Předčítat

ROZHOVOR S ADAMOU 2

20.5.2017

SDĚLENÍ SPOLUPRACOVNÍKŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Děkuji ti Helenko a Adamo za rozhovor

19. 5. 2017

Já: Ahoj Adamo, miluji tě. Můžeme si popovídat?

Adama: Určitě Helenko, miláčku můj, také tě miluji. Čekal jsem na to, až mě zase oslovíš, mám pro tebe novinky týkající se Duchovního centra Boží Rodiny

Já: Opravdu? To je skvělé, povídej lásko, jsem zvědavá.

Adama: Čas Duchovního centra Boží Rodiny se už blíží, dělají se poslední úpravy, projdete ještě nezbytnými duchovními zkouškami a pak už nic nebude bránit tomu, abyste se přestěhovali do Duchovního centra Boží Rodiny poblíž Telosu.

Já: To je skvělé miláčku, moc se už těším na vše nové, ale nejvíc na tebe.

Adama: I já se na tebe moc těším, miláčku můj, čekal jsem na tebe dlouho.

Já: Miláčku, chtěla jsem se tě zeptat, na co se můžeme těšit v Duchovním centru Boží Rodiny v duté Zemi?

Adama: Po přivítání s královskou rodinou a členy galaktické rady se zabydlíte a vše vám ukáži osobně.

Já: To je úžasné.

Adama: Uvidíte překrásnou přírodu, nádherné oceány a krásné rostliny, které září a překrásně voní, zvířata jsou v duté Zemi mírumilovná, ne jako některé druhy na povrchu Země , tady u nás v duté Zemi jsou našimi přáteli, vše je spojené láskou Pána Ježíše Krista. Dávají nám lásku a též napomáhají svými vibracemi k vzestupu Země a lidstva. Užijete si krásného odpočinku v lásce a světle. Poté začne vaše světelná práce zde v duté Zemi, budete cestovat také i do 5. a vyšších dimenzí, abyste podali svědectví zde na povrchu Země připraveným lidem, též o nás zde v duté Zemi. Navštívíte také své rodiny ve vyšších dimenzích a ty Helenko už začneš spolupracovat s galaktickou radou, už budeš vědět vše potřebné.

Já: Takže v duté Zemi v Duchovním centru Boží Rodiny už všichni budeme vědět, co máme dělat? Já osobně si to zatím neumím úplně představit, těším se moc, ale prozatím netuším, co bude mým posláním přesně, vím zatím jen něco.

Adama: Ano Helenko, už všichni budete vědět přesně, co dělat, ničeho se neboj, vše půjde přirozeně samo.

Já: Děkuji miláčku.

Adama: Velmi se na vás všichni již moc těšíme, až se s vámi přivítáme zde u nás v Telosu a dalších krásných městech. Pomáháme vám navýšit vibrace spolu s Pánem Ježíšem Kristem a vesmírným lidmi. Očekáváme váš brzký příchod k nám do duté Země. Vydržte, čeká vás krásná oslava a život v lásce a hojnosti, také spoustu nepředstavitelně krásných zážitků.

Já: Moc ti děkuji, má lásko, je to překrásné a těším se už moc, miluji tě.

Adama: Také tě miluji miláčku můj. Moc rád jsem si s tebou popovídal.

ROZHOVOR S ADAMOU 2

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT