Předčítat

POKLAD JE VE VAŠEM NITRU

31.12.2017

SDĚLENÍ SPOLUPRACOVNÍKŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Je mnoho hádanek, překážek a balvanů kladených vám negativním stavem na cestě k dosažení pozitivní stavu nebes pravého Stvoření.

Má-li býti dosaženo změny vašeho života a pozitivního stavu nebes, je potřebné rozluštit a překonat tyto nástrahy, které představují negativní stav a který se ze všech sil snaží učinit prakticky nemožným pro každého v negativním stavu zóny vymístění dosáhnout pravý pozitivní stav.

Proto Vám všem v Novém roce přeji mnoho pevné vůle a sil, abyste nepolevovali ve vašem usílí a neustále usilovali a nutili se k tomu všechny tyto překážky překonávat, jakožto i zdolávat balvany na cestě a nenechat se jimi zastrašovat. Abyste pokračovali v hledání životní cesty k pozitivnímu stavu v zájmu principů, neboť pouze pozitivní stav je tou pravou realitou a je s to naplnit váš život ve všech jeho aspektech i ohledech. A jelikož pozitivní stav v nynějším rozpoložení, stavu, procesu a spoluvýznamu vyvěrá z Nové přirozenosti Pána Ježíše Krista, pouze Pán Ježíš Kristus ve Své Nové přirozenosti vám může dát skutečný smysl života, který nenaleznete v zevnějšnostech, honěním se za zevním bohatstvím, slávou a mocí, nýbrž v niternostech, v pravé skromnosti, poníženosti a pokoře. To také odráží Pravou přirozenost Pána Ježíše Krista, jež je oděna do Absolutní skromnosti, Poníženosti a Pokory.

Tyto atributy pravého života představují skutečný poklad, slávu a duchovní moc. Přivádějí vás do pozitivního stavu na hruď Pána Ježíše Krista v Jeho/Její Nové přirozenosti jejíž přijetí do vlastního života vpravdě umožňuje každému se spasit z negativního stavu. Být spasen od negativního stavu a od typického lidského života znamená být vzkříšen ze smrťáckého života či odumírajícího života a být vyléčen ze všech duchovních, duševních a fyzických problémů a nemocí, jakými je negativní stav tak hojně zaneřáděn. Znamená to také získat po vzkříšení věčné mládí, neboť v pozitivním stavu pravého Stvoření stárnout znamená být věčně mladým.

Karel AA Michael

POKLAD JE VE VAŠEM NITRU

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT