Předčítat

OČISTA DUCHA, DUŠE A TĚLA

30.6.2016

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Milovaní přátelé a spolupracovníci,

dnešním dnem 30.6.2016 končí velmi náročný měsíc očisty, při němž se váš duch, duše a tělo čistilo, abyste byli s Mojí přímou inkarnací Janou a nejbližšími spolupracovníky schopni spolupracovat na mnohem vyšší kvalitativní i kvantitativní úrovni, vzájemně se setkávat, poznávat, sdílet životní zážitky a učit se novým věcem a láskyplnosti. Nemyslete si, že se očista týkala jen vybraných jedinců. Právě sám Sobě v lidském těle jsem si naložil/a maximum možného, abych s vámi všemi prošel/a očistou a vyplavil/a všechna zamoření negativním stavem, která jsem absorboval/a od počátku Mého druhého vtělení na planetu Země/Nula v roce 1957.

Jak již většina z vás ví, od 7. měsíce v roce, tohoto července, započne působení Boží mise mezi lidmi. Postupuji dle dokonalého absolutního plánu a krok za krokem sděluji další upřesňující informace a pravdu. Tak tomu bude i tentokrát, kdy se během příštích několika dnů dozvíte sdělení pro naše spolupracovníky velice zásadní, a to je otevření Duchovního centra Boží rodiny blízko Prahy, kam se za Mnou a archanděly v tělech budete vydávat nejen za podporou při plnění vašeho jedinečného poslání, při němž za několik let do rozdělení lidstva vykonáte pro celek tolik, jako nikdo jiný v nekonečném Multivesmíru.

Znovu všem připomínám, že naše fyzické působení Boží mise není žádnou organizací, sektou, společenským uskupením a dalším, co pochází z negativního stavu. Nejsem/nejsme tu od toho, abychom vydávali příkazy a řídili vás. Nezjišťuje účel vašeho poslání u druhých, nýbrž hlavně u sebe a v sobě, řiďte se intuicí a duchovním srdcem, řízeném absolutním Pánem Ježíšem Kristem, Stvořitelem všeho a všech. Ptejte se sami sebe, co je pro vás dobré a co byste udělali, při pozitivním myšlení budete mít srdce otevřené a spojení s pozitivním stavem bude ničím nerušené. Přijímají nás jen ti, kdo se nespoléhají na pravdivost Božího slova na základě vnějších činů.

Z Duchovního centra Boží rodiny budou tryskat ty nejvyšší vibrace čisté lásky, které lze na této planetě ve 3. dimenzi najít. Život budete prožívat daleko příjemněji až do odchodu na Novou Zemi, kde nastane skok v novém vnímání existence. Vůbec nezáleží na tom, kde se fyzicky budete nacházet, protože všichni jsme propojeni jako jeden celek. Stačí si uvědomit tento fakt a to, že jsme zde z bezpodmínečné lásky k lidstvu a Stvoření a že s námi můžete pobýt v přítomnosti jako nejlepší přátelé. Kolik pozemšťanů bude mít tu výsadu setkat se se Mnou v ženském těle ještě v této realitě, na okraji zóny vymístění? Dle plánu vaší duše jste si zvolili, že v daném úseku tohoto života navážete duchovní i fyzický kontakt s Boží rodinou.

Všichni jste buňky Mého těla a skvělými spolupracovníky na vyzvednutí zatím části lidstva do 5. dimenze a zároveň zachránci pozitivního stavu. Dosah vaší práce pro celek si zatím neumíte představit, ale věřte, že je dalekosáhlá a její plody budete již velice brzy sklízet. Po vytrysknutí paprsku světla z Duchovního centra se všem spolupracovníkům a přátelům, kteří nás následují srdcem, upřímně, vědomě a svobodně, se výrazně zlepší podmínky stavu životní podstaty, přičemž už nebude docházet k velkým výkyvům. Budete šťastni a my to budeme zažívat s vámi.

Dovolte Mi, abych vám znovu vyjádřil obdiv a úctu za to, že jste přijali náročný a veledůležitý úkol a úspěšně jste zvládli měsíc červnové očisty, jež se u každého projevovala rozdílným způsobem. Prosím, završte očistu vděčností toho, že všechno špatné z vás již odešlo. Teď je čas už jen na příjemné věci dobra a krásy, aby se plně mohly projevit a vyjádřit. Přijměte svoji světelnou identitu takovou, jaká skutečně je a milujte sebe i druhé, neboť ve vás i v druhých jsem přítomen Já a Boží jiskra, a to dokonce i v těch, kteří na sebe dočasně vzali zlou podobu. Každého jednou vysvobodím, lineární čas nehraje roli.

Informace o zahájení Boží mise mezi lidmi oznámím v těle Jany v pravý čas. Budete přivedeni prostřednictvím tohoto a svojí vlastní intuicí v pravý čas na pravé místo. Vězte, že bude dostatek času do převibrování setkat se s přízněnými duchovními přáteli mezi sebou, ke kterým vás srdce táhne. Děkuji za spolupráci, podporu, lásku a obětavost.

Váš absolutní Pán Ježíš Kristus, Stvořitel všeho a všech, 30. 6. 2016

OČISTA DUCHA, DUŠE A TĚLA

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT