Předčítat

UKÁZKY SLEDOVÁNÍ TAJNÝMI SLUŽBAMI

30.12.2016

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Děkuji ti Míšo, Arch Anděl Rafael za sdělení

Za uplynulý rok 2016 byly naším spolupracovníkem Michalem zachyceny hned dva případy viditelného sledování tajnými službami, jež ovládají elity řídící tento svět a prosazující vůli svých pánů a bohů, kteří se snaží zotročit lidstvo. Zde je jeho svědectví a fotografie.

Považuji za vhodné se s veřejností stručně podělit o to, jak se mi podařilo dvakrát během pěti měsíců zdokumentovat letadla tajných služeb, které se mne navíc snažily a neustále snaží všemožnými způsoby zbavit. Samozřejmě nejde jen o moji osobu, ale o všechny naše spolupracovníky odkrývajících pravdu o fungování tohoto světa, čímž pomáhají probouzet připravené lidi. Sledování se týká všech, kdo výrazně vybočují z řady a nebojí se zveřejňovat systému nepohodlné informace. Nejde jen o nějakou ohraničenou skupinu spolupracovníků, ale jsou to lidé ze všech koutů planety, z nichž každý svým vlastním a jedinečným způsobem pomáhá k transformaci lidstva. Všichni odvádějí velmi důležitou práci pro celek a dohromady tak tvoříme úžasnou mozaiku spějící k vyšším cílům. Z této velké množiny vyšel na světlo i náš tým Boží rodiny, jenž nikdy nebude strhávat davy, protože jeho účelnost je jiná. Kráčíme tichými cestami klidných bojovníků světla a oslovujeme pouze ty nejvyspělejší duše v tělech, které k nám nikdy nejsou přivedeny náhodou. Jsme nejdůležitější misí Multivesmíru, na níž závisí osud celého Stvoření. Nikdo si nyní nedovede představit dosah našeho působení, ale vězte, že je dalekosáhlý. Šíříme pravdu, jakou na této planetě nikde jinde nenajdete. Nedržíme se pozemských zdrojů a postupů, informace přijímáme přímo z absolutního Zdroje všeho života, kterého má každá bytost ve svém srdci. Stačí jej mít otevřené a komunikace i s dalšími členy vyšších dimenzí půjde sama. Šíříme obě dávky Nového Zjevení Pána Ježíše Krista, jež jsou nejdůležitějšími knihami všech knih, v nichž je přítomno pravé Boží slovo v co nejpřístupnější formě, vysvětlující životně důležité informace o pozitivním a negativním stavu a o všech podstatných věcech a souvislostech všeho kolem. Právě druhá dávka Nového Zjevení přináší informace ohledně fungování zdejšího systému, odhaluje doposud neznámá tajemství, jaká nikde jinde nejsou k dispozici.

Právě tyto informace jsou velkým trnem v oku pro skryté světové vládce, kteří budují za přítomnosti spící většiny obyvatel NWO a po návratu Pseudotvůrců nechají očipovat každého jedince, aby se tak stal loutkou ovládanou téměř na 100 %. Ještě předtím ale dojde k fyzickému rozdělení lidstva a převibrování jeho pozitivní části do 5. dimenze. Přišli jsme spolu s ostatními vysvobodit připravené jedince od okovů tohoto nepřirozeného života, pomoci se jim zorientovat v nepřehledné situaci a nasměřovat je na základě svobodné volby na správnou cestu Lásky. Díky našemu působení bude v následujících letech přímo i nepřímo osvobozeno obrovské množství lidských bytostí, které si už nepřejí trpět po všech stránkách. Jsme největšími nepřáteli temné strany, která by nás nejraději vymazala z povrchu zemského, poněvadž ta si v žádném případě nepřeje přítomnost textů pozvedávajících spirituální úroveň jednotlivců i celku. My jsme však neporazitelní a před ničím se nezastavíme. Když už nás nemohou fyzicky zlikvidovat ani cenzurovat a mazat naše stránky a internetové účty, snaží se nás zastrašit jinými způsoby. Jedním z nich jsou právě tajné služby, jejichž činnost nám občas dávají okatě najevo, abychom si jich všimli a udržovali se v nízkých energiích strachu majících za cíl odklonit se od poslání a práce, vyvolat nedůvěru v Boží plán, jímž jsme v každém okamžiku vedeni, posilováni a chráněni. Jejich úsilí ovšem vychází zcela nadarmo, protože alespoň co se mě osobně týče, nejenže ve mně nevyvolali strach nebo jiné kontraproduktivní jevy, nýbrž naopak mi vlili novou sílu a chuť ještě intenzivněji odhalovat pravdu o jejich praktikách a každému přinášet důkazy o tom, jak to všechno funguje. Sami se nám odhalují a díky jejich nedokonalé práci jsem vyfotografoval dvě jejich letadla. Monitorují a analyzují každý náš zveřejněný text, tento není výjimkou, proto si můžeme být jisti, že jim asi zaskočilo sousto, když se dozvěděli, že nezůstali skryti a sami si pod sebou podřezali větev. Nyní popíšu ony dvě události z června a listopadu 2016, když jsem je zachytil na svůj mobilní telefon. Stály za tím vlastně „náhody“, které ale - jak víme - neexistují.

První případ se udál na naší chalupě v západních Čechách. Byl slunečný den začínajícího léta, když jsem jako obvykle pozoroval oblohu, kde často pozoruji letadla vypouštějící chemtrails. Byl to v podstatě můj instinkt, který zvedl mé oči severním směrem, kde jsem spatřil onen špionážní dron. Později jsem se dozvěděl, že to byl RQ4 Global Hawk americké CIA. Uvedu zde jeho stručný popis, aby jste věděli, co umí:

Je to bezpilotní stroj s umělou inteligencí, řízený obvykle na dálku. Výška letu může být přes 18 000 m, výdrž ve vzduchu až 28 hodin, cestovní rychlosti dosahuje při 575 km/h a zvládne 14 000 km bez přistání. Základ tvoří elektro-optická soustava (infračervené i viditelné spektrum) pro denní i noční průzkum a radar s plošnou fázovou anténou s elektronickým snímáním. Rozpětí křídel je 40 metrů. Se svým vybavením dokáže tento stroj za letu snímat tyto údaje: detailní fotografie všeho, co je na zemi i pod ní (ve dne i v noci), teplotu objektů a osob nacházejících se v jeho záběru kamer, odposlouchává fyzické a telefonní dialogy, jež mezi sebou lidé vedou, přičemž má na své palubě v neposlední řadě také „elektronické zbraně“ - tento pojem zahrnuje všechny tajné zbraně, které mají tajné služby k dispozici. Je jich mnoho druhů, jedním z nich jsou zbraně na bázi mikrovlnného záření a dalších frekvenčních vln (ultrazvuk, infrazvuk). Právě speciálními mikrovlnami mě ostřelovali z druhého letadla, ale o tom až za chvíli.

Jakmile jsem jej na obloze spatřil, zaujal mě svou zvláštností. Proto jsem ihned vytáhl mobil a začal natáčet. Výsledkem bylo pořízení několika desítek vteřin záznamu. Stroj neustále kroužil nad naší zahradou, stoupal a v kruzích se zase vracel. Patrně mapoval oblast, v níž jsem se nacházel, a jistě i mě samotného. Řídící středisko si určitě všimlo, že jsem je zpozoroval, ale nemohli udělat nic. Po přibližně třech až čtyřech minutách dron udělal poslední vzdušnou vývrtku a zamířil směrem lehce na jiho-východ. Podotýkám, že jsem neslyšel žádný zvuk, jenž by byl zdrojem tohoto objektu. Na mysl mi vyvstalo několik otázek, jako např. co by jinak pohledával v tak odlehlé a řídce osídlené oblasti nad naší osadou?

Druhý případ se udál v listopadu, tentokrát už v západočeské metropoli. Tehdy jsem seděl u počítače, když v tom okamžiku jsem svůj zrak namířil na oblačnou oblohu, kde přímo nad městem čítajícím 170 000 obyvatel, ve vzdálenosti přibližně 1 km vzdušnou čarou od mého panelového domu, plulo další letadlo. Tentokrát se již nesnažilo vykonávat stejné manévry jako jeho kolega před pěti měsíci. Pohybovalo se zcela neskrytě a v nižší výšce nešlo přehlédnout, protože na rozdíl od předchůdce nemělo lesklou, ale tmavou barvu. Nebylo by na něm nic zvláštního, kdyby však opět nekroužilo takřka před mými okny. Opět jsem instinktivně popadl mobil a začal natáčet. Protože jsem kromě tohoto nezpozoroval nic zvláštního, odložil jsem tento případ a vrátil se k němu asi až o měsíc později. Když jsem si po čase opakovaně pouštěl tento záznam, po přiblížení jsem si všiml, že objekt několikrát vystřelil jakýsi záblesk čehosi. Při důkladném prozkoumání jsem celkem napočítal asi čtyři tyto záblesky během půlminutového záznamu, dokud letadlo neodletělo do neznáma opět přibližně jiho-východním směrem. Záhy jsem na základě intuice a za pomoci mých přátel zjistil, že objekt na sobě nesl zařízení vystřelující výše zmíněné mikrovlny, jejichž namíření na člověka může mít až smrtící účinek. Kdybych neměl ochranu před negativními vlivy, fyzicky by mne odstranili, jelikož by v krajním případě mohlo dojít i k zástavě srdce. Nevím, o jaký typ letounu v tomto případě šlo, jakou zbraní na mě stříleli, ani kdo z poskoků temné strany za tím přesně stojí.

Pro poučení každého stačí nicméně vědět toto málo, aby každý získal obrázek těch, kteří nás v každém okamžiku sledují a považují všechny světlonoše za nepřátele. Ale proč? V konečném důsledku totiž pomáháme i jim, když se zasluhujeme o konec utrpení jejich uzavřených srdcí. Nevědí, co ve skutečnosti činí. Za velké peníze a moc jsou tito poskoci schopni udělat cokoliv pro to, aby vykonali vůli svých šéfů. Nedílnou součástí práce pro temnou stranu snažící se narušit a úplně zastavit Boží misi je ale i upsání vlastní duše. Bude to právě ona, kdo bude trpět, neboť každý nese následky a důsledky svých činů a rozhodnutí.

Tajné služby si nás mohou sledovat jak chtějí, monitorovat naši činnost, mít přístup do našich internetových účtů, sledovat emaily a komunikace, mobilní hovory a další. Mohou se nás snažit zastrašit či dokonce fyzicky zlikvidovat, ale nikdy nám ve skutečnosti nemohou udělat nic, co by nás oslabilo a zničilo. Tak se tomu se stalo i v mém případě. Nejenže mě druhá strana tímto způsobem byť na okamžik nezastrašila, nesnížila vibrace, nevyvolala nedůvěru a neodstranila, ale dokonce nezůstala před mým zrakem skryta, jak původně plánovala. Podařilo se mi je zachytit, čímž přišlo jejich úsilí vniveč, a tak mi dali možnost podělit se s ostatními o tento zážitek a dokázat, že je skutečný. Děkuji za tuto zkušenost, nad níž se mohu pousmát, protože jsem hrdý, že jim působím vrásky na čele, a proto si se mnou dělají takové přehnané starosti.

AUTOR: Michal R. (Arch Anděl Rafael), 30. 12. 2016

UKÁZKY SLEDOVÁNÍ TAJNÝMI SLUŽBAMI

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT