Předčítat

DŮVODY ŘÍZENÉ UPRCHLICKÉ KRIZE

19.10.2016

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Milovaní přátelé a spolupracovníci...

Již dříve jsme vám formou Božího slova sdělili obecné informace o tzv. uprchlické krizi. Nebudeme zacházet příliš do detailů, protože kdo hledá, najde, ale přišel čas, abych vám řekl další odkryté skutečnosti, jež vám pomohou lépe se zorientovat v nelehké situaci.

Přemístění velkého počtu muslimů na evropský kontinent je jedna z nejdůležitějších složek pro zavedení Nového světového řádu v této části světa. Elity mají vypracované velice důmyslné tajné plány, které nemůžete ani tušit. Souběžně s tím vytvářejí falešnou hru na „hodného a zlého policajta“, rozdělení na východ a západ, strašení hrozbou 3. světové války... ačkoliv táhnou za jeden provaz, jelikož všichni mají tytéž instrukce od negativních mimozemských entit, jež je řídí jako loutky.

Evropský kontinent je Pseudotvůrcům největším trnem v oku, protože právě tato část planety Země/Nula je díky mnoha okolnostem nejméně podmanivá, co se týče ovládání bytostí. To platí zejména pro slovanské národy, jejichž nejvyvinutějšími, nejušlechtilejšími a nejmírumilovnějšími členy jsou Češi a Slováci. Přede Mnou jsou si však všechny pozemské národy rovny a žádný z nich není vyvolený, neboť nezáleží na státní příslušnosti bytosti, která ji dočasně přijala po čas pobytu ve hmotě. Jak víte, své spolupracovníky z vyšších dimenzí mám ve všech koutech světa a zemích, každý z nich plní poslání dle Mého dokonalého plánu. Každý má rovněž ty dary a talenty duše i těla, které přesně odpovídají tomu, aby „Moji lidé“ práci vykonávali co nejefektivněji, a tak se zasluhovali o zrychlený vzestup do vyšších dimenzí. Opět ale musím připomenout, že se nemáte s nikým srovnávat a brát nějakou skutečnost jako neměnné dogma. Proč se obracíte na druhé a hledáte odpovědi u nich, když se můžete zeptat přímo Mne ve svém nitru? Vězte, že je to velice snadné: stačí mít vyšší vibrace a spojit se se Mnou cestou vám nejbližší. Neexistují předem dané postupy.

Nejvíce problémů a starostí dělá elitám hlavně Česko a Slovensko. Nejde ale o politické směřování současných stran, postoje vlády, výroky atp., nýbrž o to, že na tomto území je přítomno nejvyšší zastoupení tzv. starých duší v lidských tělech (andělé, archandělé, mistři... z 5. a vyšších dimenzí Stvoření), kteří se aktivně zasluhují o šíření pravdy, zvyšování vibrací a postupné snižování ovládání. Navíc právě zde působí fyzicky v čele se Mnou naše Boží mise, a právě z území Bohemie vyvěrají do všech částí této těžce zkoušené planety ve 3D čisté elementy pozitivního stavu.

Zaměřím se ale teď na věci ohledně uprchlické krize. Aby mocní dosáhli svého cíle pro zotročení těch, kteří budou pokračovat v tomto mrtvém životě i po příchodu stvořitelů lidské rasy, potřebují nejdříve vyvolat chaos, občanské války a vzpoury, rozvrat ekonomický, kulturní, náboženský a politický. Až nastane anarchie, budou mít pak větší důvod zavést větší kontrolu obyvatel, čipy pod kůži a bezhotovostní platby. V následujících letech bude tento trend přemisťování muslimů do Evropy pokračovat a stoupat, přestože hlavní média se tomuto problému již záměrně nebudou tolik věnovat, naopak se mu budou vyhýbat, aby občanský odpor nebyl předčasný. Prozatím zasáhne nejvíce západní část kontinentu, kde už nyní dochází k otevřeným násilnostem, naopak bratrské národy, kde mám fyzické útočiště a bydliště, budou od vnějších hrozeb ušetřeny, poněvadž nad nimi rozprostírám ochranu. Ta se zesílila díky posílení láskyplných energií na Pražském hradě v září 2016. Uměle vytvořená vlna předem vybraných a vycvičených lidí je dobře zaplacená a financovaná významnými bankovními rodinami. Ze středu zájmu iluminátů byl mj. vybrán maďarský miliardář George Soros, jenž má za úkol, aby uprchlická vlna zasáhla i státy střední Evropy.

Projekt Evropské unie je důkazem snah o vytvoření jednotného státu. Při zavedení NWO opravdu budou zrušeny hranice jednotlivých dosud suverénních států a všechny otěže moci budou přesunuty do Bruselu, přičemž role Německa bude na úkor slabších opět posilovat a mnohým bude připomínat nacistickou Třetí říši. EU je řízena světovou stínovou vládou, jejíž pozice zaujímá 13 rodin uctívajících Satana, které mají dále pod sebou 500 klanů, jež ovládají další „poddané“. Tím jsou na mysli bankéři, ředitelé nadnárodních korporací, vrcholní politici, prezidenti, premiéři a mnozí další. Na tomto kontinentu jsou s přípravami novodobé totality při krátkém, leč nezbytně nutném pseudovítězství negativního stavu o něco pozadu při porovnání se zbytkem planety. Proč? Důvodů je více, ale jeden ze stěžejních důvodů je odlišná mentalita spolu s jinými zvyky, kulturou a tradicemi, které jsou v Africe, Americe a Asii více vzdálené původním a nepřekrouceným hodnotám pozitivního stavu. Tento paradox nahrává snahám Pseudotvůrců a jejich přisluhovačům pro lepší ovládání.

Ve Spojených státech jsou s chystanými přípravami vůbec nejdál. Jako příklad zde uvedu koncentrační tábory FEMA, jichž existují už desítky napříč celou zemí, fluoridace vody, masové použití chemtrails s nanovlákny, bakteriemi, viry, okem nepostřehnutelnými čipy a mnohé další věci. Tyto fenomény tvořící mozaiku negativních a ziskuchtivých snah nemají nikde jinde obdoby. V uspěchané Asii mnoha kontrastů, ale hlavně Číně i dalších tzv. totalitních státech také nebude s ničím takovým problém, jelikož se v průběhu desetiletí podařilo téměř zcela pošlapat lidskou individualitu, samostatný rozvoj a myšlení. Právě neschopnost samostatně myslet je dalším činitelem, který tamější systémy vybudovaly. A pokud by snad měl někdo čas a chuť přemýšlet o něčem hlubším, než jsou jen povrchní věci a vnější záležitosti, pokud by se měl někdo zabývat svým nitrem, vstupovat do něj a pečovat o svou duši, o níž však takřka nikdo nemá pravé zdání, zda-li vůbec nějaké, pak je pro každého takového nachystána práce v nelidských podmínkách nuzných továren za bezcenné papírky peněz, a nebo jsou lidé ve městech zaměstnáni stresovou a dlouhou prací ve svém kariérním zaměstnání, mladí jsou zase vedeni k vzájemné nevraživosti a soutěžení mezi sebou, trávící navíc nejlepší léta svých životů ve školních institucích, kde je kladen obrovský důraz na dobré vzdělání postavené zcela na hlavu a na úspěch, kde se selhání a zaváhání nepřipouští. Myslíte si, že tyto problémy by se děly, kdyby zde existovala demokracie v pravém slova smyslu? V průběhu historie lidstva se ve státních systémech občas objevovaly snahy a skutečnou demokracii, vstřícnost a přístupnost prostému lidu, ale vždy nakonec skončily nezdarem, odstraněním onoho reformátora, následovaném dosazením loutky na jeho místo. Dokonce už i spící jedinci si mnohdy uvědomují, že tato rádoby demokracie je jen pouhou fraškou, sloužící k méně nápadnému zavádění NWO. Nakonec vše směruje k otevřené totalitě, jejíž předešlé formy byly jen malou ochutnávkou toho, co teprve skutečně přijde. V České republice současná vláda prosazuje do praxe zákon o sledování každého člověka a shromažďování jeho dat, a to bez velkého pozdvižení veřejnosti. Dalším velkým milníkem směrem k budování nesvobody je spuštění elektronické evidence tržeb (EET), mající za cíl nepřetržitě sledovat aktivity drobných a středních podnikatelů s cílem je šikanovat a likvidovat, jelikož v nadcházejícím uspořádání upadajícího světa se nepřísluší pracovat na sebe. Tento zdroj obživy je totiž vnímán jako velice samostatný a nezávislý. Dalším důvodem je donášení, vyvolávání podezření, nedůvěry a nejistoty. „Velké ryby“ EET nepostihne, neboť ty slouží negativnímu stavu, tedy leží přímo v dlaních těch, kdo stojí za oponou.

Není však třeba se ve svém životě obávat nějakých špatných věcí, protože jste pod Mou absolutní ochranou, stejně tak jako vaši milovaní bližní a dokonce i fyzické území, kde dočasně žijete. Vždy poskytuji optimální podmínky pro to, abyste mohli být šťastní a úspěšně plnili své jedinečné a neopakovatelné poslání až do jeho úspěšného završení, zakončené přemístěním do 5. dimenze nejčastěji na Novou Zemi. Navzdory rozbouřenosti všeho kolem je a bude pro vás vše dobré, protože vy, kdo Mne následujete, nebudete zataženi do těchto sporů a divokých vln. Je ale nezbytné, aby zde negativní stav na chvíli vyhrál a ukázal každému, co si nikdy nevolit.

Toto sdělení bylo napsáno jako rozšíření k tomuto odkazu:

DŮVODY ŘÍZENÉ UPRCHLICKÉ KRIZE

Váš Pán Ježíš Kristus | 19. 10. 2016

DŮVODY ŘÍZENÉ UPRCHLICKÉ KRIZE

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT