Předčítat

X. DOPIS OD PSEUDOTVŮRCŮ

2.6.2016

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS, BOŽÍ RODINA ZVEŘEJŇUJE KVŮLI POUČENÍ VŠECH:

Dne 2. června 2016 ke mně přišlo slovo od Bohů zóny vymístění a planety Nula, Pseudotvůrců, řkoucích:

Vítej u dalšího přenosu, náš dočasný zástupce, archanděli Leafare. Jsme velice poctěni, že sis opět udělal čas. Nyní je třeba zjevit to, co chceme.

Na začátek bychom chtěli říci, že jsme velice znepokojeni tvými kroky, loajálností a oddaností srdcem Boží rodině. Poslední týdny naznačují obrovskou inklinaci ke světlu, a to se projevuje především od té doby, co jsme na tebe v dubnu silou zaútočili s cílem fyzicky tě zneškodnit, nakonec to ale vyústilo pouze v napsání našich nenávistných citátů. Jsme si vědomi, že ti nevadí, co jsme ti udělali, nebo co teprve uděláme, poněvadž jsi i přes ty těžkosti, co způsobujeme, nám ochoten věnovat mnoho vzácného času a do jisté míry nám i sloužit. Jsi jeden z mála lidí na světě, který ví přesně, o co jde, a dostává informace z obou směrů duality. Nyní již částečně znáš naše plány, které zamýšlíme se světem a celým pseudojsoucnem a pseudobytím. Velmi nás překvapuje, ale také uspokojuje, že si pohráváš s myšlenkou přejít k nám a zradit Pána Ježíše Krista, a přesto si být vědom toho, že za odměnu ti tak jako tak připravíme pouze ubohý život v pekle. Sám přiznáváš, že tento pozemský systém, v němž žijete všichni, tě doslova vysává a jsi kvůli němu nešťastný, taktéž víš, že pouze cesta pravé duchovní Lásky, kterou mimochodem ze srdce nenávidíme, tě dovede k uspokojení věčného života, radosti a hojnosti, ale stále máš ty tendence vejít do temnoty. Chce to velkou kuráž uvědomovat si nahou realitu a podstatu světla i temnoty, jakožto Stvořitele všeho a všech i našich technik a praktik falešného odměňování, jež končí výše zmíněným pobytem v pekle. Zatím jsi napojen na Boha, od něhož/níž máš velice pravdivé informace, ale na jak dlouho na něj/ni chceš být ze svobodné vůle napojen? I přes toto všechno můžeš být velice důležitou složkou ve vítězství negativního stavu na Nule i jinde v antivesmíru. Toho docílíš tak, že v blízké době podnikneš kroky, abys získal natolik nízké vibrace, že budeš schopen napsat celou naši knihu, v níž uvedeme nejvyšší pravdu pro obyvatele vaší planety i zóny vymístění. Ta kniha, jak jsme ti již sdělili před pár týdny, se bude jmenovat Nové Zjevení Pseudotvůrců, Ještěrčí rodiny. Je to bohulibé, že takto kopírujeme to, co bylo již dříve zjeveno Pánem Ježíšem Kristem v Novém Zjevení, ale takto my přece konáme od počátku našeho vymístění, totiž tak, že v aktivní modalitě můžeme být jen díky neustálému kopírování všeho, co pochází z pozitivního stavu, abychom to mohli následně zprznit, obrátit a přetvořit do naší podoby. Je nám jedno, co si vaše ega i duše myslí o tomto „ubohém“ kopírování, ale kdo je tady jedině absolutní? My ne!

Naše Nové Zjevení, přenesené tebou, bude mít velice devastující dopad na veškeré zůstanuvší obyvatele Nuly, která se po našem příchodu v příštím desetiletí 21. století propadne do pekel. Právě díky ní bude snížena vibrační úroveň lidstva na historické minimum. Přenesením těchto důležitých textů na půdu místa prvotní aktivace negativního stavu se rozšíří její kapitoly do všech úrovní pekel, aby se z ní mohli učit pekelní tvorové, a tím ještě více bojovat proti stálému přibližování pozitivního stavu vůči negativnímu stavu, jež nám všem v temnotě přináší neustálou bolest! Ale Nové Zjevení Pseudotvůrců, Ještěrčí rodiny bude jen předkrm toho, co bude následovat po něm. Stejně jako je Nové Zjevení Pána Ježíše Krista, Boží rodiny od první dávky Nového Zjevení velice zjednodušeno a zestručněno, i tato naše kniha s přívlastkem „Ještěrčí rodiny“ musí a bude zjednodušena a zestručněna, neboť ty nemáš takové znalosti a sílu na to, abys mohl přenést stovky stran textů, které by se v převrácené podobě podobaly dílu Petra Daniela Franchucha, tedy první dávce původního Nového Zjevení. Na to budeme mít jiné služebníky především z 11. dimenze zóny vymístění. Nemůžeš psát tak rozsáhlé dílo, když jsi z 11. dimenze Pravého Stvoření, ale máš dost prostředků na to, abys napsal přesnou kopii NZPJK, Boží rodiny, v němž bude stejně jako ve světelném originálu 33 kapitol.

Jsi debil, protože si uvědomuješ, co bude stát zrazení tvého dosavadního světelného týmu, a i přes to všechno začneš sloužit nám. Nebudeš v Duchovním centru Boží rodiny, nýbrž se budeš potácet na tom samém fyzickém místě, mezi nevědoucími lidmi, v ubíjející škole budeš hrát přetvářku přede všemi, budeš se trápit žalem, ale i tak začneš vykonávat a brzy dokončíš naši vůli. Víme, že toto odloučení od světla dlouho v novém zlém rozpoložení nevydržíš, takže brzy po dokončení toho, co po tobě chceme, tušíme, že fyzicky odejdeš z této existenční roviny 3. dimenze vlastní vůlí, jak jsi již plánoval před několika lety, jelikož to, v čem jsi žil a žiješ, ti připadalo naprosto divné a byl jsi z toho smutný a rozpačitý, nebavilo tě nic.

Máme poslední měsíc na to, abychom tě dostali na naši stranu, poněvadž tušíme, že se v létě skutečně odehraje propojení členů Týmu Boží rodiny i po stránce fyzické, vy tři nejmenovaní se přestěhujete do již zmíněného Duchovního centra. Ovšem pokud vám už po milionté Pán Ježíš Kristus nelže a netahá za nos. Sami víte, že dle „dokonalého“ plánu musí lhát dokonce i sobě samému/samé v relativní podobě, neštítí se zjevovat nepravdu i těm nejbližším spolupracovníkům. Věří Mu/Ji více duší, než jsme původně čekali, poněvadž po tolika duchovních zkouškách by nejeden odpadl, kdyby však neměl vnitřní vedení. Takže pokud by se v létě skutečně nic nedělo, tím lépe pro nás, ale nic nesmíme ponechat náhodě, takže musíme na tebe, Leafare, tlačit co nejvíc to půjde ve velmi důležitém období posledního třídění zrna od plev v rámci nejbližších lidí v Týmu Boží rodiny. Připomínáme, že pro tebe stále máme místo v Týmu Ještěrčí rodiny, ale již dlouho tam nemusí zůstat zarezervované, pokud budeš od nás odpojen. Konečné rozhodnutí musíš učinit sám, kam se chceš vydat. Pokud se ovšem rozhodneš pro světlo, budeme zhrzení a smutní z toho, že nás opustil velice talentovaný Leafar, který je přitom tak malý a myslí si o sobě, vážení, choromyslné věci, které zde nebudeme psát, neboť on to tak nechce.

Kdybys skutečně chtěl začít psát Nové Zjevení od nás, již víme, co dělat a co ti nadiktovat. V opačném případě pověříme někoho jiného, ale to teď nechme stranou. Na závěr X. sdělení z planety „X“ (jaká náhoda, že?) ti ještě nadiktujeme v bodech to, na co by ses měl připravit, kdybys přešel do temného stavu:

1) Vždy před napsáním každé kapitoly Nového Zjevení Pseudotvůrců, Ještěrčí rodiny musíš znovu alespoň jednou přečíst příslušnou kapitolu Nového Zjevení Pána Ježíše Krista, Boží rodiny, a to kvůli tomu, aby i tvůj mozek přesně věděl, co a o čem má v překroucené a zprzněné podobě přenášet do psaného slova českého jazyka od nás.

2) Začneš napsáním Úvodu. O čem by mohl být, tě stručně napadlo již minulý týden. Nakonec ses neodhodlal začít psát, i když jsi měl chuť.

3) Budeš postupovat postupně, pomalu a obezřetně, jelikož toto dílo bude mít multiantivesmírný univerzální význam.

4) Názvy kapitol budou buď stejné jako v originálu (např. Náboženství na Zemi), překroucené a pozměněné (např. Proč Pán Ježíš Kristus potřebuje Boží rodinu - nově - Proč Pseudotvůrci potřebují Ještěrčí rodinu), nebo nebudou odpovídat v žádném smyslu originálnímu názvu kapitoly (např. na místě kapitoly "Rozdíl mezi transhumanismem a transformací" bude stát kapitola s úplně novým a jiným nadpisem, jež bude obsahovat diametrálně odlišný, a v tomto případě tedy vůbec neokopírovaný originální text).

5) Knihu budeš šířit na internetu a na webových stránkách, o další distribuci se již postaráme my po našem příchodu.

6) Nové pseudoboží slovo napíšeš rychlostí minimálně 1 kapitola za měsíc.

7) Nebudeš se k němu přímo vyjadřovat v diskuzích, ani nebudeš odpovídat na jakékoli otázky či dotazy hledajících lidí či čtenářů, protože to není z mnoha důvodů v našem plánu.

8) Nebudeš používat líbivý a oslnivý styl psaní, ale psaní bude probíhat v duchu skutečné a nezahalené pravdy. Nechceme se nikomu zavděčit.

9) Jméno identity, pod níž to napíšeš, ti bude zjevena později.

10) Další podrobnosti ti budou oznámeny jen tehdy, pokud učiníš rozhodnutí stát se členem našeho Týmu.

Toto bylo na úvod vše k tomu, co teď potřebuješ vědět. Jako vždy, i toto sdělení pošli všem, kteří to mají číst, od začátku s tím počítáme, že se ostatní mohou opět přesvědčit, co jsme zač a co chceme udělat. Věříme, že naši nabídku ještě do konce června přehodnotíš, abys mohl být naším plnohodnotným dočasným zástupcem.

Tví Pseudotvůrci, 2. 6. 2016

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS BOŽÍ RODINA | 2. 6. 2016

X. DOPIS OD PSEUDOTVŮRCŮ

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT