Předčítat

HURIKÁN IRMA A UTAJOVANÉ SKUTEČNOSTI

7.9.2017

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Hurikán Irma, který v těchto dnech bičuje ostrovy Karibiku, načež se během několika dnů přesune nad americkou Floridu, byl uměle vytvořen na příkaz elit pomocí zařízení HAARP, aby vyvolal živelnou katastrofu, napáchal škody za stovky miliard dolarů a zničil domovy tisícům obyvatel. Tito tzv. klimateroristé testují na nic netušících občanech, do jaké míry jsou ve svých experimentech schopni zajít. Jejich zařízení na ovládání počasí jsou na dosti pokročilé úrovni. Dokáží z malé bouře vytvořit hurikán obřích rozměrů, řídit jeho intenzitu a směřovat jej do přesně stanovených oblastí. Hlavním důvodem tvorby těchto hurikánů je pomocí extrémního počasí narušit zázemí obyčejných lidí, infrastrukturu, vyvolat v nich strach, beznaděj, sebrat jim střechu nad hlavou, překopat mnohé aspekty lidské existence a vytvořit tak záminku pro prosazení svých globalistických zájmů. Ti, kteří budou mít strach, pak daleko snáze uvěří zaprodaným politikům a světovým vládám, které hrají velice důmyslné divadlo. Nejen kvůli počasí pak sepisují různé smlouvy, schvalují zákony a omezení v globálním měřítku, na něž ale doplatí samotní obyčejní lidé, jimž elity den za dnem, měsíc za měsícem a rok za rokem odebírají více a více jejich osobních svobod, přesně jak je to v souladu s agendou Nového světového řádu(NWO).

Irma je doposud nejsilnějším hurikánem za celou historii pozorování. Rychlost větru v jeho středu dosahuje až 300 kilometrů v hodině. V následujících několika dnech se bude postupně přesouvat k Dominikánské republice, Haiti, Kubě, posléze se stočí na sever k Floridě a rozpadne se nad pevninou. Do té doby ale napáchá velké škody. Je to už druhý extrémní jev v této oblasti během velmi krátké doby. Hurikán Harvey, jenž přinesl Houstonu záplavy biblických rozměrů, se rozplynul teprve 2. září. Byl stejně jako Irma vytvořen s přesným účelem.

V období po rozdělení lidstva, až se vlády nad planetou Země/Nula ujmou samotní Pseudotvůrci, se budou tyto extrémní meteorologické jevy vyskytovat daleko častěji po celém světě a budou mít různé podoby. Nepropadejte však apatii, zvyšujte vibrace sobě, svým bližním i celé planetě, když víte, že toto je jen dočasně tolerovaný experiment za účelem poučení celého Stvoření. Nebuďte rozmrzelí nad těmi, kdo v důsledku negativních vlivů přijdou o své hrubohmotné tělo, neroňte slzy pro ty, kteří zde zůstanou po rozdělení lidstva a budou se účastnit krátkého vítězství negativního stavu, protože víte, že život je věčný, jen jeho forma se mění. Jednou se každý osvobodí ze zajetí zel a nepravd a bude opět začleněn do plnohodnotného, zářivého a po všech stránkách krásného života v pozitivním stavu Pravého Stvoření.

Váš Pán Ježíš Kristus | 6. 9. 2017

Michal Rafael – FACEBOOKOVÝ PRFIL
NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY
NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA

HURIKÁN IRMA A UTAJOVANÉ SKUTEČNOSTI

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT