Předčítat

MISE BOŽÍ RODINY A ANDĚLÉ V TĚLECH

16.11.2016

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Děkuji ti Arch Anděl Rafael za sdělení Pána Ježíše Krista

Jsme tu proto, abychom vyvedli část připraveného lidstva do 5. dimenze pozitivního stavu na Novou Zemi. Duchovní rozdělení lidstva již proběhlo (a stále probíhá), k fyzickému rozdělení lidstva v masovém měřítku dojde kolem roku 2025. Nikdo však nezná dne ani hodiny, nic není dogma, proto berte časové údaje vždy s rezervou a jako orientační.

Narodili jsme se, abychom přinášeli světlo do temnoty a nenávisti.

Odhalujeme praktiky negativního stavu, pod jehož vládou je lidstvo a tento svět již miliony let.

Osvobozujeme lidi z duševního zajetí a nevědomosti, pomáháme jim postupně se zbavovat ovládání negativních entit, aby nastoupili na duchovní cestu růstu a zvyšovali vibrace své i celku.

Zaséváme semínka pravdy do lidí, kteří zatím nejsou schopni přijmout nejvyšší pravdu. To jim pomůže se dříve či později rozhodnout, kam se vydají v čase změn. Po Události/Varování bude každé bytosti dána možnost, zda chce převibrovat, a nebo pokračovat v tomto pseudoživotě pod tyranií Pseudotvůrců, kteří se brzy ujmou vlády v této realitě a zavedou Nový světový řád a čipy pod kůži.

Přinášíme a šíříme Boží slovo v mnoha podobách. Nejdůležitější jsou knihy Nového Zjevení Pána Ježíše Krista od Petra D. Francucha a Nové Zjevení Pána Ježíše Krista, Boží rodiny od Jany Kyslíkové, druhé přímé inkarnace absolutního Boha v ženském těle, kterou je schopno přijmout jen nepatrné množství lidí. Vedeme stránky www.bozirodina.cz.

Boží slovo s nejvyšším možným stupněm pravdy rozšiřujeme o Sdělení Pána Ježíše Krista, jež vycházejí z Nového Zjevení.

Komentujeme nejdůležitější události světového dění, abychom odkryli toto elitami hrané divadlo, a probuzení nebo probouzející se lidé tak mohli nahlédnout za oponu a poznat pravou podstatu věcí.

Píšeme krátká inspirativní sdělení a básně od Pána Ježíše Krista, vesmírných lidí a dalších bytostí z Pravého Stvoření.

Na našich facebookových profilech sdílíme citáty z výše jmenovaných knih, důležité odkazy s různým stupněm pravdy, pozitivně naladěné obrázky zvyšující vibrace a mnohé další věci.

S týmem nejbližších spolupracovníků Pána Ježíše Krista v těle, kteří jsou těmi nejvyspělejšími dušemi z různých úrovních Multivesmíru, jsme zde na mnoha úrovních tak dlouho, jak to jen jde, a to včetně on-line spojení. Tím pomáháme ostatním v nesčetně podobách, přičemž každá je ryze individuální. Nikoho ale nevodíme za ruku, naopak nabádáme k přímému spojení s Pánem Ježíšem Kristem, který/která sídlí ve vašem nitru.

Po otevření komunity Duchovního centra Boží rodiny nedaleko Prahy se budeme setkávat s ostatními připravenými, později cestovat po světě i do vyšších dimenzí bez omezení, abychom přinášeli očitá svědectví o životě v pozitivním stavu, zážitcích v něm, ale též budeme odhalovat ještě efektivněji snahy temných vládců tohoto světa zotročit lidstvo. Každý z nás dělá/bude dělat přesně tu část poslání, kterou přijal před svým vtělením na planetu Zemi (Nula). Čeká nás ještě mnoho důležité práce pro celek, která ale bude probíhat v daleko lepších podmínkách a transformace díky tomu bude probíhat mnohem rychleji. Završení našich poslání v této realitě nastane při poslední vlně převibrování lidstva. Duchovně spící lidé, kteří si tak ze svobodné volby zvolili, zůstanou zde a po příchodu Pseudotvůrců zobrazí existenci života bez Boha a duchovních zákonů a principů. Poté bude negativní stav na věky eliminován.

Naším cílem není žít život plný odříkání, naopak ho žít v hojnosti a pozitivitě. Každý z nás zažil různý aspekt negativního stavu z první ruky. Postupně budou všechny předešlé záporné zkušenosti zarovnány a očištěny, přičemž budou přeměněny na elementy dobra a krásy. S ostatními pozitivními lidmi budeme tvořit, milovat, radovat se, ukazovat cestu ven ze zajetí a nesvobody.

Děláme hodně dalších činností a čekají nás společně mnohé úžasné věci, o nichž zde nebyla řeč. Každý tvoří ve své svobodě a nezávislosti vlastní život a přispívá neocenitelnou rukou k dílu při transformaci lidstva a Země, je dílem v pestré mozaice.

DĚKUJEME VŠEM SPOLUPRACOVNÍKŮM PÁNA JEŽÍŠE KRISTA, BOŽÍ RODINY, ANDĚLŮM Z NEBES A PROBUZENÝM LIDSKÝM BYTOSTEM.

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS BOŽÍ RODINA | 16. 11. 2016

MISE BOŽÍ RODINY A ANDĚLÉ V TĚLECH

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT