Předčítat

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY NAŠIM SPOLUPRACOVNÍKŮM

27.10.2016

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Děkuji Arch Anděl Rafael za důležité sdělení Pána Ježíše Krista

Milovaní přátelé a spolupracovníci...

Většina z vás, kteří Mi stojíte na blízku i v těchto hrubohmotných tělech, jste museli během osobního zrychleného duchovního vývoje projít těžkými zkouškami, při nichž jste však udělali doslova kvantový skok na své cestě. Vy, Moje „první linie“ světelných bytostí z Pravého Stvoření, zažíváte mnohá trápení spojená se životem na planetě Nula. Právě na vás se záměřují negativní entity pod vedením Pseudotvůrců nejvíce, protože díky vašemu vytrvalému úsilí pomáháte každým dnem zkracovat jejich vládu a utrpení bytostí v antivesmíru takříkajíc o celé věky, protože šíříte pravdu a Boží slovo do srdcí připravených, pomáháte stovkám milionům probouzejících se duší převibrovat do 5. dimenze při rozdělení lidstva, přinášíte sem světlo a lásku, rozfoukáváte a zapalujete svíce naděje, přičemž tou nadějí pro ostatní jste vy sami. Odstartování naší Boží mise mezi lidmi v čele s Mojí přímou inkarnací Janou započne již brzy. Většina z vás stále lpí na starých vzorcích myšlení a dožaduje se časových pojmů, ať už se to týká blízké či naopak velmi vzdálené budoucnosti. I v tomto ohledu pro vás mám velké pochopení, jelikož jsem absolutní a sám jsem navíc v těle Ježíše Krista zažíval a v těle Jany stále zažívám tento omezený způsob existence z první ruky. Co tedy ten pojem „brzy“ může z pohledu lineárního času znamenat? Především má význam toho, že to bude v pravý čas a ani o chvíli dříve, či později. Přesné časové pojmy nemohu z mnoha duchovních a bezpečnostních důvodů sdělit, vězte ale, že všechno je a bude dokonalé a v pořádku. Cožpak nechápete, že jsem dávno předem pečlivě naplánoval vaše životy a tím i hmotné zabezpečení všech, kteří se sem zrodili proto, aby byli nejbližšími spolupracovníky Boží rodiny? Nevíte snad, že jste součástí nejdůležitější mise od počátku Multivesmíru, na níž závisí osud celého jsoucna a bytí? Skutečně si myslíte, že bych vás nechal pracovat v oddělených podmínkách? Pak jděte do svého srdce, spojte se přímo se Mnou a budete ujištěni, že všechno je v pořádku a dle Božího plánu. Nic není zdaleka tak horké, jak se to na první pohled může zdát. Mluvím teď na vás, kteří se Mnou aktivně spolupracujete a patříte do okruhu blízkých spolupracovníků našeho týmu, ve kterém je každý cenný jako ten druhý, protože svou jedinečností jsou všichni důležití. Nenechte se nikdy trvale ovládnout ovládacími programy a egem, díky čemuž by jste byli v nízkých vibracích. Každý si prochází vlastní cestou, na které nemá na růžích ustláno, ale máte všechny potřebné prostředky ke splnění všeho, pro co jste tady, navíc včas ode Mne přichází pomoc přímo do vašich rukou, ačkoliv ji hned nemusíte vnímat ani chápat.

Před více jak měsícem, 17. září 2016, jsme s Janou a dvěma našimi spolupracovnicemi ukotvili a aktivovali duhový most (bifrost) pro přímé spojení s vyššími dimenzemi. Kdyby ta všemi ve Stvoření dlouho očekávaná událost, kdy bude vytvořen koridor mezi touto planetou Nula a pozitivním stavem, měla být daleko, neprováděl bych v tomto čase tak důležitou událost. Stalo se tak již na duchovní úrovni, nyní dojde k použití bifrostu i na té fyzické, aby se naše mise neomezovala a měla smysl v nadcházející etapě. Mnozí z vás si všímají i důležitých znamení, které vám přináším, aby jste se mohli přesvědčit o tom, že jdete správnou cestou. Nemohu vám však ani v podobě Božího slova podávat vždy 100% pravdu, musel jsem vám sdělovat i nepřesnosti dokonce i s časovými pojmy, abyste vůbec vydrželi tak náročný výcvik. Při čtení Boží slova mějte vždy zapojenou intuici a i zde čtete srdcem, aby si vaše ego nevyložilo tento text po svém a vy jste se vyvarovali zklamání. Tak jako tak mám vše pod kontrolou, ale to znamená i fakt, že jste plně zodpovědní za svůj život, postoje a činy.

Budu s Janou a nejbližšími vybranými spolupracovníky, což jsou nejvyspělejší a nejpovolanější duše na této planetě určené pro tento účel, cestovat po světě a do vyšších dimenzí, odkud budeme přinášet očitá svědectví ostatním, šířit psaně i ústně Boží slovo v mnoha podobách, setkávat se osobně s vámi, kteří máte zájem pobýt v Božích vibracích lásky a jste ochotni naslouchat a šířit pravdu dál. Zároveň s tím budeme mařit Pseudotvůrcům a jejich přisluhovačům snahy o rychlejší ovládání nic netušící populace, protože až do poslední vlny převibrování pozitivní části lidstva zde budeme v poklidu dělat svou práci. Až po našem odchodu do vyšší dimenze může dojít k celkovému zhoršení situace, snížení vibrací planety a krátkému, leč nezbytnému vítězství negativního stavu. Někteří jedinci i mimo náš tým již započali např. se zničením databází temných entit v nižších dimenzích, odstraněním zařízení na satelitech kolem orbitu Země, jež pozemšťany ovládají a další mnohé věci, o nichž zde není třeba hovořit. Pro tento účel jsem povolal zejm. našeho spolupracovníka Petra U. Z celého srdce děkuji všem zúčastněným bytostem a Boží rodině, bez nichž by nebylo možné oprostit Stvoření od stavu zel a nepravd. Těším/e se vámi na spolupráci na mnoha úrovních, kdy každý může ze svobodné volby přispět rukou k dílu.

Váš Pán Ježíš Kristus Boží rodina, 27. 10. 2016

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY NAŠIM SPOLUPRACOVNÍKŮM

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT