Předčítat

OTÁZKY A ODPOVĚDI

25.8.2016

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Přesně před rokem mi na e-mail www.bozirodina.cz přišly tyto otázky od Michala (Arch Anděl Rafael):

Dobrý den, mám několik dotazů. Jsem mladý hledající člověk, který má ohledně probíraného tématu několik otázek. Chci si v hlavě udělat jasno, proto píšu. Budu moc rád, pokud se stručně pokusíte odpovědět na moje otázky.

Č. 1 - Vím, že tzv. imigrace uprchlíků je řízena těmi nejmocnějšími vládci (stejně jako všechno ostatní). V Novém zjevení Pána Ježíše Krista, Boží rodiny je o tom zmíněno. Já bych prosím chtěl vědět trochu více o skutečných a veřejnosti skrývaných cílech, proč se to děje. Jako Čecha a Evropana mě to velice trápí, že na kontinentě budou milióny muslimských přistěhovalců, nicméně vím, že se to už nezastaví...

Č. 2 - Domnívám se správně, když si myslím, že rozdělení lidstva proběhne někdy ve 20. letech tohoto století? Vím, že Událost a postupné převibrování lidstva proběhne za několik let. Ale existuje alespoň možnost ujistit mě, že se to nestane déle, než v horizontu deseti let? Samozřejmě také vím, že nikdo (kromě Pána Ježíše Krista) neví, kdy to bude. Jen bych chtěl znát osobní stanovisko z pohledu vás a ujistit se.

Č. 3 - Bylo řečeno, že Událost je vlastně poslední soud. Takže v tomto cyklu času proběhnou dva poslední soudy? První při Události a druhý na konci tohoto cyklu času? Jak to přesně je?

Č. 4 - Teď trochu neobvyklá teoretická otázka. Kdyby Bůh chtěl (a změnil by tak svou přirozenost), mohl by sám od sebe přestat existovat? Všechno Stvoření i On/Ona by se ponořilo do absolutní nicoty. Je to možné? Už dlouho mi to vrtá hlavou.

Č. 5 - A poslední filozofická otázka. Je nějaký přesný důvod, proč vlastně Bůh existuje? Ten úplně prapůvodní důvod. Neptám se ani tak po smyslu života. Ptám se spíše po smyslu samotné existence Stvořitele.

Je mi teprve 15 let a vaše stránky jsem objevil na jaře 2014. Z Nového zjevení Pána Ježíše Krista, Boží rodiny jsem přečetl všech 33 kapitol a četl jsem to v době, kdy jste to postupně psali. Já se vždycky nemohl dočkat, až zveřejníte nové kapitoly. Když byla uveřejněna nová kapitola, okamžitě jsem ji přečetl a "hltal" každé slovo. :-) Nové zjevení PJK jsem nečetl, pouze jím listoval a přečetl si několik krátkých částí. Nevím, jestli budu schopen číst úplně celé Nové zjevení ještě zde na Nule. I dnes chodím občas na webové stránky Boží rodiny a dívám se, zda se na nich neobjevilo něco nového. Jinak doufám, že moje otázky nevyzněly moc divně. Budu šťastný, když mi na ně odpovíte. Třeba vám ještě někdy na info napíšu, pokud budu mít další otázky. Pokračujte ve vaší práci, fandím vám...

s láskou Michal

Odpověděla jsem:

Ahoj Michale,

velmi si vážím tvého upřímného zájmu nejen o Nové Zjevení a www.bozirodina.cz, ale o zásadní otázky, které si drtivá většina lidí nepoloží za celý život a tebe napadají v tak mladém věku. Odpovím díky propojení na Zdroj života Pána Ježíše Krista: 1. Mocní tohoto světa jsou řízeni mimozemskými entitami, jejichž cílem je úplné zotročení a ovládání lidstva prostřednictvím technologií (něco je popsáno v kapitole Rozdíl mezi transhumanismem a transformací). Aby dosáhli svého cíle, potřebují nejdříve vyvolat chaos, občanské války a vzpoury, rozvrat ekonomický, kulturní, náboženský, politický... rodiny. Pak budou mít důvod zavést větší kontrolu obyvatel, zvláště čipování, bezhotovostní platby atd. Určitě si všímáš, že imigrace do Evropy je organizovaná a dobře zaplacená elitami, stejně jako rozpínání Islámského státu. Máš pravdu, že se tento trend nezastaví, protože je nezbytné, aby zde v této realitě zvítězil negativní stav a tak bylo odpovězeno na otázku, mnohokrát zmiňovanou v knihách NZPJK: Jak by vypadal život bez Boha? Každý si vybírá dle svobodné volby, zda bude otrokem tohoto systému, nebo bude včas odvolán = převibruje do 5. dimenze, kde bude žít v pozitivním stavu bez těchto hrůz.

2. Rozdělení už probíhá od konce r. 2012 a počty vytržených lidí stoupají. Hlavní vlna bude těsně před příchodem Pseudotvůrců (Nibiru), časový údaj nemůžu sdělit, protože je to strategická informace, kterou Pán Ježíš Kristus z mnoha důvodů nemůže zveřejnit. Kdo si počká...

¨ 3. Událost není Poslední soud, ale jakási generálka Posledního soudu, rekapitulace života jednotlivce z pohledu ostatních, se kterými je v úzkém vztahu (pocítí každou křivdu, kterou někomu způsobil...). Opravdový poslední soud proběhne jednou, vždy na konci pozemského života jednotlivce a také existuje poslední soud planety, sluneční soustavy, galaxie atd. (více v Novém Zjevení s Petrem 8. kapitola). Až zvítězí negativní stav, dojde k poslední fázi Druhého příchodu PJK a eliminaci neg. stavu, tehdy dojde k poslednímu soudu v masovém měřítku. Je to pouze přechod do jiné úrovně bytí, žádná tragédie. Naopak, až nebude existovat negativní stav, všichni si oddechnou. Je na co se těšit.

4. Bůh, Pán Ježíš Kristus je absolutní, nikým nestvořený a věčný. Není možné, aby přestal existovat. Citát z 15. kapitoly NZPJK:

BŮH JE PÁN JEŽÍŠ KRISTUS, KDO JE ABSOLUTNÍM DUCHEM, DUŠÍ A TĚLEM V JEDNOTĚ, JEDINOSTI A HARMONII VŠECH SVÝCH FUNKCÍ A KTERÝ VE SVÉ PŘIROZENOSTI ZAHRNUJE PLNOST STAVŮ, PODMÍNEK A PROCESŮ DUCHOVNÍCH, DUŠEVNÍCH, PŘÍRODNÍCH,FYZICKÝCH, LIDSKÝCH I ZÓNY VYMÍSTĚNÍ V JEJICHÚPLNĚ ZBOŽŠTĚLÉ FORMĚ A OBSAHU.

5. Kdyby neexistoval Stvořitel, neexistovalo by Stvoření. Je to jediný zdroj života všeho a všech. Napájí dokonce i mrtvý život negativního stavu, který se k němu/ní obrací zády, jen proto, aby všem beze zbytku umožnil zažít odpověď na výše uvedenou otázku. Sám/sama dodržuje duchovní zákony, je absolutní láskou, moudrostí,inteligencí, dobrem atd. Stvořitel je energie, která propojuje každou částečku a přesahuje Stvoření. Kvantová fyzika už dokázala Jeho/Její existenci.

Nezáleží na tom, jestli přečteš celé Nové Zjevení PJK, vzhledem k věku je obdivuhodné, že se tím vůbec zabýváš. Od 3. 8. mám/e profil na facebooku, kde spolu s dalšími spolupracovníky sdílíme nejen Nové Zjevení, ale i aktuální události. Odkaz: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009603383207. Je úžasné, jak pod vedením PJK spolupracujeme, jak je vše dokonale synchronizováno. Moc jsi mě/nás potěšil a také ti fandím/e. Těším se na další otázky, budou-li třeba.

S láskou Jana

25. 8. 2016

OTÁZKY A ODPOVĚDI

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT