodu všeuniverzálního překročení v podobě spuštění plnosti pozitivního stavu, na čemž mají podíl všechny historické i současné státy a jejich společenství.

Cenný odkaz z období starověku byl ve středověkých podmínkách příčinou kulturního prvenství především severní části Apeninského poloostrova. Území bylo po rozpadu někdejší říše na dlouhá staletí rozdrobeno na menší útvary, z nichž vynikal především Papežský stát a několik republik – především Benátská, Janovská, Pisánská, ale i další. Duchovní esence proudící sem ze zóny vymístění určila tomuto území roli jakéhosi zdroje a rozvaděče energie pro velkou část planetárního dějství zobrazujícího svůj příběh v různých částech tehdejšího tzv. křesťanského světa. Ten se dostával do střetu zejména se svým islámským rivalem, avšak jeho jednotlivé části průběžně soupeřily i mezi sebou. Z těchto sporů získávala pekla poskytnutou energii v zúročené formě nazpět, načež ji opět investovala do rozvoje svého planetárního experimentu na základě známého principu „rozděl a panuj“. S postupujícím časem však byla pekla nucena tyto energie stále více recyklovat. Tato recyklace se naplno projevila v kontextu tehdejších podmínek v podobě renesance, svou podstatou se navracející k antickým kořenům. Došlo tak k dalšímu příkladnému ideovému rozporu na základě výše uvedeného ovládacího principu, kdy se temným mocnostem podařilo vedle stále dogmatičtější římskokatolické církve dosáhnout velmi úspěšného rozkvětu koncepce zaměřené na hodnoty lidského vzdělání a s tím souvisejícího vědění a dalších ctností. Jelikož to byly ideje vzešlé ze zóny vymístění, i v tomto případě šlo poněkud nepřekvapivě o pseudoduchovní vývojovou linku pozemšťanů, jak tomu bylo a je i u všech ostatních směrů, které jsou do posledního zaměřeny na zevnějšnosti, z nichž vycházejí a o něž se opírají. Je jedno, zdali jde o římskokatolickou církev či jinou konfesi, zda jde o „lidskou“ renesanci nebo v opozici později vzniklé „oduševnělé“ baroko apod. Dosaďte si cokoliv z dlouhého seznamu. Všechny tyto proudy a tendence jsou z dílny negativního stavu, který jejich ukotvováním, rozšiřováním, bouráním, nahrazováním a modifikováním v průběhu celých typických lidských dějin sleduje určité záměry. Není záměrem se zde zabývat jejich podrobnější analýzou a byť není tento výklad ještě u konce, není ani účelné zmiňovat každou historickou fázi vývoje a směřování Apeninského poloostrova s detailnějším duchovním výkladem jejich smyslu, neboť toto poznání nedeterminuje váš duchovní růst. Uvedené informace zmiňuji především proto, abych ve vybraných souvislostech uvedl do vaší pozornosti samotný fakt o rozporuplnosti projevů negativního stavu, který je vším, jen ne něčím, na čem lze vybudovat věčný život ve štěstí, radosti a hojnosti, v plnosti Lásky, která vylučuje jakékoliv nesváry mezi sentientními entitami a zabraňuje vzájemnému nepochopení, odcizení, pnutí a škodolibosti. V novém cyklu času se srdce každé bytosti bude honosit čistotou záměrů v jejich celistvé úplnosti. Už nic neztlumí záři překrásných niterných podstat Božích dětí.

O vybraných záležitostech spojených s minulostí hovořím také proto, abych vám mohl připomenout, že ačkoliv v dějinách planety Nula střídá jedna absurdnost druhou, přes to všechno mám experiment padlých duší pod kontrolou a není žádné oblasti v plánu Pseudotvůrců, Renegátů a Datasystému samotného, která by nespadala do Mého vše-přesahujícího plánu spásy, jenž mám s každým jedincem, který dobrovolně souhlasil ponořit se do sféry temného panství, z něhož bude včas vyveden. V novém cyklu času nebude život ani tragédií, ani komedií, nýbrž radostnou a jedinou jsoucí skutečností, darovanou všem sentientním entitám Mnou, Pánem Ježíšem Kristem Boží Rodinou. Společně se o náš Multivesmír budeme starat a podílet se na jeho věčném růstu k celkům, jejichž charakter se bude stále více přibližovat Božímu absolutnu, aniž by ho někdo někdy dosáhl. Nikomu nebudou stavěny pomníky na piedestalu, neboť všichni si budou naprosto rovni v nebeském společenství, kde nikdo není otevřeně či skrytě fanaticky zbožňován, nebo otevřeně či skrytě nenáviděn. Každý bude milován takový, jaký je, a bude se setkávat s přirozenou a ze srdce jdoucí úctou druhých bytostí, a to proto, že je jedinečným nositelem souboru vybraných absolutních Božích aspektů v relativní podobě a nedílnou součástí Stvoření, které bude takovým jedincem neustále obohacováno každým krokem jeho tvůrčího života. Tak, jako sentientní entity milují Mě, budou podobně milovat i přítomnost Pána Ježíše Krista Boží Rodiny v druhých. Niterná podstata každého z vás je v Mých očích naprosto dokonalým skvostem, a Já se velmi těším na to, až budete poznávat tyto skvosty bez omezování negativním stavem i ve vašich bližních, s nimiž budete v pozitivním stavu vcházet do bohatých a pokaždé neopakovatelných interakcí, které vám i jiným bytostem budou způsobovat nesmírnou radost, hluboké štěstí a úžasné povznesení, posouvající vás všechny stále vpřed.

O území dnešní Itálie bojovaly mnohé mocnosti ve snaze zajistit si, respektive posílit své postavení. Apeninský poloostrov se v minulých staletích snažily vzít do svého područí Francie a Španělsko, posléze i Rakousko. Tyto říše dosáhly či nedosáhly v jednotlivých oblastech svých cílů v závislosti na tom, jaká koncepce plánu Pseudotvůrců se prosadila. Pakliže snaha určitého státu zasáhnout do dění v Itálii vyhovovala potřebám negativního stavu, dostala taková země prostředky k tomu, aby byla ve svých výbojích úspěšná. Jestliže na druhou stranu nějaká země bránila určitému způsobu manifestace experimentu, nedostala takovou energii ze zóny vymístění, která by jí umožnila v určitém podniku zvítězit, respektive po určitém čase byla tomuto státu přízeň ze strany pekel odepřena v podobě zastavení energetické dotace. Machinace „za scénou“, na nichž je negativní stav postaven, se v různých podobách projevovaly napříč celými dějinami planety Nula. Jedním z projevů takových machinací „na scéně“ byl mocenský pád dlouhých zástupů vůdců svých zemí, demontáž politických systémů i zánik celých císařství, království, knížectví, republik a jiných zřízení, přetrvávajících vždy jen po takovou dobu, která negativnímu stavu vyhovuje. Přesto není umožněno temným silám úplně všechno, neboť dějství odehrávající se na styčném bodě mezi negativním a pozitivním stavem i v celém antivesmíru probíhá v určitých mantinelech, stanovených mezi Mnou a všemi účastníky tohoto experimentu před jeho započetím. Moje Božská Prozřetelnost se vždy postarala o to, aby ujednaný scénář, s nímž všichni dobrovolně souhlasili, nevybočoval z Mého dokonalého plánu. Tato Prozřetelnost bude působit i v době dočasného vítězství zel a nepravd na planetě Nula. Ani tehdy se nic nevymkne Mojí kontrole, jak by si sentientní entity stojící v opozici Lásce vehementně přály. Tatáž Božská kontrola zajistí, že bytosti brojící vůči pozitivnímu řádu Stvoření klidně až do samotného „spadnutí opony“, budou spaseny a navráceny do věčného života, aniž by přišly k nějaké trvalé duchovní újmě. Stanou se ničím nezatíženými dušemi, jež rozvážou svůj svazek s minulostí v peklech a obdrží novou identitu, která už nebude mít nic společného s jejich předešlou rolí.

Vývoj ke vzniku sjednocené Itálie akceleroval v první polovině 19. století, kdy za sebou měl Apeninský poloostrov zkušenost s nadvládou napoleonské Francie, která vytvořila třídu vzdělané italské inteligence, umožnila Italům zapojení do politického rozhodování, a tudíž přispěla ke vzniku veřejného mínění. Napoleon svou činností tedy nevědomky položil základy národního uvědomění Italů, které předtím chybělo v důsledku silného regionálního cítění jednotlivých částí roztříštěného území, jejichž obyvatelé se dorozumívali svými dialekty a italštinu běžně nepoužívali. Tento jazyk se však začal společně se zárodky nacionálního cítění rozvíjet právě během období působení francouzského vojevůdce a panovníka, jehož loutkovodiči dobře věděli, kam uskutečněné kroky ve střednědobém i dlouhodobém horizontu povedou. Plán Pseudotvůrců pro druhou polovinu 19. století mimo jiné spočíval ve sjednocení menších státních útvarů do větších celků, jak jsme tomu byli svědky nejen u Itálie, ale i v německém prostoru, z jehož rozdrobeného území vzešlo jednotné Německé císařství (1871). Cesta ke sjednocení Itálie, ale i k modifikaci jiných států vedla přes různé tajné i viditelné instituce správců planety Nula. Elity vybíraly různé osobnosti podílející se na krocích vedoucích k tomuto cíli, zatímco pojednávaný prostor čelil během krystalizace jednotlivých složek tohoto procesu četným tezím a antitezím, tlakům a protitlakům, z nichž vzešla – jako mnohokrát v dějinách – syntéza vedoucí k nastolení nového řádu. Tak se postupně rozvinulo hnutí risorgimento, usilující o vytvoření jednotného italského národního státu s vyloučením nadvlády cizích mocností, především Rakouska, které dostalo pod svůj vliv velkou část Apeninského poloostrova po skončení napoleonských válek (1815), aby obnovilo staré pořádky. Střet teze a antiteze tak spočíval v tom, že na jedné straně zde byly nové ideje přinesené Napoleonem a na straně druhé zde byl nastolen stav panující před válkou.

Risorgimento nejprve podnikalo revoluce s vyloučením lidových vrstev, neboť Pseudotvůrci nechtěli odstranit stávající zřízení předtím, než v obyvatelstvu hlouběji zakotví myšlenka italského národního uvědomění a sounáležitosti. Teprve po roce 1830 začalo risorgimento nabývat masovější podoby, když se začala odvíjet role sjednocovacích procesů pod záštitou Giuseppe Mazziniho, ale i dalších mužů, jako byl například Massimo d’Azeglio, Vincenzo Gioberti, Cesare Balbo a další. Právě konstitučně-monarchistický směr udávaný těmito postavami nakonec převážil nad republikánskou cestou Mazziniho. Při zapojení ostatních zainteresovaných států a jejich lídrů, tedy kombinací řady faktorů, mezi nimiž se ve viditelném spektru nejvíce vyjímaly války a následná diplomatická jednání, z pohledu Pseudotvůrců s již předem určeným výsledkem, pak začalo risorgimento vrcholit. Na vítězství Sardinsko-piemontského království s podporou Francie, k jehož podpoře se připojovalo proti Rakousku stále více států Apeninského poloostrova, navázala aktivita revolucionáře Giuseppe Garibaldiho, jemuž byla propůjčena vojenská moc, nikoliv ale moc politická, náležející osobě sardinsko-piemontského krále Viktora Emanuela II. a premiéra Camillo Benso Cavoura. Garibaldi byl řídícími složkami vybrán jako prostředek k tomu, aby se do sjednocovacího procesu zapojila i jižní část Apeninského poloostrova. Poté, co tento revolucionář dobyl Sicílii a Neapol, odkud se musela stáhnout z pohledu Italů cizí Bourbonská dynastie, otevřela se cesta k vyhlášení Italského království (18. března 1861), do jehož čela byl dosazen stávají sardinsko-piemontský král a premiérem se stal Cavour. Aby byly politické manévry elit podepřeny souhlasem lidu, jenž za uplynulá desetiletí dospěl k požadovanému stupni národního uvědomění, byla v oblastech podléhajících sjednocení uskutečněna lidová referenda.

Vyvrcholením risorgimenta byly roky 1866 a 1870. V prvně uvedeném roce Itálie anektovala region Benátska, vlastněný do té doby stále Rakouskem. Ve druhém zmíněném roce byl do Itálie včleněn Řím (nové hlavní město po Turínu a Florencii) společně s Papežským státem, který se rozprostíral i na území, které v roce 2023 navštívili členové Mise Boží Rodiny. Papežovi zůstalo pouze území Vatikánu, což ovšem nic neměnilo na faktu, že římskokatolická církev zůstala autoritou pro velkou část lidstva. Do dnešních dnů disponuje obrovskou mocí a pod záštitou papeže Františka chystá půdu pro dotvoření NWO, který bude naplno spuštěn po rozdělení lidstva, kdy do hrubohmotné reality této planety provedou svůj osobní návrat falešní spasitelé pocházející z řad Pseudotvůrců, Renegátů a jejich přisluhovačů.

Italské království existovalo do roku 1946. V éře monarchie prožila Itálie zejména během světových válek velmi pohnutý úsek svých moderních dějin. V první světové válce se po počáteční neutralitě zapojila tato země do konfliktu jako spojenec Francie a Velké Británie. Entity ze zóny vymístění měly pro vstup Itálie do války mnoho důvodů, plánovaných jako vždy znatelně dopředu z pozice mimo lineární časové kontinuum. Jedním ze záměrů bylo vyvolání obecné nespokojenosti obyvatelstva poté, co válka skončí, aby došlo k radikalizaci společnosti a tím pádem i k úspěšnému uchycení fašismu. Totalitní či autoritářské režimy vyrostly jako houby po dešti v řadě evropských států, jejichž obyvatelstvo je přijímalo tím snáze, čím byla předchozí válka zničující. Vřava první světové války pomohla pro dané období odstranit z lidských myslí víru v tzv. demokracii a v pokrok lidstva ke světlým zítřkům. Namísto toho se prosadily ideje iracionálních filozofických proudů s důrazem na kolektivní potřeby a silný stát. Individualita jednotlivce byla zatlačena do pozadí.

Vývoj probíhal v každé zemi jinak. Zaměříme-li se znovu na Itálii, nespokojenost jejího lidu byla vyvolána především skutečností, že ačkoliv stála na straně vítězů, po skončení konfliktu získala za cenu statisíců padlých vojáků pouze nepříliš velká území v alpské oblasti (Tridentsko, Jižní Tyrolsko), města Terst, Gorici a Gradišku, a poté dílčí a ze strategického pohledu nevýznamné oblasti v dnešním Chorvatsku – především Istrii. Takovéto zisky byly v rozporu s původními sliby a představami domácích i některých zahraničních spojeneckých politiků. Původní spojenci na základě instrukcí z vyšších řídících míst nakonec nepřipustili, aby v podobě bezprostředního důsledku války anektovala Itálie četné oblasti ve své „zájmové sféře“ a plně tak uspokojila své imperiální ambice, které se v této zemi projevovaly již desítky let, avšak do praxe byly uvedeny jen zčásti. Zatímco koncem 19. století došlo v Africe ke kolonizaci území nazvaného poté jako Italské Somálsko, aby o něco později byla podmaněna i Eritrea, na začátku 20. století se do područí Itálie dostala z afrických států ještě Libye. O co více chtěli političtí představitelé v této expanzivní politice po válce pokračovat – především v oblasti domovského regionu Středomoří, o to větší zklamání v jejich uvažování i v myslích obyvatelstva způsobilo rozhodnutí elit tomuto vývoji zabránit, čehož důsledkem byla instalace již zmíněného fašismu. Ten se v Itálii uchytil v roce 1922, kdy se k moci dostal Benito Mussolini, pozdější spojenec Adolfa Hitlera v druhé světové válce. Fašismus, který chtěl v novém hávu obnovit slávu starého Říma na bázi kolektivistické civilizace a jehož spojencem byl na základě Lateránských smluv také papež, vyrostl na základě i dalších působících faktorů. Nešlo pouze o ztrátu víry v dosavadní hodnoty a neuspokojené imperiální ambice, ale i o hroutící se italské hospodářství, které je z pohledu elit jedním z velmi mocných prostředků pro ovládání celých mas. Periodicky se opakující ekonomické krize, lokální i globální, velmi napomáhají formovat smýšlení a náladu společnosti založené na penězích a usměrňují její vývoj směrem ke konečnému nastolení NWO.

Bytosti ze zóny vymístění osnující toto divadlo potřebovaly Itálii za spojence Německa v druhé světové válce kromě celé plejády jiných důvodů proto, aby určitý druh pseudoduchovní síly, kterou oblast Apeninského poloostrova specifickým způsobem přivádí do Evropy i do okolního světa ze zóny vymístění, dodala nacistickému Německu takový energetický náboj, jenž mohl tento stát zužitkovat k rychlému zbrojení a k eskalaci mezinárodního napětí v krátkém čase. Tím se vytvořily podmínky pro další, tentokrát ještě více zničující konflikt. Část oné pseudoduchovní síly, vyvěrající z nepravé duchovní sféry Itálie, si tato středomořská země nechala pochopitelně i pro sebe. Mussoliniho postavení se díky tomu upevnilo a Itálie dostala zelenou ke vstupu do vojenského střetu po boku svého mocnějšího „bratra“. Ještě předtím, než začali Italové bojovat na mnohých frontách, fašistický režim si podmanil Albánii a Etiopii. K těmto územím pak s nepříliš zásadní mírou úspěchu přidával i další oblasti v rámci vojenských operací, vedených už v kontextu samotné druhé světové války. V bezmála šest let trvajícím mezinárodním násilí byla Itálie společně s Německem elitami obětována v zájmu nastolení nových globálních poměrů, jež se na planetu Nula snesly po porážce nacismu a fašismu v roce 1945, aby usměrňovaly její vývoj až do začátku 90. let 20. století, kdy bylo v souvislosti s naplánovaným rozpadem Sovětského svazu ukončeno mocenské soupeření bipolárního světa rozděleného na Západ a Východ. Loutky na nižších úrovních, například v podobě politických a vojenských vůdců působících „na scéně“, nebyly s plánem konečné porážky Itálie, Německa a Japonska pochopitelně dopředu seznámeny, aby svým mocipánům posloužily požadovaným způsobem a po splnění svého úkolu mohly být odvolány a vyměněny, čehož je exemplárním příklad i samotný Mussolini. Ten byl odstaven od moci a vsazen do italské, tedy domácí internace poté, co v roce 1943 provedli Spojenci pod vedením USA a Velké Británie vylodění na Sicílii, po čemž dostali pod svou kontrolu i další jihoitalské oblasti. Zatímco král Viktor Emanuel III. podepsal se Spojenci brzy nato příměří, Mussolini byl zanedlouho osvobozen Němci, když podnikli na sever a střed Itálie invazi a vzali ji do svého područí. Životní dráha Mussoliniho na planetě Nula se pak završila na konci dubna 1945, kdy zároveň padl fašistický režim ve zbývajících částech Itálie. Výsledek několikaletého konfliktu odebral státu neitalská území a určil mu hranice, které má dodnes. Nově ustanovená republika začala po válce psát další kapitoly svého dějinného příběhu, jehož součástí se v létě roku 2023 stala i fyzická návštěva vybraných příslušníků Týmu Boží Rodiny.

Události, které nastaly v souvislosti s první a druhou světovou válkou, spadají do rámce urychlené přípravy Pseudotvůrců a Renegátů pro plné zavedení NWO, který je v různých dějinných etapách pozemského lidstva krok za krokem budován za použití různých politických, ideologických, hospodářských a jiných koncepcí. Nasouvání celoplanetární totality v současnosti nezpomaluje, jak se někteří mohou domnívat, nýbrž nadále akceleruje za přihlížení nic netušící masy pozemšťanů. Změnily se pouze metody tohoto nasouvání, které prošly v porovnání s minulými dekádami proměnou, jejich pekelná podstata však zůstává stejná. Zde, na konci shrnutí dějin Itálie duchovní optikou, je vhodné znovu připomenout, že ačkoliv jsou události dějící se na planetě Nula a jinde v zóně vymístění řízeny mocnostmi negativního stavu s Datasystémem v čele, veškeré dějství podléhá dohledu Mojí Prozřetelnosti a neděje se v něm nic, co by odporovalo dobrovolnému souhlasu sentientních entit účastnit se experimentu s negativním stavem. Ten není Mým dílem, avšak je předpokladem k tomu, aby mohla být po jeho ukončení spuštěna plnost života v Lásce, kterou budou relativní bytosti zkušenostně zažívat poté, co se Multivesmíru dostane důkladného poučení o tom, jaký život si nikdy nevolit. Pokud by k poučení nedošlo, žádná sentientní entita by nebyla schopna absorbovat duchovní kvalitu nového jsoucna a bytí, které se do celého Stvoření rozšíří po odstranění veškerých zel a nepravd. Na tom, že všichni do jednoho budou zakoušet ničím neomezovanou radost, mají velkou zásluhu právě i ti, kteří nějakým způsobem hýbali nebo stále hýbají dějinami planety Nula i pekel jako takových. Já, Pán Ježíš Kristus Boží Rodina každému z nich odpouštím a těším se, až Boží Milosrdenství přijme i ta poslední bytost. Tak, jak ke svým dětem přistupuji Já, nehledě na charakter jejich minulých či stále přetrvávajících rolí, můžete přistupovat k těmto duším i vy. Budete-li na ně nahlížet skrze Nové Zjevení a používat v praxi principy toho, co vám sděluji v Božím Slově, velmi citelně tím přispějete ke spáse mnohých.

Léto roku 2023 bylo velmi bohaté na události, které opět citelně přiblížily konec negativního stavu. Ještě několik dní před nastoupením astronomického podzimu absolvovala Janička s několika představiteli cestu na východ Slovenska. Návštěvou obce Žakovce, Pieninského národního parku na slovensko-polském pomezí a následným výletem do Košic byl v tomto kraji zesílen vliv energií přicházejících z lůna Mojí Nové a Nejnovější Přirozenosti. Tyto energie budou v tomto i v dalších obdobích do rozdělení lidstva sloužit ke snazšímu duchovnímu procitání bytostí spjatých s uvedeným regionem. Budou též pomáhat ve snazším šíření Božího Slova na fyzické úrovni po spuštění naší Mise z Nové Země, kdy se budu osobně setkávat s mnohými spřízněnými dušemi, pochopitelně i s těmi z východního Slovenska. Zde je koncentrace aktivně spolupracujících Božích představitelů z různých duchovních důvodů prozatím mizivá, jejich počet však v budoucnu poroste v souvislosti se změnami, které se do srdcí připravených jedinců snesou po plném dokončení procesu propojování nebe se zemí v podobě převibrování Bohyně. Návštěva východního Slovenska také završila podstatnou část očišťování katolicismu a mariánského kultu, který je velmi silný nejen v Itálii, ale právě i v Polsku a na Slovensku. Skrze návštěvu Pána Ježíše Krista Boží Rodiny v lidském těle na daných územích se urychlila cesta vedoucí ke spáse nakonec všech příslušníků těchto národů, kteří se dříve či později, nejdéle však do konce cyklu času seznámí s Mojí pravou podstatou a odvrhnou pseudoduchovní koncepce, je jedno, zda spojené s uctíváním Panny Marie a pokrouceným vnímám Ježíšova odkazu, nebo s vírou v cokoliv jiného včetně materialismu. Více informací k uvedené cestě naleznete ve Sdělení s názvem „Mariánský kult“ z 22. září 2023.

Děkuji všem, kteří jste se podíleli a v řadě ohledů stále podílíte na duchovní práci spojené s výpravou do Itálie. Výsledky našeho společného úsilí přinášejí úžasné plody. Energetická stopa, kterou jste nejen na pobřeží Jaderského moře zanechali, nezmizí, nýbrž přetrvá až do skončení tohoto experimentu, aby pomáhala tak, jak je aktuálně potřeba. Až se účel experimentu naplní, začne se ve jsoucnu a bytí zcela nová kapitola nekonečného příběhu Multivesmíru, jež se bude zcela odlišovat od té současné.

Přeji vám jen to nejlepší na vaší cestě Domů.

Velmi vás všechny miluji.

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS BOŽÍ RODINA | 19. 10. 2023

MISE BOŽÍ RODINY V ITÁLII(ČÁST 1/2)

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT