Předčítat

POZEMSKÉ LOUTKOVÉ DIVADLO

14.10.2016

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Děkuji ti Archanděl Rafael za sdělení Pána Ježíše Krista a článek

Milovaní přátelé a spolupracovníci,

v souvislosti s loutkovým divadlem pozemských elit pod vedením Pseudotvůrců zde uveřejňujeme převzatý článek s vysokým stupněm pravdy, aby jste si mohli na dané téma utvořit vlastní názor a získali o něco větší nadhled. Na první pohled to vypadá, že světoví lídři stojí proti sobě, ale v tom nejzazším smyslu jsou na svém poli působnosti velice dobrými „přáteli“, kteří se čas od času stýkají na tajných místech a základnách po celém světě, do čehož nespadají pouze zasedání pořádaná ilumináty. Někteří z vás si stále myslí, že podporou toho či onoho vůdce se vyřeší palčivé problémy, jež sužují obyvatele Země/Nuly. Stále se mnozí domníváte, že upřednostňováním prezidenta Putina dáváte volnou cestu rádoby „lepšímu“ světu. Copak nechápete, že každý vysoký politik vč. Putina slouží službám negativního stavu, Pseudotvůrců, kteří je ovládají jako loutky a nepřejí si změnu k lepšímu? Dokud nebude odhalena pravá podstata zla, bytosti žijící v peklech budou raději dávat přednost mrtvému životu a nelásce. Uplyne ještě mnoho vody, než Mě budou schopni přijmout i ti „nejhorší“. Frakce elit se sice dělí na mnohé odnože (např. Sionisticko-kabalistická skupina v čele USA a skupina Bílého draka zahrnující zejména Asii), které mezi sebou občas bojují, ale ani ty si nepřejí vzájemné zničení, jak jsme již napsali v druhé dávce Nového Zjevení na www.bozirodina.cz. Vyciťujte vždy srdcem, co je pravda, a nechte se vést přímo Mnou.

Váš Pán Ježíš Kristus

---

PŮVODNÍ ČLÁNEK:

Zní to absurdně, pokud to ale trochu víc rozebereme, smysl by to dávalo. Na oko je pro lidi potřeba vytvořit nepřítele. Aby se dalo zbrojit. Severní Korea už moc lidí netáhne, sice pořád něco testuje, ale když si tam Dennis Rodman létá zahrát basket s Kim Čong Unem a slavit jeho narozeniny, dostává vize nepřítele trhliny. Zbrojní koncerny a zbrojení obecně je zdrojem obrovských zisků. A ještě lepší než válka je potom studená válka, kdy nikdo neumí vyčíslit, jaká opatření jsou potřeba a jaká už zcela nadbytečná. Je proto jasné, že když Donald Trump projeví nahlas ochotu se s Putinem dohodnout (!), vstávají zbrojařům vlasy hrůzou! Hillary ale umí lidi děsit Putinem, má vazby na zbrojní giganty v USA. Na světě by mohl být klid a mír, ale ten nic nevydělává…

Americký zbrojní komplex potřebuje velkého nepřítele, potřebuje stav ohrožení, strach politiků z velkého nepřítele a tím pádem jejich ochotu schvalovat Pentagonu mamutí zbrojní rozpočty. Proti Talibancům v sandálech se biliony dolarů pro americkou armádu zdůvodňovaly těžko. Ale proti Rusku? To je jiná. A v Rusku to nebude jinak. Severní Korea by je blízkostí měla děsit, v obrovském Rusku nikoho nezajímá.

Naprostý šok, překvapení, zděšení, kroucení hlavou, nechápavé výrazy. Ale toto je bomba. List The Conservative Tribune uveřejnil nález [1] v leaknutých emailech Hillary Clinton, které zveřejnil server Wikileaks. V něm byly nalezeny informace, které naprosto staví na hlavu všechno, co jsme dosud slyšeli o úloze Hillary Clinton. Emaily totiž odhalují, že Hillary má více než vřelý vztah s Vladimirem Putinem a toto dokazuje v soukromých emailech, kde se o Vladimiru Putinovi vyjadřuje pochvalně a s obdivem, zatímco na veřejnosti z něj pomalu dělá ztělesnění zla.

Návštěva Putinovy citadely?

V soukromé korespondenci datované z doby před třemi lety se Hillary Clinton chvástá, že Vladimir Putin jí pozval do své svatyně, jako jednu z mála vyvolených osob. Emaily neodhalují podrobnosti, co by to mělo být za objekt, ale podle stručného popisu to vypadá na tajný bunkr Vladimira Putina pod Kremlem, ale vzhledem k tomu, že se Hillary Clinton v emailech tímto vychloubá kdekomu, jedná se zřejmě o velmi důležitý akt, možná symbolické zasvěcení do plánů, přijetí vyššího zasvěcení, to se nedá z emailů určit. Uvnitř svatyně byl prý velký stůl a obrovská mapa Ruska, větší mapu prý v životě ještě neviděla. Podle neurčitého popisu by se mělo jednat o nejhořejší část tzv. „Citadely“, obrovského a podle informací až 50-poschoďového podzemního bunkru, který začal být budován na sklonku Stalinovy éry a dokončen měl být až za vlády Vladimira Putina. Podle emailu Clintonové jí potom Putin začal vyprávět o tygrech a velrybách, o jejich životě atd.

Hillary píše, že od Ruska útok nehrozí a U.S. protirakety mají být jinde!

Hillary Clinton je žena dvou tváří. V uniklých emailech šéfa demokratické kampaně Johna Podesty byla zmínka o tom, že Hillary Clinton zdůrazňuje, že v politice musí mít člověk dva názory, jeden soukromý a druhý veřejný. To pouze potvrzuje pozici, kterou Hillary Clinton razí. Navenek prosazuje doslova válečné pozice proti Rusku, ale v soukromí je pozvána Vladimirem Putinem do jakési jeho svatyně a každému ze svých elitářů, se kterými ji v kontaktu, se tím chlubí. A to není všechno. V dokumentech se uvádí, že Hillary Clinton považuje protiraketovou obranu v Evropě za špatně umístěnou, že by měla být úplně někde jinde a přímo v emailech uvádí, že od Ruska žádný útok nehrozí! Tohle píše Hillary Clinton ve svých soukromých emailech. Tohle, co píše veřejně alternativa, co tvrdíme už tak dlouho, že protiraketový systém v Evropě je namířený proti Rusku, že z Ruska Evropě útok nehrozí a mainstream toto označuje za ruskou propagandu, tak Hillary Clinton tyto teze, tyto samé teze jako my na AE News, píše ve svých soukromých emailech!

Vladimir Putin je podle jejích slov zajímavý vypravěč a jedna fotografie Hillary a Vladimir Putina vypadá, jako když si něco šeptají, ale z určitého pohledu by to mohl být i náznak políbení. Ve spojení s obsahem jejích emailů, ve kterých se s obdivem vyjadřuje k ruskému prezidentovi, lze potom odvozovat, že Hillary Clinton nehraje s voliči rovnou hru. V soukromí se domlouvá s Vladimirem Putinem, v emailech ho vynáší do nebes. To by potom znamenalo, že Hillary má za úkol potom hrát něco, čemu se říká ve vysoké politice La Grande Gambit. Hillary Clinton bude v případě vítězství vést USA ke zbrojení k válce, zatímco Rusko bude muset reagovat stejně a také zbrojit. Ale v soukromí se elity kamarádí a obdivují se. Tady pomalu přestává logika pracovat a někdo by se mohl ptát, jaký to má mít smysl?

Dohodla se Hillary s Vladimirem na Cold War 2.0?

Bohužel, smysl to dává naprosto dokonalý. Izolace Ruska pomáhá upevňovat „государственное управление“ a pozici ruského prezidenta. Ruský národ se v ohrožení semkne okolo svého vůdce. Izolace ekonomiky pomáhá chránit domácí trh před cizím zbožím. Bez sankcí by to nešlo, nebylo by to jak zdůvodnit a ospravedlnit obyvatelstvu, že v obchodech začíná převažovat domácí zboží a najednou chybí francouzské jogurty, holandské sýry nebo italská mražená pizza. Nová studená válka ospravedlňuje i velké výdaje na armádu. Lidé proti tomu nebudou v Rusku protestovat. Obraz nepřítele je daný. V USA je situace stejná.

Americký zbrojní komplex potřebuje velkého nepřítele, potřebuje stav ohrožení, strach politiků z velkého nepřítele a tím pádem jejich ochotu schvalovat Pentagonu mamutí zbrojní rozpočty. Proti Talibancům v sandálech se ty biliony dolarů pro americkou armádu zdůvodňovaly těžko. Ale proti Rusku? To je jiná. Generálové v Pentagonu řeknou, že Rusko zbrojí. Staví nové rakety, ukazuje svaly v Sýrii, předvádí tam nové stíhačky (Suchoj Su-34), představuje nové rakety s plochou dráhou letu Kaliber-NK. Armáda USA nic nového nemá. Vývoj stíhačky F35 je tak katastrofální, že generálové v Pentagonu na letecké přehlídky raději posílají 50 let staré stroje B1-B nebo B-52, které jsou ještě starší. Americká armáda opět potřebuje nepřítele, aby mohla zbrojit a hlavně, hlavně a hlavně… modernizovat!

Hrají elity s občany západních zemí hru na „Zlé Rusko“?

Uniklé emaily Hillary Clinton do tohoto stavu vnáší světlo. V soukromí je Vladimir Putin oceňován a obdivován, na veřejnosti mu ale nemohou přijít na jméno. Bylo by naivní si myslet, že Vladimir Putin není stratég. Je to největší stratég světové politiky. Dokázal si spočítat, že americký vojensko-průmyslový komplex potřebuje Rusko s Putinem v čele více, než cokoliv jiného. A Vladimir Putin má doma okolo sebe pořád dost nepřátel. V poslední době proběhlo několik výměn na vysokých postech v Kremlu, Vladimir Putin upevňuje svoji moc a zbavuje se podpindosníků. To má mnoho souvislostí s tím, co probíhá v USA. Emaily odhalují, že elity v soukromí mají s Vladimirem Putinem sakra nadstandardní vztahy a Putin je doslova okouzluje. Takže to, co se hraje navenek, to je crowd game. Hra s davy lidí. Lidi je třeba vyděsit, aby souhlasili se zbrojením, později možná s povinnou vojenskou službou, s utahováním šroubů. Zbrojení dá práci průmyslu. Pomůže konsolidovat národní řízení.

Na straně druhé je ale třeba si všimnout, že Vladimir Putin odvolal ruské studenty v zahraničí zpátky domů a Vladimir Žirinovskij prohlásil, že pokud bude zvolena Hillary Clinton v USA, odstartuje to nukleární válku s Ruskem [2]. Může to být jenom taktický manévr a nic to neznamená, ale stahování mozků z ciziny je prvním krokem před vypuknutím války. Země se tím chrání před tím, aby mozkové kapacity byly využity nepřítelem a donuceny ke spolupráci. Eskalace v Sýrii totiž není sehraná na oko, tam opravdu je nepřátelství a hrozba konfliktu mezi USA a Ruskem doslova na dosah. Každopádně skutečnost, že Vladimir Putin zasvětil Hillary Clinton do nějakých vyšších procesů v jakési svatyni (ať už je tím myšleno cokoliv), je velmi znepokojující, protože by se mohlo jednat i o určité systémové napojení na teze GP. Vladimir Putin nebyl v mystickém roce 2000 jmenován jen tak, bez zasvěcení. Musel být seznámen. Musel být zasvěcen. Od Hillary Clinton nelze veřejně čekat pravdu ani co by se za nehet vešlo, ale soukromé emaily, kde se svěřuje s pocity a chlubí se poctami od Putina, to vypovídá opravdu hodně. Co když Vladimir Putin má pod palcem oba dva americké prezidentské kandidáty?

Hraje Hillary dvojí hru? Je pod kontrolou Putina? Je Putin její „guardian“ v procesu zasvěcení? Je eskalace mezi Ruskem a USA domluvená mezi elitami v zájmu restartu zbrojního průmyslu obou zemí? Kde v této divné hře stojí globalisté? O těchto i dalších otázkách a zajímavostech uplynulého týdne budeme hovořit dnes v mém pravidelném pořadu na Svobodném rádiu od 19:00 hodin. Všichni jste srdečně zváni.

Článek převzat z www.aeronet.cz

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS BOŽÍ RODINA | 14. 10. 2016

POZEMSKÉ LOUTKOVÉ DIVADLO

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT