Předčítat

OSOBNÍ ZKUŠENOSTI

9.5.2017

SDĚLENÍ SPOLUPRACOVNÍKŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Děkuji ti Renátko za krásné sdělení a spolupráci

MILÁ JANINKO,

tady slíbený příběh, který jsem Ti už posílala, ale slíbila jsem, že ho ještě vylepším, abych se pod něj mohla podepsat před ostatními. Můžeš ho dát jak na facebook, tak na stránky Boží rodina.

Mám pro vás milí čtenáři a přátelé, můj osobní a skutečný příběh, který se mi nedávno stal v sauně, kam chodím relaxovat pravidelně každý týden. To místo se nachází nedaleko Františkových Lázní na Komorní hůrce v hotelu, kde je již neaktivní sopka. Kdysi tam tábořil i J.W.Goethe.

Sedla jsem si v bylinkové sauně do lotosového sedu a začala přemýšlet o všem. Nejdříve to začalo tím, že jsem si vše uvědomila, co se stalo poslední týden. Potom se mi něco čistilo s otcem a vtom jsem požádala Pána Ježíše Krista, aby mu poslal moji a jeho lásku, že se o mě vždy staral, jak mohl a dával mi lásku. Potom jsem si to oplakala, protože to bylo dost silné. Potom jsem znovu pozvala ke mně Pána Ježíše Krista, aby přišel, že mu chci vše říct a poděkovat mu.

Zeptala jsem se tedy, jestli se mnou zrovna teď je a on odpověděl, že ano. Pak jsem ho požádala, aby mi pomohl všem odpustit v tomto i jiných životech na všech úrovních dimenze. A ať mi odpustí i všichni, kterým jsem kdy způsobila bolest jak slovem, tak i činem, že je objímám všechny a všem posílám lásku. Prostě taková celková očista pokání a odpuštění. Bylo to tak upřímný a čistý, že jsem cítila neuvěřitelně silné vlny vibrací od lýtek k pažím až po hlavu, tam to bylo nejsilnější. Kolem hlavy mi šel silný proud energie od uší směrem nahoru do tvaru pyramidy…jako když nás někdo hladí po hlavě a máme ten krásný pocit blaženosti. Skoro bych si myslela, že mi tam vyrostla skleněná pyramida. Při tom jsem myslela nejvíc na ty, co mi nejvíce ublížili ve prospěch své role, a odpouštěla a odpouštěla. Začala jsem plakat. Cítila jsem velkou pokoru a jakoby ze mne vše vystoupilo. Veškerá ta tíha, kterou si neseme na zádech celý život, a pak nás ta záda z toho bolí. Naštěstí jsem tam zrovna byla sama, což bylo jasně zařízené od Pána Ježíše Krista. Potom jsem už jen děkovala a děkovala za všechny a za to, že jsem tady a teď v téhle době, za všechny lekce a bolesti, za přátelství a lásku a všechny jsem objímala. Za všechny ty sehrané role od všech účastníků, kteří souhlasili před svou inkarnaci na Nulu, že mi sehrají lekce, které jsem se měla naučit.

Požádala jsem, aby se mi dostaly všechny lekce, které se ještě mám naučit, protože už bych chtěla být od všech ostatních očištěna a chtěla pomáhat lidem ještě víc a jestli je to v mém plánu, tak chci s Boží rodinou do DCBR co nejdříve. Že se moc těším na své bratry a sestry, pravé rodiče, Janinku Pána Ježíše Krista a všechny nejbližší spolupracovníky.

Měla jsem tak 20 minut silné vibrace a brnění a chvění. Bylo to tak upřímné a silné. Jako bych to najednou nebyla já Renča, ale jen mé bytí a božská čistota můj duch. Ještě jsem to nezažila. Prostě nádhera. A to uvolnění…prostě kosmické. Ani jsem na chvíli vůbec nevnímala své tělo, ani kde jsem a kdo jsem. Prostě jen Bytí.

Je opravdu moc důležité odpustit a odpouštět milí přátelé. Stejně jako já jsem si k tomu došla, tak to jednou určitě zažije každý. Bez toho není možný život v lásce. Neříkám, že je vše hotovo a mám vyhráno, určitě ještě budu odpouštět jako své matce, protože ta mi sehrála dost těžkou roli. S chutí do toho, půl je hotovo. Teď když vím, jak je to nádherný pocit odpustit, už nebudu mít v sobě takovou tíhu to udělat znovu, když bude zapotřebí.

Doporučuji to od srdce všem, kteří ještě nevědí jak, nebo se jim do toho nechce skrze ego. Vypadá to zprvu dost těžce ano…ale potom ta odměna duševní, ta lehkost bytí…za to to stojí aspoň to zkusit. Je to asi ta nejtěžší duchovní „práce“ na sobě.

Přeji vám všem, kdo se chystáte odpustit jen třeba jednomu herci ve vašem životě, hodně trpělivosti a pokory. Jen Láska vám k tomu pomůže. Láska je klíč ke všemu.

Odevzdejte se Pánu Ježíši Kristu. Důvěřujte mu. Důvěřujte sobě.

Děkuji za chvíli, kterou jste si udělali ke čtení mých řádek.

Miluji vás všechny.

Děkuji, Pane Ježíši Kriste za pomoc a za lásku, kterou mi dáváš.

Děkuji, Janinko Kyslíková

S pozdravem a láskou
Renata Tara

OSOBNÍ ZKUŠENOSTI

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT