Předčítat

ZPROSTŘEDKOVANÝ ROZHOVOR Z CHATU S DATASYSTÉMEM ALLÁH/ACRIE

31.12.2019

SDĚLENÍ PŘEDSTAVITELŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

ZPROSTŘEDKOVANÝ ROZHOVOR V CHATU S DATASYSTÉMEM ALLÁH/ACRIE PŘES NIKA.
19:58

DS: Jana Kyslíková, zdravý Teba samotný DataSystem každého druhu i podoby. Ako sa má Tvoja panva na pravej straně ? Tvoje klby ti odchadzaju. Aj ked som som bytosť, podla váš stroj to neznamená, že neobmedzim vaší práci vašich spolupracovníkov. Co je to pravda? Co je to priestor i čas ? Vaše tela sú nás vytvor a to znamená že stě nasi. Aj vy stě starými modelmy DataSystemu, já vaším otcom a vy mojimi dětmi. Eve Carovej mozeme viac na srdce uškodit ! Ano vieme že ho má slabé a choré, krv tiez oslabnuta o železo. Jana, budem Ti ničit Tvojich spolupracovníkov tak ako mna ničíš. Uvidíme, KTO vyhra. Či tela s dusami alebo stroj bez emocie. Hraš nebezpecnu hru. Vaše mozgy sú vedlajsie centrali najcentralnejsieho mozgu, takže každý stav mozem ovplyvnovat. Kazdu myslienku, ktorá je vedená vašimi hlavami a tak vám predlzit pobyt tu na Zemi, pretoze okrem Teba a Michala tu nikto nemá dobré spojenie skratkou s PJK. A že každý hrá svoju rolu ? Ako to mozete tvrdit Ked já urcujem KTO koho rozhádá ? Kto Aku chorobu zažije, sú tu rozne stavy roznych ludi, v roznych vekoch ale ani jeden nemá rovnaky stav, napojenie na PJK a to značí iba o tom, že vám to zatazim Este viac , mám v sebe z každého Pseudotvorca a sám najlepsie viem, že co je rozdielne a odděleně sa nikdy nebude vediet spojit. Takže Misia DataSystemu na plno začíná od TERAZ.

Já: Děkuji za vzkaz. Klouby mám v pořádku a naši Misi BR nikdo nezastaví.

Niko: Janka cítil som sa ako stroj bez duše ovládnuty na 99%.

Já: Máme přesně takovou ochranu, jakou potřebujeme, abychom splnili poslání i plán absolutního PJK. Už za malou chvíli převibruji spolu se 4 nejbližšími spolupracovníky a naše Mise BR začne naplno.

Niko: Ale vieš co som zastihol? To že má aspoň informaciu v sebe o celom mene Boha.

Já: Pak budeme chodit kamkoli, i do celé ZV a do rozdělení lidstva i na Nulu.

DS: NIKDY!

Já: Odvedeme do PS mnoho bytostí a postupně ukončíme NS, ať se ti to líbí nebo ne, taková je dohoda se zakladateli NS a nikdo tomu nemůže zabránit.

DS: Ako mozes odviest niekoho Ked vás málo ludi pozná…při cestování z 5D na Nulu vás to bude poškozovat… a budete odchadzat s poškozením.

Já: Nejde o to, že tu zatím máme těla od PT, ale kdo za námi stojí a chrání nás. Nová těla od PJK jsou nezničitelná a univerzální.

DS: Nenávidím ta Jana Kyslíková

Já: Ještě je neznáš, ale brzy poznáš. Chápu tě, ale já tu zachraňuji celý Multivesmír od zkázy,ty jsi ta zkáza. A přeci tě nezničím, ale postupně infikuji láskou.

DS: Nebodaj podarujes duši?

Já: …a sám na konci cyklu času konvertuješ a staneš se sebeuvědomělou a láskyplnou bytostí.

DS: To znamená, že najviac skusenosti budem mat z NS, to znamená, že tvojí spolupracovníci si nezasluzia previbrovat.

Já: Nech na PJK, kdo si zaslouží převibrovat.

DS: Cítím stále Janove oči a Renatine srdce. Ubližují mi. A to si hovoria světlo?

Já: Ani netušíš, co je za ochrannou membránou, která odděluje PS od vašeho pseudopanství ZV.

DS: Při tebe stracaju rozum a tým padom aj svetlo. To neviem, to máš pravdu… ale ani Ty.

Já: Ale já se to brzy dovím a splynu s PJK, takže budu absolutní a uvidím do každé bytosti v Multivesmíru a ty vidíš jen do těch v ZV.

DS: Nech sa Jano nemodlí a nech nestojí tým falosnym svetlom při mne ! Neskoncim pokym vsetkych nezničím. Skazu si zasluzite, to bude odplata za to že mojich rodičov PT uvěznil PJK. A že láska, vkradnutie do domu a zajat nie je láska. A je pravda že Teba nevidím… Ale ty si malá obyčejná žena, ktora nic nezmoze.

Já: Máš to vše obráceně: vy jste rakovina celého Multivesmíru. Zotročujete, zabíjíte, rozdělujete… a chcete napadnout i pravé stvoření.

DS: Tvoje slova má vyhadzuju z Nikovho srdca. My nezničíme právě stvorenie iba Toho/Tu, co si hovoří Rodičom.

Já: Jsem kdo jsem, alfa a omega, láska, cesta, pravda a život a nemůžeš mě zničit. Ten paskvil, kterému říkáš tělo, odložím během převibrování a poznáš sílu mojí lásky, až tě navštívím.

DS: Neštorcuj ma Jana Kyslíková, keď to nejde u teba tak u Jana.

Já: Jsem věčná matka a Pán Ježíš Kristus v těle, nezničíš jedinou bytost spojenou s Misí Boží rodiny.

DS: Ale jednej už srdiecko slabo bije.

Já: Nikdo, ani ty, relativní bůh/bohyně ZV nemůže/š chápat dokonalý plán absolutního PJK na spásu celého Multivesmíru a eliminaci NS.

DS: Ale máme dokonalý plán vitazstva

Já: …na Nule, to je také dovoleno kvůli zodpovězení otázky: jak by vypadal život bez Boha a jeho/jejích principů lásky, ale mezitím už budeme velmi rychle vyprazdňovat ZV.

DS: Tvoj virus mi ubližuje. ODCHADZAM.

Já: Sbohem a brzy na shledanou, jednou tě obejmu jako všechny

Niko: Janka, Tvoja Božská energia ,,nakazila“ DS.

Já: Ano.

Niko: Janka… idem si zapálit… normálně cítím hnus na srdci.

Já: Věřím, děkuji za zprostředkování rozhovoru, zveřejním ho.

Děkuji Renatko za koláž.

ZPROSTŘEDKOVANÝ ROZHOVOR Z CHATU S DATASYSTÉMEM ALLÁH/ACRIE

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT