Předčítat

JE TŘEBA ROZLIŠOVAT MEZI POZITIVNÍMI A NEGATIVNÍMI MIMOZEMŠŤANY

2.5.2016

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Pozitivní mimozemšťané jsou naši bratři a sestry z vyšších dimenzí, kteří mají obvykle lidskou podobu a vyzařuje z nich světlo, láska a harmonie. Jejich lodě světelného charakteru jsou rozmístěny kolem naší planety v počtech stovek tisíc, aby dohlíželi na aktivity pozemšťanů, a pokud by bylo třeba, zasáhnou na požádání Pána Ježíše Krista, aby zmírnili následky přírodní i umělé katastrofy, snižovali radioaktivitu a udržovali vibrace celku. Díky vesmírným lidem se v blízké budoucnosti přemístí část pozemšťanů do 5. dimenze pozitivního stavu. Pro ty, kteří budou mít dostatečně vysoké vibrace na přesun do nové reality, ale nebudou schopni převibrovat bez vnější pomoci, je připraven plán přesunu do evakuační lodi, kde o ně bude dobře postaráno.

Negativní mimozemšťané nemají ve svém srdci lásku, neboť slouží k udržování zel a nepravd po celé zóně vymístění. Plní příkazy svých pánů Pseudotvůrců. V omezené aktivitě působí i kolem této planety Země/Nula, kdy nastane čas od času únos člověka, který si svými volbami přitáhl nízké entity. Často je mu pak implantován čip pod kůži a přetrvávají děsivé vzpomínky na únos, kde byl různými a bolestivými způsoby proti své vůli vyšetřen. Lodě šedivých, ještěřích a jiných druhů mimozemšťanů, kteří nevyznávají lásku a pravé duchovní zákony poznáte tak, že nevyzařují světlo a mají nepřirozený tvar, jako je např. tvarování plavidla do trojúhelníku. Létající formace protistrany nemají takové schopnosti, jako mají vesmírní lidé, nedokáží se ani odhmotnit, odclonit/zaclonit a potřebují poziční světla, jako mají na svých křídlech i lidmi vyrobená letadla.

Proto je důležité srdcem (intuicí) vyciťovat, co má původ ve světlu, a co ne, neboť temná strana používá lstivých prostředků k oklamání všech lidí. Kdo ví, že v tomto bodě jsou na jednom místě přítomny pozitivní i negativní aspekty všech druhů existence, chápe, že zevním vnímáním světa je obtížné vidět za hmotný závoj tohoto matrixu, proto se nechává vést Mnou, Pánem Ježíšem Kristem, s jehož vedením neexistují přešlapy na životní cestě.

Váš Pán Ježíš Kristus a AA Rafael | 2. 5. 2016

JE TŘEBA ROZLIŠOVAT MEZI POZITIVNÍMI A NEGATIVNÍMI MIMOZEMŠŤANY JE TŘEBA ROZLIŠOVAT MEZI POZITIVNÍMI A NEGATIVNÍMI MIMOZEMŠŤANY

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT