Předčítat

FRANTIŠEK - POSLEDNÍ PAPEŽ PŘED DRUHÝM PŘÍCHODEM PSEUDOTVŮRCŮ

3.5.2016

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Děkuji AA Rafaeli za sdělení.

Papež František je opravdu poslední papež na papežském stolci. Postupně připravuje půdu pro Pseudotvůrce, kteří napájí a udržují negativní stav v aktivním módu. Mají ještěří původ a působí zatím skrze své zástupce a poskoky, které najdete na těch nejvyšších postech pozemského snažení.

František má mnohé úkoly, zadané od těch, kterým skutečně slouží. Je vhodné jmenovat např. sjednocování všech náboženství do jednoho celosvětového, podporování politických a ekonomických elit, doporučování čipů pro lidi v zájmu pohodlnosti, dále pak uctívání falešného boha/bohů (Pseudotvůrců), odvracení křesťanských věřících dále od pravého Božího slova, jenž je napsané duchovním jazykem a nachází se v Bibli (Nový zákon) a mnohé další věci spojené s působením představitele církve, která byla od svého vzniku řízena z pekel, aby udržela obyčejné lidi ve strachu, nevědomosti, obavách z věčného zatracení a v lživém konceptu trestajícího Boha. Pravého Boha, jehož pravé jméno s hlubokým duchovním významem je Pán Ježíš Kristus, nenajdete v kostelech a u vysokých autorit, ale ve svém duchovním srdci, kde čeká na každého z vás, až se s ním s láskou spojíte a necháte se Jím/Jí vést, neboť On/Ona vás zná nejlépe a bezpodmínečně miluje všechny.

Po odchodu papeže Františka po Druhém Příchodu Pseudotvůrců usedne na jeho místo jeden z nich v lidském těle (nepřesným názvem Antikrist), který zahalí spolu s ostatními Pseudotvůrci i za pomoci dalších negativních entit tuto planetu do temnoty. Sjednotí celý svět v jeden národ a stane se vládcem světa, kterého budou pro svůj vzhled „spasitele“, pro líbivé a úžasné skutky a zázraky lidé milovat. Tomuto vlku v rouše beránčím se vrhnou do náruče ti lidé, kteří zůstali po rozdělení lidstva ze své svobodné vůle zde, aby se v realitě, co se propadne do pekel, zúčastnili dočasného pseudovítězství negativního stavu v zóně vymístění, a živě tak ukázali všem ve Stvoření odpověď na otázku: Jak by to vypadalo bez Pána Ježíše Krista a Jeho/Jejích duchovních zákonů?

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS BOŽÍ RODINA | 3. 5. 2016

FRANTIŠEK - POSLEDNÍ PAPEŽ PŘED DRUHÝM PŘÍCHODEM PSEUDOTVŮRCŮ FRANTIŠEK - POSLEDNÍ PAPEŽ PŘED DRUHÝM PŘÍCHODEM PSEUDOTVŮRCŮ

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT